Saga cruise

Da. Trazili su hitan intervju ali nisam prihvatio jer mi je ugovor predug. Sve ostalo cista petica. Novi mali engleska kompanija dobar kruz uglavnom po europi prosjecna placa.....

Ako nekoga zanima evo i mail
stoyan.kirov@vships.com

Required 2[SUP]nd[/SUP] ETO for SAGA new build

Start date = June 2019

Salary = 45,900 GBP per year

Working days = 242 days

Contract = Fixed Term with look to go permanent upon successful appraisals

Last edited:
Njihova ponuda preko vshipa koja je brzo zatvorena

Good afternoon ,
We can propose to you the following position :
=====================================================================================
URGENT - Required 3[SUP]rd[/SUP] Officer for SAGA new build
Start date 05/July
Salary = 30560 GBP (per annum ) (SAGA have requested salary NOT be advertised)
Working days = 242 days
Contract = Fixed Term with look to go permanent upon successful appraisals
JD attached
=========================================================================================
If you are interested , Please update application in the following link :
https://careers.peopleclick.eu.com/...FromLink.html?jobPostId=1848&localeCode=en-us

Also I will send you a link for setting up an iterview where variouse nautical questions will be presented to you , thus we will perform the ASK(Assesment of Sefarers Knowalge ) test.
Prepare for it with reading the attached document.

Best Regards,
Captain Stoyan Kirov – Senior Recruitment Officer ( Deck & Engine )
As agent and manager only on behalf of the Owner
V.Ships Leisure
“Les Industries”
2, rue du Gabian
P.O. Box 639
MC 98013 Monaco Cedex
Tel : +377 92051010 / Fax : +377 92051075 / Mob.+359 897967679
Email: stoyan.kirov@vships.com

Nemam direktno, ali imam indirektno jer poznam tehničkog direktora tamo - talijančina i kretenčina Alessandro Boccaccio (ima isto ime i prezime ko pisac Dekamerona) sam za sebe je rekao da je bastard. To ti je kompanija sa prosječnom plaćom, po ničemu posebna i englezčinama na čelu sa pokojim špagetarima na vodećim funkcijama. Savjet - radije tražite nešto drugo pametnije.

Nemam direktno, ali imam indirektno jer poznam tehničkog direktora tamo - talijančina i kretenčina Alessandro Boccaccio (ima isto ime i prezime ko pisac Dekamerona) sam za sebe je rekao da je bastard. To ti je kompanija sa prosječnom plaćom, po ničemu posebna i englezčinama na čelu sa pokojim špagetarima na vodećim funkcijama. Savjet - radije tražite nešto drugo pametnije.

Hvala puno :)

Back