Saipem

Sealion je dava nešto malo manje od ove navedene dnevnice ali permanent!!! Pri tome mislin na poziciju Motormana :-)

Sealion je za nizu posadu ima jedne od najboljih placa u Offshore AHTS i PSV sektoru.Ja sam onda s Brodospasa i 1950$ samo na brodu dosa na Sealiona na 5000$ svaki misec.Firma odlicna steta sta je zavrsila ovako.

Bia na toj svetoj firmi, drže do čovika, ne znan jeli to do Engleza općenito al eto.
Svi koji su bili se nadaju da če se refat ali i ako se refa nema permanenta viÅ¡e.. (da san baren u krivu)

Sealion je bija najbolja offshore firma, valjda ce se se vratit, nisu prodali niti jedan brod.

Poslano sa mog SM-G850F koristeći Tapatalk

I mene su zvali za taj 7000 kao motormana prije 3mj. ali sam ih odbio i onda kad sam ih odbio zvali su me za topside mechanical technician na FPSO Gimboa tu smo se dogovorili ali za duplo veči plaću i rotaciju 28/28, trenutno čekam vizu za Angolu

Super, ali topside mechanical technician je skroz druga pozicija (?) tj. ti vjerojatno nisi "obični" motorman...

S bodospasa se jedno vrime drito doslovno išlo na Sealiona,

Sealion je za nizu posadu ima jedne od najboljih placa u Offshore AHTS i PSV sektoru.Ja sam onda s Brodospasa i 1950$ samo na brodu dosa na Sealiona na 5000$ svaki misec.Firma odlicna steta sta je zavrsila ovako.

I mene su zvali za taj 7000 kao motormana prije 3mj. ali sam ih odbio i onda kad sam ih odbio zvali su me za topside mechanical technician na FPSO Gimboa tu smo se dogovorili ali za duplo veči plaću i rotaciju 28/28, trenutno čekam vizu za Angolu

Jel te kontaktira Mohammad Salman?
Zato šta je meni sada posla ponudu za taj brod upravo, isto rotacija 28/28, zoven ga na telefon niko se ne javlja.

Moze mail ili telefon za saipem?
Ide Li se tamo preko cosulicha ili global-a is svicarske? Ili nesto sasvim trece...

Taj mahammad je iz gps, imas u drugoj temi, bio je mail neki dan. a mozes zvat i kosulich agenciju u trstu, +39 040 679 7111.

sada Cosulich krca za 2 nova FPSO-a sto krecu iz Singaporea, no vec 2 godine se pomicu termini...tko se ugura moze mu biti i dobro jer je zavrsni client TOTAL, pa ce biti 28-28 i dugorocan posao...no treba izdrzati i potrpiti malo. Imate na Linkedin, trazite TILEN KRALJ....Lp
prvi FPSO dolazi u Angolu na Proljece, ali ce posada pomalo vec s krajem godine ici na ukracaj...nema previse marine crew, ali ipak treba

Zanimljivo, u kontaktu sam s tim agenticama iz GPS-a, jedna kaze kad joj posaljem mail kao "nista zasad, ali imam vas u bazi" i te sheme (nakon mog drugo maila da provjerim stanje) pa vec mislim da se namecem i dosadjujem. Dok Kokocinskoj posaljem redovito mail i jos pitam jel frka ako tako malo-malo posaljem mail da provjerim jel ima sta, kaze nema problema. ocito ovisi od agenta do agenta. jednom dosadan drugom uporan, jebiga...

ta kokocinska ne radi vise tamo koliko sam pokupio info

sada Cosulich krca za 2 nova FPSO-a sto krecu iz Singaporea, no vec 2 godine se pomicu termini...tko se ugura moze mu biti i dobro jer je zavrsni client TOTAL, pa ce biti 28-28 i dugorocan posao...no treba izdrzati i potrpiti malo. Imate na Linkedin, trazite TILEN KRALJ....Lp
prvi FPSO dolazi u Angolu na Proljece, ali ce posada pomalo vec s krajem godine ici na ukracaj...nema previse marine crew, ali ipak treba
Jedan od ta dva FPSOa dolazi u drugoj polovini Prosinca na B32. Kaombo South.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

"Jedan od ta dva FPSOa dolazi u drugoj polovini Prosinca na B32. Kaombo South."

Negative, postponed...again
Tek u Travnju ce doci...Saipem poslao u Singapore module, pa ce ih tamo slagati umjesto u Angoli....

"Jedan od ta dva FPSOa dolazi u drugoj polovini Prosinca na B32. Kaombo South."

Negative, postponed...again
Tek u Travnju ce doci...Saipem poslao u Singapore module, pa ce ih tamo slagati umjesto u Angoli....
Vec nekoliko puta postponed ? TEPA Marine SI I Stapem pilot kazu prije desetak dana da bi trebao prvi FPSO doc u 12-i misec.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Koliko znam ne, jedino H2s, CBS ili tako neki kurs ako ti fali. mozda i huet ako ti je istekao ili im bas treba covjek. DP ti nitko vise ne placa

Back