Royal Caribbean

Gospodo, recruitment za Marine Officers je u Miamiu. Manila su schedulers i rating recruitment.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Hvala ,nisan toliki tukac nego je s tim mailom dosa respond u erroru da nema te mail adrese u domeni rccl.com, moze bit da je bilo privremeno

A sorry, meni je išlo normalno. Probaj ponovo, ne vjerujem da si baš sad naletio na privremeni email.

Received-SPF: pass (google.com: domain of rguizzagan@rccl.com designates 104.47.42.53 as permitted sender) client-ip=104.47.42.53;
Authentication-Results: mx.google.com;
smtp.mailfrom=rguizzagan@rccl.com

Jeli se ko zapolslio zadnjih godinu dana na RCCL u deck dept kao.1st .officer direktno preko online aplikacije ???
Mislim da su uzeli dosta onih AEP Safety officira iz offshora ali misim da pozicije Navigatora nisu isle ...

Ja koliko znan Palamida niko ne moze dritto aplicirat za 1st Oficira ako nemas ogromno iskustvo na putnickim brodovima te naravno vezu. Obicno uzimu kao sekonda pa te avancaju ako si naravno dobar. Isto tako posto su prodali LGDa imaju dosta oficira i inzenjera na lageru te kadeta koje su promovirali u sekonde tako da sada ne uzimlju nikoga.

Pozdrav

Imam i jedno i drugo aplicirao sam nedavno online ali nema odgovora veza mi je kedan poznati Dubrovacki kapetan koji tamo plovi vec 20 god.
Na NCL su me primili vec ali nemaju sad mjesta ali bi radje na Royala kakve su razlike u placama za 1st off na NCL I RCCL?

palamida a tribalo bi pitat dubrovackog kapetana on bi to triba znat...

znam da imaju vise nivoa plata za istu poziciju ovisno dali si pocetnik ili ne ali to du kapetan ako je utjecajan isto moze rijesit;)

palamida a tribalo bi pitat dubrovackog kapetana on bi to triba znat...

znam da imaju vise nivoa plata za istu poziciju ovisno dali si pocetnik ili ne ali to du kapetan ako je utjecajan isto moze rijesit;)

Mislim da 1st.officer ima 9500$ mjesecno na brodu sa vezom.ili bez vec cekam preko godinu dana bez odgovora

Moj Palamida dobro si me nasmija i sve nas. Imas. jaku vezu, dubrovackog Kapitena, pa nisi vec na RCCLu, a cekas godinu dana.
Na RCCLu su pribacili office iz Miamia u Manillu te imaju sad druge zenske koje odlucuju, tako da je sada tesko upast, a uostalom sad za nekih 3 sedmice Legend ide drugoj njihovoj firmi jer su ga prodali. Imaju viska ljudi te je sad cep nasta, tako da ces morat pricekat.

Pozdrav

Hvala kolege na odgovorima. Vidit cemo sta ce mi ponudit. Javit cu ovdje da i drugi znaju sta ocekivat.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk
Pozdrav kolege,evo napokon mi update-ali avancamenat. Dobio sam 8500 za sekonda tako da znate. Jbg nije stara placa ali i to je dobro za pocetak,ko kapo na bulku. [emoji482]

Cestitan,placa ti ide svake godine 2-% gore ali moras bit minimalno 1god.na firmi da bi dobio povecanje tako da samo znas da se ne ponadas odmah povecanju u 7mj.
Na koji si brod uletia ako se zna?

Čestitam, to je permanent ili samo na brodu, zna možda ko kakvi su uvjeti na star cruisesu.

Poslano sa mog D6603 koristeći Tapatalk

Hvala kolege! @juznjak na radianceu sam ja vec skoro dvi god tako da sam vec dobio jednu povisicu proslo ljeto.
@ivaneto to je samo na brodu,naravno.

Back