Ryanship

Odg

Odg

Cuja sam iz provjerenh izvora da je smjena na Tidewater-u kao da cekas uskrsnuce. Da je teze doci kuci na vrijeme smjene nego dobit na loto.

Uskrsnuce docekas,ako si bia dobar,a smjenu na Tidewatera ne docekas...Al to je vecinom samo u Arabiji,jer ARaMCO jeb.. stvar sa evaluation ,i kad dode smjena i ne prode evaluation,cekas opet drugoga.....i tako u krug!!!

Ja sam ih cisto onako kontaktira da vidim sto nude.Posla sam im svoj CV i odma su mi odgovorili da ispunim njihovu aplikaciju.S obzirom da nisam bija doma par dana posla li su mi 10 tak istih mailova da im odogovorim.Ispunija sam je i posla im nazad.Dobija sam odgovor kroz 10 min,ali sam im odgovorija da je previse 3 miseca na AHTS(bar meni).

Hi MUJO

We have below job offer for you:-

3RD ENG on DP1-AHTS
Contract:- 3 Months
Joining ASAP in Saudi Arabia

Confirm interest??

Also advice your minimum acceptable day rate.

Kind Regards
Ms EKTA
Crew Co-ordinator

Ja sam ih cisto onako kontaktira da vidim sto nude.Posla sam im svoj CV i odma su mi odgovorili da ispunim njihovu aplikaciju.S obzirom da nisam bija doma par dana posla li su mi 10 tak istih mailova da im odogovorim.Ispunija sam je i posla im nazad.Dobija sam odgovor kroz 10 min,ali sam im odgovorija da je previse 3 miseca na AHTS(bar meni).

Hi MUJO

We have below job offer for you:-

3RD ENG on DP1-AHTS
Contract:- 3 Months
Joining ASAP in Saudi Arabia

Confirm interest??

Also advice your minimum acceptable day rate.

Kind Regards
Ms EKTA
Crew Co-ordinator

na koji mail si in posla CV?

Poslali su mi upit koju najamnju placu ocekujem,ja sam im napisa ono sto je po meni realno za 3rd.eng.na AHTS.Dobijo sam od njih odgovor da nude na takvoj vrsti brodova i za tu poziciju 110$ per day.Lijepo sam im se zahvalija i uputija im jos ljepsi pozdrav.:cool:

jel netko zna na sta sve jos osim tidewatera krca ryan office u UK?cuo sam da krcaju na neke brode za istrazivanje nafte sa roniocima i podmornicama doli na bliskom istoku,pa ako netko ima vise infa o cemu je rijec?

Krcaju ti na razlicite firme koje rade za aramco u saudijskoj arabiji. Ne znan kako su se tu uvalili ali u zadnje vrime dobar dio posada u aramcovim bazama dolaze priko ryana.

Detalje ne znan,ovo je sta san prica s ljudima po portu kad bi pita kako su dosli tamo

Rayan

Rayan

jel netko zna na sta sve jos osim tidewatera krca ryan office u UK?cuo sam da krcaju na neke brode za istrazivanje nafte sa roniocima i podmornicama doli na bliskom istoku,pa ako netko ima vise infa o cemu je rijec?

Rayan ti krca na dosta firmi, sta ja znam. zbog toga ima veliku potraznju posade svih rangova. evo linka
HOME PAGE
Treba ih samo podsjetit svako malo da si slobodan ispunit njihovu aplikaciju i eto te. osobno znam par ljudi di su se ukrcali preko njih u sjeverno more na par razliciti firmi. triba samo srice i volje. :uzdravlje

Rayan ti krca na dosta firmi, sta ja znam. zbog toga ima veliku potraznju posade svih rangova. evo linka
HOME PAGE
Treba ih samo podsjetit svako malo da si slobodan ispunit njihovu aplikaciju i eto te. osobno znam par ljudi di su se ukrcali preko njih u sjeverno more na par razliciti firmi. triba samo srice i volje. :uzdravlje

A rodijace jesi ziv :p

nazalost meni nitko nije niti odgovoria na mail koji sam im posla :D

Meni su odgovorili kad sam aplicira u statusu asistenta i poslali da ispunim njihovu aplikaciju i posaljem skenirane dokumente.
Sad me je cak straj opet poslat da mi ne bi sutra vec ponudia posal jer ne zelim jos minjat okolinu:)

Samo saljite i upirite,mail,telefon,razglednica za Novu godinu,radite slicno kao kad kuvate curu.....;)

Back