maninjorgo
-----------------
moglo bi bit da je lakse umriiiiit..je li to?
moglo bi bit da je lakse umriiiiit..je li to?
pa ono "istina" je bilo u biti:je falija san,izvinipa da je bilo rec samo IZVINI, mlad sam i qurca ne razumin![]()
Koliko cujem oko 900 USD, ali pusti to, znam da nije nevazno, ali sad ti je bitnije fokusirat se na ukrcaj i polozit klasu, poslije ce soldi sami uskakat u takuin![]()
Lipi pozdrav!vidin da ovo nije neki jebivjetarski forum i da ljudi oce stvarno pomoć i odgovorit nama sto volimo puno pitatevo moja štorija..pocea san u srednjoj pomorskoj pa mi dopizdilo i nakon 1.razreda san se prebacija u tehnicku za strojara..odgulija 4 godine..upisa faks..posla nema i sad sam u bakru pri kraju sa prekvalifikacijom,tj.završavam ova tri razreda za strojara..i eto mene opet nazad u makinu..samo sto sad moran iskeširat desetak ijada kunica do ukrcaja(plus troskovi puta zadar-rijeka i vise)ali sam san kriv..d2 sam odslusa i polozija u zadru,to su mi priznali..jos ta razlika..imam vezu za odradit asistenturu na lošinjskoj a moga bi upast i na tankersku..zanima me di mi je pametnije i di cu vise naucit..jer jesan izasa iz mota ali nisam tudum i volin pitat..ako imam koga pitat..i jos nesto..jesan pametno napravija?!?ili pizdariju??
fala lipa i mirno more..HŽV!!
) išao bi na Lošinjsku.
: )Lipi pozdrav!vidin da ovo nije neki jebivjetarski forum i da ljudi oce stvarno pomoć i odgovorit nama sto volimo puno pitatevo moja ??torija..pocea san u srednjoj pomorskoj pa mi dopizdilo i nakon 1.razreda san se prebacija u tehnicku za strojara..odgulija 4 godine..upisa faks..posla nema i sad sam u bakru pri kraju sa prekvalifikacijom,tj.zavr??avam ova tri razreda za strojara..i eto mene opet nazad u makinu..samo sto sad moran iske??irat desetak ijada kunica do ukrcaja(plus troskovi puta zadar-rijeka i vise)ali sam san kriv..d2 sam odslusa i polozija u zadru,to su mi priznali..jos ta razlika..imam vezu za odradit asistenturu na lo??injskoj a moga bi upast i na tankersku..zanima me di mi je pametnije i di cu vise naucit..jer jesan izasa iz mota ali nisam tudum i volin pitat..ako imam koga pitat..i jos nesto..jesan pametno napravija?!?ili pizdariju??
fala lipa i mirno more..H??V!!
ma je prijatelju..ja san i zeni i sebi reka..bitno mi da "prezivin" prvi vijaz i da isplatin ulo?ženo i ja zadovoljan..jer valjda ko i svima sto se spremaju prvi put na brod tako i mene "muci" puno toga..iako nisan mulac..nisan neki mutavac,drustven san covik,uvik za zajebanciju tako da ste strane nebi smilo biti problema..a spremit cu se i na ispustanje duse jer nije isto se valjat u bateli ili na +40..ali to san sad zacrta i nema nazad..kad si doma sam placas zdrastveno i staz??
...a ja eto iman tu neku sricu da mogu birat(stric jedan je na tankerskoj 30 god. drugi je kapo na loš.)....
...ovakve stvari bi trebalo drzati za sebe...barem iz postovanja prema ljudima koji mjesecima traze posao jer ih nazalost nema tko progurati na listu...Eto, to moje misljenje. Nadam se da se ne ljutis.
Pozdrav Zadru!!!
![]()
pozz