Saipem SEMAC 1

loss

kadija
Postovanje,

citan ovaj forum par godina i nadjen stalno dosta interesantnih i poucnih informacija od Vas iskusnijih i starijih pomoraca

ja sam 3rd mate na cargo shipu i dobil san mail od Victora C. agenta za ukrcaj na GPS AG
Ponuda za terca i neman DP polozen niti iskustvo ... ugovor 2-1 .. na cjevopolagacu SEMAC 1 .
Zanimaju me osnovne stvari ko posao terca,posada,oficiri,isplata placa, ugovor 2-1?,i koliko je ozbiljno kad mi je poslao i aplikacije kompletne i security data sheet da ispunim te brojeve bankovnog racuna a isto tako sve certifikate i passport skeniran ????

Svaka pomoc dobro dosla
Lipi pozzz

sritno ako si dobija posal, ali po meni je fake, da ce Saipem uzet nekoga bez DP-a i offshore iskustva,a mozda se i varam.

NOTICE: Recruitment Fraud

It has come to our attention that some individuals/entities are offering on behalf of Saipem false job opportunities asking for money, personal data or financial details from the applicants.
If you want to search for job opportunities in Saipem, please refer to Saipem web site in "Job" area (this page) and be careful about any other kind of requests.
Please read the full notice at the bottom of this page.

Saipem - Job

ma bas san apliciral preko onog job saipem 2. put pa...i dobil original sve papire za ispunit a toga ima preko brda i nazad..
i zanima me situacija posto niman iskustva tamo . tnx

NOTICE: Recruitment Fraud

It has come to our attention that some individuals/entities are offering on behalf of Saipem false job opportunities asking for money, personal data or financial details from the applicants.
If you want to search for job opportunities in Saipem, please refer to Saipem web site in "Job" area (this page) and be careful about any other kind of requests.
Please read the full notice at the bottom of this page.

Saipem - Job[/QUOTE]

odgovor na pitanje

odgovor na pitanje

Semac 1 je sad u Karimunu u Indoneziji na vezu. Navodno ide u Australiju. Evo ga gledam s Castora 8. Ko je taj agent neznam i posao terca neznam ali znam da Saipem uzme ljude bez offshore iskustva. Ugovor je 56-28 i place ne kasne vise od 2-3dana. Bio sam tamo prije otprilike godinu dana kad smo u Singapuru napravili kompletno novi accomodation i sad su skoro sve sobe sa najvise dva kreveta. Posada su bili vecinom spanjolci i talijani a ostalo su azijati. Kuhari su nasi. Imas net i smoking room. To je bar mene onda interesiralo. Kazu da je to jedan od pristojnijih brodova od Saipema

ja san tom Victor Cherrezu prosljedio sve podatke koje zahtjevao. sad cekam vec 2dana neki odgovor, ca se tice ugovora 56-28 to je odlicno, ponuda godinu dana ugovor jos bitnije, net..
Daj mi molin te reci za ljecnicki di se more delat . ?

Fala

ja san tom Victor Cherrezu prosljedio sve podatke koje zahtjevao. sad cekam vec 2dana neki odgovor, ca se tice ugovora 56-28 to je odlicno, ponuda godinu dana ugovor jos bitnije, net..
Daj mi molin te reci za ljecnicki di se more delat . ?

Fala

Zavisi kakav lječnički moraÅ¡ radit...jeli to neÅ¡to posebni ili Å¡ta?

mislim da nije posebni samo ima 4stranice sto mi cherrez poslao da doktor i ja moramo ispunit da budem fit to duty

Back