Royal Caribbean

Gospodo, scheduling i recruitment su dvije razlicite stvari. Od 1.1 Scheduling je pod APAC officom u Manili a recuitment u Miamiu. Nadam se da je jasnije.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

A Oscar je ovi nas za raspored..ono covik je extra uljudan i pristupacan..a sad sam ima nekakvih problema sa uploadom vize na ovaj RCL portal odgovaraju mi sve neka nepoznata imena Ernest neka Getsieme...i nazalost ne mogu im objasnit sta je..
Skuzaj na pitanju ti si na Royala ili TUIa
Hvala ti na odgovoru :)
Na Royala sam dobio posao, ali nisam bio jos, cekam ukrcaj neznam datum ni sta ni kako... Ja na taj portal nemogu ni pristupit, jel sam bio na onom starom, a ovaj novi ako otvaram jedino ponovo mogu aplicirat za poziciju :D

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Da al Oscaru si se moga javit ukoliko si ima pr1obleme sa dokumentima ili potvrdom povratla na brod..ne znam tvoja iskustva al covika znam osobno..
Jel sad malo jasnije..

Da al Oscaru si se moga javit ukoliko si ima pr1obleme sa dokumentima ili potvrdom povratla na brod..ne znam tvoja iskustva al covika znam osobno..
Jel sad malo jasnije..
Sve mi je jasno sada :D, oprostite ljudi na bombardiranju teme :)))

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

pozz svima, moze pomoc, kako se registrirat na onaj c-track, probao sam sto puta, i kad odem na register ispunim sve i dole me trazi c-track password, ili sam ja lud ili sta :D

Ljudi, sinoc san se prijavija ode da mogu prikopat cilu temu u vezi Royala, cili dan citam thread, dosa sam do 30 i neke stranice, cilu noc sam cita, ali neman toliko vrimena da prikopam svih 70-ak stranica teme, u pripremama sam za brod, na 100 strana sam. A sve to nebi li nasa odgovor na sljedece. Prijavija san se na C-Trac i kad sam dosa do dijela "Last Leg Travel Information" pise sljedece:"After securing required visa(s), and Fit For Duty RCL medical certificate, you can now purchase your one-way joining ticket. The company will purchase your return ticket prior to the completion of your contract.

Da se razumimo, znam ja dobro sta gori iznad pise, nego mi ne ide u glavu to sta pise gori. Nisam bas od jucer na moru i bija sam po svakakvim kompanijama, losim i dobrim, ali nigdi nikad mi nije niko reka da se ja moram pobrinit za bookiranje aviokarte i jos je platit iz svog dzepa.

Sta se tice kruzera, cuja sam da se za to moraju pobrinut clanovi hotelskog osoblja, ali ja sam dobija ponudu za ulaznu poziciju za 2. palube na Pullmantur.

Molim vas, vi sta ste na Royalu i na njihovim podkompanijama tj. oni koji su prosli sve ovo jednom vec, ispravite me ako grijesim, eto samo me zanima da li se ovo odnosi i na oficire.

Lip pozdrav.

To je za Hotel. Pullmantur i Royal su dva svijeta inace.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

SeaView, zahvaljujem se na informaciji. Svjestan sam te razlike, no stvar je u tome da je bolje imat vrapca u ruci nego goluba na visokoj grani. Zivija!

Pozdrav ekipi,

Idem uskoro na razgovor kod jednog kapetana na Royalu vezano za asistenturu (stroj). Pročitao sam ovu temu do 24 stranice, mnoge su mi stvari jasnije ali neke odgovore ipak nisam naÅ¡ao.

-kako izgleda taj njihov dodatni liječnički i koliko je složeniji od onog za matrikulu? Na onom za matrikulu nisu bili baÅ¡ zadovoljni mojim vidom, ne nosim naočale i normalno funkcioniram u svakodnevnom životu, osim Å¡to nemam baÅ¡ oko sokolovo i slabije vidim na desno oko. Ipak mi nisu pisali nikakve probleme pod kategorijom vid. Da li će to biti problem za Royal?

-koji su mi još breveti potrebni? Imam D2, 42 i 43.

-koji je to "stress test s bojama"?

-kakvi su ugovori za ass. stroja?

Imam faks, engleski mi nije problem.
Općenito govoreći...nemam neki interes za Royalom. Interes mi je da se ukrcam Å¡to prije i da imam Å¡to manje dodatnih troÅ¡kova jer sam ionako doÅ¡ao do stanja da prodajem osobne stvari za položit joÅ¡ koji brevet. Radio sam u hotelu s pet zvjezdica kao tehničar održavanja tako da se znam ophoditi s gostima sa smjeÅ¡kom i imam okvirnu sliku onoga Å¡to oni traže po tom pitanju...iako mi "Deliver the WOW" i slični slogani izazivaju instiktivni nagon za...pojačanom probavom. :D

Ljudi, sinoc san se prijavija ode da mogu prikopat cilu temu u vezi Royala, cili dan citam thread, dosa sam do 30 i neke stranice, cilu noc sam cita, ali neman toliko vrimena da prikopam svih 70-ak stranica teme, u pripremama sam za brod, na 100 strana sam. A sve to nebi li nasa odgovor na sljedece. Prijavija san se na C-Trac i kad sam dosa do dijela "Last Leg Travel Information" pise sljedece:"After securing required visa(s), and Fit For Duty RCL medical certificate, you can now purchase your one-way joining ticket. The company will purchase your return ticket prior to the completion of your contract.

