Postovanje svima
Evo do mene je dosla informacija da se moje ime provlaci preko ovog portala.Da se predstavim ja sam Ivan Cutura i zelin se ograditi od svih ovih navedenih prica i molim da se mene izostavi iz svakog konteksta vezanih uz ikakve ukrcaje na royala jer cili svoj zivot posteno radin i plovin i nikad od nikog nikakve novce nisan ni trazija ni uzeja za ukrcaj ako san ikog i ukrca to je bilo zbog poznanstva i pomoci ali sigurno nisan ima nikakvu koridt od toga.Ovo sta van kazen to moze potvrditi svako ko me poznaje a ima ih na ovom portalu.Filip je nazalost moj brat s kojim nisan u kontaktu vec odredjeno vrime i koji je i od mene izvuka poprilicnu svotu novaca na bratsku ljubav.I zato se i tresen dok ovo pisem jer san u kompletnom soku i nevjerici da mi se ovo dogadja.I sigurno nitko od vas ko je prevaren nije s menom nikad kontaktira niti sam ponavljam nikome niti ista obeca a sigurno nikome nikakve novce nisan uzeja.i upucujem vas da slobodno sve prijavite policiji jer je i meni u interesu da se ovo rascisti.
Postovani vas post ce biti izbrisan jer se niste predstavili
Pa covik se predstavija imenom i prezimenom.Najjaci su mi oni sta otvore thread u rubrici predstavljanja i onda napisu pozdrav ili nesto sl.
Mislin da ne triba ic u krajnost i tirat covika da se opet predstavlja.
Ode je ionako dosa samo da skine ljagu sa svog imena i svaka mu cast
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa covik se predstavija imenom i prezimenom.Najjaci su mi oni sta otvore thread u rubrici predstavljanja i onda napisu pozdrav ili nesto sl.
Mislin da ne triba ic u krajnost i tirat covika da se opet predstavlja.
Ode je ionako dosa samo da skine ljagu sa svog imena i svaka mu cast
Duka prika moj polupa si loncice. Ja to nisam napisao useru ajme (koji je prozvan) nego useru Mi koji se nije predstavio. Tako da mislim da si falia balun.
Lip pozdrav
Sent from my iPhone using Tapatalk www.pomorac.net
Da si pregledao temu unazad,znao bi da nema 3/O. Pocetna pozicija je 2/O. Ugovor 14/14tj i placa oko 5700-6000$. Za kadeta ne znam tocno,nekih 1200,1300$ ako se ne varam.Pozdraav! Evo predstavio sam se gdje je trebalo, nisam znao ni da treba pa mi je cudno bilo sto mi brisete post. Interesuje me moze li neko da mi kaze kakvi su uslovi na ovu kompaniju, koje su plate za kadeta, i 3/O palube. Hvala unaprijed.