Royal Caribbean

Odgovor sam dobija sa JDoughtie@rccl.com
Jesi li siguran?

Sent from my iPad using Tapatalk
E onda ima bit da nije..haha
Zbunilo me ovo carnival-maritime al mail s kojeg si dobia odg se vrti tu po temi ka kontakt mail za rccl. Pretpostavljan da se ovu uvjeti odnose na neku drugu njihovu kompaniju, vjerojatno Celebrity.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Royal Carebbian

Royal Carebbian

Za 2/O mi je rekla rotacija 4/2 i nesto vise od 4000 $. U interviewu se nije spominja Celebrity...

Last edited:
Za 2/O mi je rekla rotacija 4/2 i nesto vise od 4000 $. U interviewu se nije spominja Celebrity...

Mislim da ovo nije za Royala, posto je Kire odgovorio na moj upit par stranica prije, i bolji ugovor i bolja placa, a covik je tamo..Kire javi se ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

To nije brand Royal Caribbean International. To je jedna od njihovih corporativnih podfirmi iz tzv. Composite fleeta. RCI je skroz nesto drugo od tih podfirmi.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Mislim da ovo nije za Royala, posto je Kire odgovorio na moj upit par stranica prije, i bolji ugovor i bolja placa, a covik je tamo..Kire javi se ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gda. Jessie radi za royal korporaciju,ali to sta ti je ponudila nije za royal nego neku od podfirmi.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

To ti je stvar što su tebi prioriteti i ovisno di si sada i dali si tu zadovoljan. Ako su ti krajnji cilj kruzeri onda se nemaš što razmišljat sve ti je up to you.

Jeli se isplati ici na takvo nesto?

Poslano sa mog 5045X koristeći Tapatalk

To nije brand Royal Caribbean International. To je jedna od njihovih corporativnih podfirmi iz tzv. Composite fleeta. RCI je skroz nesto drugo od tih podfirmi.

Kako to da se svi prijavljujemo na istu firmu a dobivamo drugcije uvjete?
Koliki su onda zapravo ugovori i place?

Royal Caribbean Cruises je Koncern, korporacija,...a Royal Caribbean International je brand tog koncerna. Dvije razlicite stvari. RCI je jako tesko dobit i skroz drugi uvijeti vladaju.

Bili ste u pravu (nisam niti sumlja) ovo je bio intervew za Celebrity.
Ja sam stalno mislija da su ove sestrinske firme jedno te isto ali sam se zaje..
Za doci na Royal Carebbian potrebno je navigati npr. na Celebrity-u oko 1 g da bi ostvarili pravo da se prijavite na Royal Carebbian international. Znaci postoji: Royal carebbian international, Celebrity, Azmara, Pullmatur i CDF (Francuzi). Ove sve kompanije su pod vlasnistvom tj. menagmentom Royal Carebbian Cruises Ltd.
Eto mozda nekome pomogne ovaj post. Uglavnom pitajte na prvom intervew-u Jessie Doughtie na koju od ovih firmi vas misli ubaciti jer vam uvjeti nisu isti...

Pozdrav ekipa, ovo je mail koji sam dobio od RCCL-a

Urgent hirinig: Invitation for a pre-screening call

Hello Applicant,

Good day.

We found your profile in our system and would like to know if you would like to be profiled for:

-Assistant Electrician

I will be calling you over the phone on Thursday, March 2, from 9 am to 6 pm, Manila time.
Let me know if you are interested by replying with your full name and the time that you prefer to be contacted.

Thank you.

Best Regards,

Rejoice Sario Guizzagan

Uglavnom, tip me nije mogao nazvat jer ima "technical difficulties" kako je naveo pa me proslijedio drugoj osobi.
Imam sutra ujutro zakazan interview sa gospođicom Maricel Balmeo koja zove iz Filipina poÅ¡to je sad office prebačen tamo iz Miamia koliko znam. Pročitao sam sve na stranici od RCCL threada u vezi pozicija i uvjeta od prije za asistente.
Zanima me ako ima kakvih svježih informacija u vezi tih pozicija i da li netko zna vise info o tome.
Koliko sam pročitao spominju se neke pozicije 3.2.1. asistenta i čak sam proćitao da ljudi bez iskustva na brodu idu za 4th el.eng.
Imam jedan brod iza sebe kao asistent (bulk) ali imam položen ETO i nisam kompletno bez znanja, pa me zanima jel moguće tražiti poziciju 4th el.eng. jer vidim na C-trac na njihovoj stranici da je otvorena.

Puno hvala

Tip te nije ni mogao nazvati, jedino gospođica Rejoice.
Mislim da i ona zove sa Filipina pa računaj na vremensku razliku i poziv od 2 ujutro do 11 ujutro

Dobar Dan, kolege !

Ima li ko adresu od te gospodjice Rejoice ili koje druge gospodjice iz Manilla officea ?

Vidin da RCCL ima posla pa bi tia aplicirat za sekonda palube !

Pozdrav

Back