Da se razumimo, znam ja dobro sta gori iznad pise, nego mi ne ide u glavu to sta pise gori. Nisam bas od jucer na moru i bija sam po svakakvim kompanijama, losim i dobrim, ali nigdi nikad mi nije niko reka da se ja moram pobrinit za bookiranje aviokarte i jos je platit iz svog dzepa.

Sta se tice kruzera, cuja sam da se za to moraju pobrinut clanovi hotelskog osoblja, ali ja sam dobija ponudu za ulaznu poziciju za 2. palube na Pullmantur.

Molim vas, vi sta ste na Royalu i na njihovim podkompanijama tj. oni koji su prosli sve ovo jednom vec, ispravite me ako grijesim, eto samo me zanima da li se ovo odnosi i na oficire.

Lip pozdrav.

Pozdrac kolega

Ja sam bio asistent stroja na pullmantura sta se tice avionskih karata nakon obavljenog ljecnickog pregleda i vadenja ostalih dokumenata za ukrcaj oni su mi poslali na email kartu bez da sam ista trebao placati talko da mi je ovo malo cudno

Bacač;191022 said:
Pozdrav ekipi,

Idem uskoro na razgovor kod jednog kapetana na Royalu vezano za asistenturu (stroj). Pročitao sam ovu temu do 24 stranice, mnoge su mi stvari jasnije ali neke odgovore ipak nisam naÅ¡ao.

-kako izgleda taj njihov dodatni liječnički i koliko je složeniji od onog za matrikulu? Na onom za matrikulu nisu bili baÅ¡ zadovoljni mojim vidom, ne nosim naočale i normalno funkcioniram u svakodnevnom životu, osim Å¡to nemam baÅ¡ oko sokolovo i slabije vidim na desno oko. Ipak mi nisu pisali nikakve probleme pod kategorijom vid. Da li će to biti problem za Royal?

-koji su mi još breveti potrebni? Imam D2, 42 i 43.

-koji je to "stress test s bojama"?

-kakvi su ugovori za ass. stroja?

Imam faks, engleski mi nije problem.
Općenito govoreći...nemam neki interes za Royalom. Interes mi je da se ukrcam Å¡to prije i da imam Å¡to manje dodatnih troÅ¡kova jer sam ionako doÅ¡ao do stanja da prodajem osobne stvari za položit joÅ¡ koji brevet. Radio sam u hotelu s pet zvjezdica kao tehničar održavanja tako da se znam ophoditi s gostima sa smjeÅ¡kom i imam okvirnu sliku onoga Å¡to oni traže po tom pitanju...iako mi "Deliver the WOW" i slični slogani izazivaju instiktivni nagon za...pojačanom probavom. :D

Advanced fire fighting i medical first aid. Ali mislim da bi to vec triba imati od skole/fakulteta. Treba pitati traze li jos kakve za putnicke brode, ili se to moze rijesiti na brodu u sklopu njihovih traininga.

Pozdrac kolega

Ja sam bio asistent stroja na pullmantura sta se tice avionskih karata nakon obavljenog ljecnickog pregleda i vadenja ostalih dokumenata za ukrcaj oni su mi poslali na email kartu bez da sam ista trebao placati talko da mi je ovo malo cudno

Pozdrav kolega,

hvala ti na informaciji. Al evo uspija sam to s njima razjasnit, to se odnosi na nize hotelsko osoblje. Al mora sam pitat, jer je pisalo na sluzbenoj stranici. Veliki pozdrav.

Pozdrav ekipa.

Dal je netko pri ispunjavanju CTRACa ima kakvih problema? Ispunim sve trazeno al mi i dalje pise incomplete tj. na onom progressu nikako da dodu sve zelene kvacice?

Hvala.

Jeli mozda itko ima informaciju koliko njima treba da se jave? Ja sam se aplicirao ima ve 10tak dana napravio profil i aplicirao se i nikakvu povratnu informaciju nemam...

Kolega, ja apliciram i update-am profil vec 3 godine na njihovim online stranicama i nikad nisam dobio povratnu informaciju, mislim da pise ako se tvoje kvalifikacije slazu sa njihovim zahtjevima da ce se javit za intervju, ili sljedeci korak apliciranja. Nemoj odustat i redovito gledaj koji se poslovi objavljuju. Sretno

Kada sam se prijavljivao nisam imao nikakvih problema, normalno mi je sve islo u zeleno i prihvacen je profil i aplikacije. Nakon sta sam sve ispunio prijavio sam se za Deck Officer i Navigation Officer i sad cekam...do kada, ne znam :)

Bok, svima.
Evo ja sam aplicira na katrin.huemmer@carnival-maritime.com Aplicira sam samo sa svojim CV-om tj. bez ispunjavanja aplikacije na webu.
Nakon sedam dana su me zvali na skype. Nemam kruzer iskustva.
Kaze mi na interviewu da je placa za treceg palube oko 1985 $ a ugovor 4/2
Znate li zasto su tako losi uvjeti?
Zena s kojom sam ima intervew nije mi iz nekog razloga bas to dobro objasnila.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bok, svima.
Evo ja sam aplicira na katrin.huemmer@carnival-maritime.com Aplicira sam samo sa svojim CV-om tj. bez ispunjavanja aplikacije na webu.
Nakon sedam dana su me zvali na skype. Nemam kruzer iskustva.
Kaze mi na interviewu da je placa za treceg palube oko 1985 $ a ugovor 4/2
Znate li zasto su tako losi uvjeti?
Zena s kojom sam ima intervew nije mi iz nekog razloga bas to dobro objasnila.

Sent from my iPad using Tapatalk
Ovo je tema Royal Caribbean...a to di si aplicira je, cini se po svemu, prevara.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Back