Scorpio Tankers

niksa_v

Asistent
Pozdrav ekipa, bio sam se predstavio u sekciji foruma za nove članove i od onda nisam bio aktivan na forumu.
Pošto sam u međuvremenu odlučio otići odraditi asistenturu, javio sam se Zoroviću i rekli su mi sada u Veljači da Scorpio Tankers vrši ukrcaj kadeta, pa da bi me tamo ukrcali.
Kako sam ja novi u ovome svemu, nisam baš upoznat sa firmama dobrim/lošim, a na forumu sam pretraživao o ovoj firmi i postovi su stari preko 3-4 godine, pa sam htio pitati u slučaju da uspijem saznati neke novije informacije.

Znači ukrcao bih se kao asistent, asistentura bi trebala biti 1 godinu, ali sam rekao ženi u agenciji da bi išao 2 puta po 6 mjeseci. Čitajući malo na forumu o toj firmi, vidio sam da su ugovori po 4 mjeseca?
Mislim da mi je žena rekla da je riječ o crude oil tankerima, plaća bi bila 600 $.
Koji točno brod je u pitanju, ne znam.
Moram se ovih dana čuti sa agencijom i pitati par pitanja, ali bi volio čuti od ekipe koja je radila ili radi za tu firmu

Hvala unaprijed svima na informaciji :)

Ugovori za kadete su 6m, kasnije su kao oficiru 4m. 4th eng ima 4150$, placas doprinose. Brodovi su im oil/chem tip, ali voze samo oil...ja kad sam bia u kontaktu receno mi je da idem 1g kao asistent, pa 4m kao junior engineer 4m za 1600$ placu pa tek onda za oficira...ali to je bilo prije godinu ipo dana mozda se sad promijenilo. Vecinom su indijci na brodovima, ima dosta i nasih. Internet imas 4h dnevno neograniceno.

Hvala ti puno na odgovoru. Trebao bi se čuti sa Zorovićem ovih dana pa vidjeti kada će biti selekcija kandidata. Još jedno pitanje, da li možda znaš nakon intervju-a, da li ukrcaj bude skoro ili ima još nekoliko papirologije prvo za riješiti?

Back