Interviu za Refa na Royala ti je jedan od najzahtjevnijih u kruz industriji i preferiraju ljude sa velikim iskustvom na kruzerima
tako da se moras dobro pripremit , prvi interviu ti je da te vide kako razmisljas , kako se sluzis sa engleskim i da prodju tvoj CV.
Ako to prodje u redu tvoji papiri idu superintendentu i onda ides pred streljacki vod koji ti putem skypa postavi mali milijun pitanja iz struke ....pa ako to prodjes ide online test ....pa ako i to prodjes ide zavrsni interviu i test sa HVAC managerom i on donosi konacnu odluku a onda racunaj da ti triba jos misec dana da prodjes zdrastvene i background provjere da bi ti oni poslali kopiju ugovora.............
Sve u svemu jako tezak i kompliciran proces ali ako prodjes znat ces zasto je bilo tako komplicirano .
Dobro ugrij stolicu ubijat ce te sa teorijom......mollier,psychometric ,enthalpy......
Sretno
Sve ovo sta sam ti napisa sam i osobno prosa tako da moras se dobro pripremit......i nastoj ostavit dobar prvi dojam ...moras im pokazat da si visoko motiviran i da se zelis dalje usavrsavat.
Srica je da smo narucili pet velikih novogradnji prva ide u pogon kroz dva miseca a ostale svakih 6-12 miseci jedna za drugom tako da su malo i spustili kriterije...
Reci sta te interesira nije bitno jel se poznajemo pomoga bi ja i ljudima koje ne poznajem, i ja sam prve informacije i savjete kupio sa ovoga foruma pa smatram da bi bilo u redu da i ja pomognem drugima......slobodno pitaj.
Mislim da si vec pomoga s prvom informacijom,mozes li mi rec malo konkretnije o pitanjima,jesu li o rashladima opcenito,jesu li pitanja iz prakse ili teorija itd?