Royal Caribbean

Pozdrav kolege,evo napokon mi update-ali avancamenat. Dobio sam 8500 za sekonda tako da znate. Jbg nije stara placa ali i to je dobro za pocetak,ko kapo na bulku. [emoji482]

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Bravo cestitam na avancamentu

Pozdrav svima,
Prije par dana imao sam Pre-screening intervju preko skype-a s Fermin Ballon, klasicna pitanja zasto royal koje poslove sam radio na proslom brodu cak i malo COLREG-a. Aplicirao sam za kadeta palube/training Officer-a (ako uopce imaju tu poziciju) jer sam odradio dva broda kadeture i polozio porucnicki.
Zanima me kako to ide dalje i sto mogu ocekivati ako bude uopce ista od toga... pa ako ima netko volje i iskustva s tim bio bi zahvalan da napise par rijeci :D

pozdrav ljudi,
pregledao sam zadnjih nekoliko strana ali nije se o tome pisalo, pa da pitam... kod registriranja na c-tracu ima ovo "job specific questions. This application step is time based. Do you want to start now?"

zanima me konkretnije o čemu se tu radi?

a ako je i to bitno naglasit, radim za engine cadet poziciju...

Na koje se kompanije prijavljujes ja sam istoj situaciji trazim ukrcaj kao asistent stroja.Koje si brevete pripremio za putnicke brodove? Ili imas osnovne pa na zahtijev dodatno polazes?

Pozdrav kolege,

kontaktirala me gospodja Claudia Martin pocetkom 8 mjeseca za poziciju 4th elec.eng te zahtjevala da joj posaljem ETO CoC i moj skype name. Uredno sam joj odgovorio ali od tada se gubi svaki trag Claudiji....ne odgovara na mailove.

Malo sam ostao razocaran neprofesionalnim ponasanjem ali nema veze .....zivot ide dalje, sva sreca da nisam otkazao ukrcaj na mojoj firmi krajem 8 mjeseca.

Mirno more!

Dobar dan!
Evo da objasnim moju situaciju,na CMA CGM sam vec tri godine,6 ugovor kao reeferman.Polozen ETO.
Jucer sam slao mail za RLCC i dobio odgovor da trenutno traze asistente struje i dali zelim ic za tu poziciju,dogovorio sam se s tom zenom preko maila da cu poslat brevete i dokumente cim dodem u porat sljedeci tjedan,pa da ce zakazat intervju.
Sad moje je pitanje sto citam ovdje vidim da ima vise ass struje na RLCC pa me zanima sto mogu ocekivat u okviru place i kakav bi mi ugovor bio.Napisao sam joj da imam ETO i da vec tri godine plovim.
Ako ima ko kakve informacije i da napise malo kako to tamo izgleda u smislu posla(lakse il teze nego na kockicama?)
Hvala unaprijed!

Kolege zanima me koja je situacija na kruzerima za strojare, trenutno odrađujem kadeturu na LNG brodu i imam želju za prebaciti se na kruzere jer mi se ne sviđa način života gdje ne dotakneÅ¡ kopno cijeli ugovor :udriglavom...koja je po vama za strojare najbolja kompanija i kako se kreću plaće za 4-te u strojarnici. Koji se uvjeti gledaju za apliciranje i ako ima neko da zna za koje sustave si odgovoran kao 4-ti strojar. Priče su svakakve pa me zanima ako netko ima volje napisati kako izgleda život, način rada, radno vrijeme (naravno kad je normalan dan ne neka hitna situacija gdje se radi 0-24)...
Unaprijed hvala
:D:D

Pozdrav ekipa
1.9. dobio sam mail naslova "Unable to reach you by phone" u kojem pise:

Thank you for your interest in joining our team. One of our representatives tried to contact you via phone but was unable to connect with you.

Please click this link to log into your profile and verify that your contact information is correct, as our representative will try to reach you again within the next week.
We look forward to speaking with you,

Talent Acquisition Team

Ja sam vidio mail tek 5.9. kad sam se iskrcao s broda i spojio na wifi.
Naravno, nisu me mogli dobit 1.9. jer sam bio negdje na pucini, pa nije ni bilo signala za mobitel.
Na taj mail sam odgovorio nesto u stilu da cu biti dostupan od 7.9. u 21:00 CET, jer tada slijecem s avionom u Zagreb.
Ali eto, nista, nema novog poziva...ima li tko ovakvo iskustvo? :)

btw. Logirao sam se na C-track i malo upotpunio podatke (navigacija), cisto da vide da sam bio online :)

Hvala

Pozicija ass elect ti ovdje drze filipi i ima nesto rumunja . Posao ti je ovisno di te rasporede galley, hotel ili engine ugovor ti je dug a lova mala. To ti je uglavnom mjenjanje zarulja po kuhinji grijaci dishwasheri vesmasine itd. Probaj aplicirat za 4ili3 electrical engineera posto imas eto.

Pozdrav ekipa
1.9. dobio sam mail naslova "Unable to reach you by phone" u kojem pise:

Thank you for your interest in joining our team. One of our representatives tried to contact you via phone but was unable to connect with you.

Please click this link to log into your profile and verify that your contact information is correct, as our representative will try to reach you again within the next week.
We look forward to speaking with you,

Talent Acquisition Team

Ja sam vidio mail tek 5.9. kad sam se iskrcao s broda i spojio na wifi.
Naravno, nisu me mogli dobit 1.9. jer sam bio negdje na pucini, pa nije ni bilo signala za mobitel.
Na taj mail sam odgovorio nesto u stilu da cu biti dostupan od 7.9. u 21:00 CET, jer tada slijecem s avionom u Zagreb.
Ali eto, nista, nema novog poziva...ima li tko ovakvo iskustvo? :)

btw. Logirao sam se na C-track i malo upotpunio podatke (navigacija), cisto da vide da sam bio online :)

Hvala

Ja sam dobija isti mail, ali takoder nisam dostupan jer sam na brodu,posla sam recruitment teamu da me mogu kontaktirati mailom,ali nista.

Poslano s LG-P880 putem Pomorac.net

Back