saipem,angola,vas savjet

... ma necu vagon... uvijek uzimam jedna steka-jedan tjedan... posto cu tamo bit sigurno 4 tjedna... ma... kupim dvije steke tu, a ostatak tamo:mad:
ako sfali, tu su suplajeri, pa cemo poslovat :)

jos jednom hvala na savjetima:uzdravlje

Evala ljudi

Evo da ne ispadne da san pokupija vase savjete i vise se nikad ne javija , naime ceka san da to malo sidne pa da vidin kako ce ispast

Prihvatija san ponudu od saipema i vec san 10-tak dana u koreji u skveru , bili smo i 7-8 dana na sea trialu tako da san se vec pomalo ushemija i cini se OK.
Bice jako puno posla za nas elektronicare ali nema veze , proce brze vrime..
Ima jos nekoliko nasih uglavnom mehanicari..

Mislin da to vise nema puno veze sa pomorstvom , brodovi prolaze a mi pizdimo na mistu...jos kad mi je talijan reka da mu je muka jer valja (4-5 gradi) sve mi je bilo jasno...:D

Eto ga ,pozdrav

Ja mislim da nisi falija,jako dobar ulaz u kvalitetan offshore.Kasnije nakon par pecata i iskustva na drillshipu mozes uvik aplicirat za bolje.Nadam se da si zadovoljan i stoj dobro.
P.S. Ima li koji nas dizalicar tamo,ako ima sta kazu.Mos i na PM.

ne mos virovat,koji lik,sace jos casper bidni najebat kad mu ljuti propuh dojde i napravi prston-a sta je ovo sporko,a zmaju

Originally Posted by Propuh
mozda ti je doma stari prdonja tovare nekulturni, jos jedna ovakva izjava ti nece proc na ovom forumu
jebate,sta je tebe tako iznerviralo

postovanje kolege , pozdrav svima na forumu , po prvi put sudjelujem na forumu iako ga pratin neko vrime
Moje pitanje je: dali neko ima iskustva ili bilo kakvih saznanja o firmi Saipem a isto tako i o Angoli (sta se tice sigurnosti ,putovanja , viza i to...)?
Dobija san ponudu za prelazak kod njih. Iako bi mi placa bila samo 30tak posto veca nego na sadasnjem cargo shipu , cini mi se kao dobra prilika za ulazak na offshore...samo sta san malo skeptican , prvo zbog ne bas velike place s obzirom da je offshore , drugo zbog angole (afrika ,otmice i to tako...)
Moran priznat da san malo nesiguran zbog minjanja firme u danasnje vrime , s obzirom da mi je sadasnja placa sigurna i nelosa a otplata kredit je u djiru ali jako me privlaci offshore...

Svaka informacija je dobro dosla , zahvaljujem

citajuci ovako bez veze naisao sam na ovo, pa bas me zanima gdje je sada ovaj covjek i sad s odmakom od 4 godine je li svjestan oko cega se on dvoumio??? electronic eng na jednom od najboljih rigova na svijetu... neprocjenjivo...

saipem,angola,vas savjet

Taj je user zadnji put bio na forumu 9.5.2010.
Znaci zdrpi i bizi.

Broj poruka na forumu 3.

Malo sam ga prosurfao bio je na Saipema 2 godine i 11 miseci sad je na Pacific drillingu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:
Taj je user zadnji put bio na forumu 9.5.2010.
Znaci zdrpi i bizi.

Broj poruka na forumu 3.

Malo sam ga prosurfao bio je na Saipema 2 godine i 11 miseci sad je na Pacific drillingu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sad kad to kazes mislim da znam i kome se radi. (Ipak covjek se je lijepo zahvalio na savjetima, ne mozes rec.) Mislim da se ne varam da je bas firma na kojoj je bio, ubrzo prdnula u latu s nasima u lati, tj. Gear Bulk, hocu reci nikad ne znas gdje je sigurno ali sa bulka na drillship i to electronic eng, sigurno nije rizican potez nego je skok na Mars... mnogi bi placali da ih puste da rade na takvoj opremi, nazalost mnogi vide samo lovu a za struku kojom se bave nemaju ni zrno entuzijazma.

Last edited:
Back