*Sanse za kruzere

Pozdrav svima...

Evo ne bih otvarao temu da se održi urednost forumu, pa ću pisati u ovom topicu, nadam se da se vlasnik ne ljuti.

Gledajući po internetu uočio sam jedno zanimanje na kruzerima a to je Environmental officer (a i vidio sam na hrvatskim stranicama Časnik zaÅ¡tite okoliÅ¡a).

Za to radno mjesto dijelom se traži environment/geoscience struka.

Zato sam htio upitati za savjet o mogućnosti zapoÅ¡ljavanja s environment/geoscience ili drugom relevantnom strukom + breveti D2 + D48.
Ili neka slična kombinacija (ili za početak može kao assistant/cadet/entry level)?

Sritan Uskrs svima!

Jucer sam prica sa Enviro.Officer pa mi je reka kakva je situacija za Aidu za tu poziciju.
On je direktno s kopna dosa na poziciju oficira,nikad u zivotu nije bija na brodu.Ima zavrsen faks za taj smjer i kad ga je Aida uzela poslala ga je da polozi tih par osnovnih breveta sta tribaju za pomorca i to je to.Sad uziva:)
Samo naprid i sritno!

Hvala na pomoć i savjetu. Tako sam i ja vidio da ima slučajeva, struka i breveti vjerojatno.

Imas li kontakt koje agencije za kruzere (ako se ne smije javno na ovom forumu moze i PM).

Vidija sam ti na Linkedin par hrvata Env.Officer na NCL.Posalji im mail,raspitaj se,napadaj sa svih strana,od njih ces najbolje saznat :).

Sritno ti bilo!

Hvala na pomoć i savjetu. Tako sam i ja vidio da ima slučajeva, struka i breveti vjerojatno.

Imas li kontakt koje agencije za kruzere (ako se ne smije javno na ovom forumu moze i PM).

Pa nama i je u interesu da stavljamo javno sve adrese i otvorene poslove

Tako sam i ja vidio da ima slučajeva, struka i breveti vjerojatno.

malo ce ti tvoja struka pomoci. nije bas da su te u skoli ucili o black i grey water, bilgeu i sludgeu, inceneratoru a sumljam da si ikad sreo pojmove kao sto su oil record book i garbage log book. a uz to nebi ti lose doslo ni poznavanje tretmana svega navedenoga a i osnove brodskih sistema.
najbolje ti je pokusat u nekoj od manjih firmi jer u velikima nemas sanse.
svejedno sretno, nadam se da ceti uspjeti :uzdravlje

Da ne otvaram novu temu, ovdje cu pitati. Idem polagati Crisis Management & Human Behaviour brevet, nisam se jos prijavio, ali sutra namjeravam. Dali je to D26 i kako se na hrvatski zove? Takodjer Crowd management, ime na hrvatski i oznaka?

Crowd management training Upravljanje skupinama ljudi u izvanrednim okolnostima na putničkim i ro-ro putničkim brodovima – D21 STCW A – V/3
9

Passenger ship and ro-ro passenger ship familiarization training Upoznavanje sa svojstvima putničkih i ro-ro putničkih brodova – D22 STCW A – V/3

Safety training for personnel providing direct service to passengers in passenger spaces Sporazumijevanje u izvanrednim okolnostima i korištenje prsluka za spašavanje – D23 STCW A – V/3
9

Passenger safety, cargo safety and hull integrity on ro-ro passenger ship Mjere sigurnosti putnika i tereta odnosno cjelovitosti trupa na ro-ro putničkim brodovima – D24 STCW A – V/3
10

Passenger safety, cargo safety and hull integrity on passenger ship other than ro-ro passenger ships Svjedodžba o mjerama sigurnosti na putničkim brodovima – D25 STCW A - V/3
10

Crisis management and human behaviour training Upravljanje opasnim okolnostima i ljudskim ponašanjem – D26 STCW A – V/3
7,75

Hvala... Znam u rijeci gdje se odrzava D26, ali nece biti uskoro. Pa ako moze netko napisati za druge gradove gdje se odrzava ovaj tecaj, bilo koji grad u Hrvatskoj... Zvao sam par njih, ali nista uskoro nema. Ima li neki popis svih agencija/skola koje nude tecajeve za brevete?

West Wind

West Wind

West Wind potrazuje 2 kormilara I 1 mazaca, koje zainteresiran neka im se javi.
gos. Slavko Tokic 099 255 4449
Javite sta su vam odgovorili.
Plata 2300 dolara
Putnicki brod (ex Andrea mnogi ga znaju)
Bog.

West Wind potrazuje 2 kormilara I 1 mazaca, koje zainteresiran neka im se javi.
gos. Slavko Tokic 099 255 4449
Javite sta su vam odgovorili.
Plata 2300 dolara
Putnicki brod (ex Andrea mnogi ga znaju)
Bog.

Jel itko uspia se ukrcat na ove pozicije?
Koliki su ugovori i koji su brodovi ?
Pozdrav

Postovani forumasi naisao sam na jedan oglas lik iz varazdina navodno radi na regrutaciji novi clanova za fotografa,a za pocetak za njegovu pricu izdvojite 400kn za pocetak pa poslje ce vam on objasniti za koju tisucu kn kako foto aparat radi

I tako taj oglas za msc kruzi portalom moj posao vec godinama navodno radi preko Beograda i Slovenije,a ko mu je dao licencu da mi je znat

Last edited by a moderator:
Postovani forumasi naisao sam na jedan oglas lik iz varazdina navodno radi na regrutaciji novi clanova za fotografa,a za pocetak za njegovu pricu izdvojite 400kn za pocetak pa poslje ce vam on objasniti za koju tisucu kn kako foto aparat radi

I tako taj oglas za msc kruzi portalom moj posao vec godinama navodno radi preko Beograda i Slovenije,a ko mu je dao licencu da mi je znat
To je vjerojatno isto smece koje je prije godinu,dvije "ukrcavao" na platforme preko portala moj posao. Nakon toga smo par kolega sa foruma i ja slali prituzbe pa je oglas bio povucen. Tada je agencija bila registrirana negdje u sloveniji.

Back