Safebridge watrsila sam platinum training !

Mr.Marino

New member
Dobra Vecer !

Da se najprije predstavim. Ja sam Marino Franicevic, sekondo palube iz Solina. Dosao sam na ovaj forum na savjet prijatelja i kolege Zeljka koji me je rekao da ako treba koja pomoc, savjet ili sta drugo, neka dodjem ovdi.

Do sada sam navigavao na brodovima trgovacke mornarice dosta godina, kontenjerasima, al kako nisam vidio u skorijoj buducnosti necu tako brzo navigavati, poceo sam gledati uokolo. Tako sam prije proslog ljeta gledao se ukrcati na putnicke brodove, sto mi je davno prije bila zelja, pa sam skupio dosta email adresa od prijatelja, poznanika i kolega te slao slati. Royal Caribbean firma mi je odgovorila sa ponudom za ukrcaj sekonda. Prosao sam 2 intervjua i lijecnicki te bi se ja se nadam ubrzo trebao ukrcati na jedan od njihovih brodova.

Trazili su me da polozim WARTSILA ECDIS SAM PLATINUM online tecaj preko Safebridgea. Odslusao sam ga i odgledao koliko sam mogao uz dvoje nemirne djece koja su skakala oko mene. Isao sam na test i to dvaput, ali nazalost nisam prosao iako sam imao ravno 70 %. Negdje sam nasao na Internetu da je prolaznost 70% od nekih rusa. Kako mi je stvarno bitno za ukrcati se, a bez ovog tecaja me nece ukrcati htio sam vas nesto zamoliti.

Da li ko ima koja rijesenja od ovog tecaja ili je mozda navigao na brodovima koji su imali gore navedeni ECDIS ?

Na svin tin Safebridge tecajevima imas opciju traininga tako da bi ti najbolji savjet bija da vjezbas. Posto si vec pisa dva puta znas koja te pitanja/zadatci cekaju. Druga opcija bi ti bila skinit manual od WARTSILA ECDIS SAM PLATINUM i drzat ga na laptopu do sebe. Kad dode nesto sta neznas, pogledas u manual. Tako san ja radija i nije me uvatila kamera.

Pa jesi ukljucio web cameru dok si rijesavao test? Kamera ti mora sa vremena na vrijeme opalit random screenshot da ne bi netko bio iza tebe jer je to kak pomaganje itd.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Da ne otvaram novu temu, mene isto zanima za WARTSILA ECDIS NACOS 1100 ako je netkom polagao preko ovog online Safebridga, da li je tezak, kolika je prolaznost, te da li se moze ponovit ukoliko se ne prodje iz prve, koliko traje ? Hvala i podrav

Moze se ponovit koliko hoces puta koliko se sjecam sa platinum safebridgea. A sad koliko tesko... mislim da ti ne bi trebalo bit toliko komplicirano kao ono sto sam na platinumu vidio jer 1100 nije preopsiran kao platinum.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Dečki bok, imam ispit ECDIS SAM Platinum, sad primio mail i trebam riješiti asap.
Tko nadzire preko kamere, dali manual moze pomoci ili whats up itd ?
hvala.
mirno more
lp

Dečki bok, imam ispit ECDIS SAM Platinum, sad primio mail i trebam riješiti asap.
Tko nadzire preko kamere, dali manual moze pomoci ili whats up itd ?
hvala.
mirno more
lp

Ako radis preko Safe Bridgea mislim da ne nadzire niko. Ja sam radio specific za Transas Navi Sailor 4000 i slikao telefonom neka pitanja sa probnog testa i na kraju sve OK. Imas isto i neku foru ako ti se desi da zakoci aplikacija jer se dosta ljudi zali da se cesto to desi, pogledaj tamo u Help ili gdje je vec bilo. Pozdrav

Kamera od laptopa ti mora biti uključena, da oni potvrde da si to ti riješavao, jedino za to kamera.
Ja sam svaki dio screenshoot i u posebni folder spremio, te kasnije to koristio na završni test.
U 2 dana po 3sata sam to riješio, nije veliki problem, poslužiš se slikama sa prezentacije i to je to.
sretno

Kamera od laptopa ti mora biti uključena, da oni potvrde da si to ti riješavao, jedino za to kamera.
Ja sam svaki dio screenshoot i u posebni folder spremio, te kasnije to koristio na završni test.
U 2 dana po 3sata sam to riješio, nije veliki problem, poslužiš se slikama sa prezentacije i to je to.
sretno

Hvala, ja sam pisao natuknice u bilježnicu, trokirao im server pa ove dane nikako riješiti.
Da li je tko probao možda preko tableta vrtiti aplikaciju i tražiti pitanja dok na laptopu odgovarati?
Hvala

Fala kolega, ali bi mi triba ECDIS "Safebridge Navi Sailor 4000 Transas".
NE nogu nac nista na netu, a neznan dali u nas neko radi te testove.
Ima ekipe u Rusiji i Ukrajini , ali ko ce njima dati pristup osobnom PC u.

Ne triba njima tvoj osobni PC, ja sam kolegi Safebridge riješija, on nije u HR, nebitno...
Ako ideš na opciju istok, npr. Ukrajinu, to se drugačije riješi...
sritno

Evo kod mene na brodu upravo zadnjih dva tjedna sekondi polazu , mislim da mozes izaci na ispit 4 puta na dan i ponoviti koliko puta hoces ..
Probaj uzeti screenshoot od pitanja , jel se ponavljaju samo zamjene brojeve i ponudene odgovore. Znam da su sva 3 sekonda iz 6 puta prosli a prvi palube iz drugog puta ... malo su pitanja komplicirana pogotovo sta se tice voyage planninga..

Dobar dan evo i ja polazem Transas Navi Sailor 4000 na Safebridgeu, odslusao sam do sada pola, pa da vas pitam kakva su vam iskustva sa ovim ispitom, jer su mi rekli iz agencije da ocekujem trik pitanja na konacnom ispitu.
Hvala vam puno.

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

SafeBridge za Nacos Platinum pitanja za polaganje nisu bila nista komplicirana. Vise manje ponavljaju sto se prodje kroz predavanje. Dosad je bilo uvijek jednostavno i mozes polagat koliko hoces puta... bar je tako bilo prije godinu dvije.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Back