Royal Caribbean

RCCL bez razmisljanja zahebi to manja lova, tu bi bio 2 mjes godisnje manje na brodu a ako imas 2 grama mozga u glavi ides za prvog kuverte o roku "sad"
Trenutno mi na brodu imamo jednog filipinca i jednog rusa 2nd off ajme majko sta je to nemaju veze s mozgom, a i od 3 prva jedan nesto vridi.
Fali im dobrih ljudi i avancamenat je brz s drugog na prvog a posli to ide dosta sporije al jebiga prvi ima 60Kusd za 6 miseci na brodu a to neces svugdi dobiti
Kvaliteta zivota je takva da se ja odavde ne micem bez neke nemoralne ponude koju ne mogu dobit od strane neke cargo kompanije ili bilo koje druge u cruise branchu
Da rezimiramo ROYAL DEFINITIVNO :uzdravlje

RCCL bez razmisljanja zahebi to manja lova, tu bi bio 2 mjes godisnje manje na brodu a ako imas 2 grama mozga u glavi ides za prvog kuverte o roku "sad"
Trenutno mi na brodu imamo jednog filipinca i jednog rusa 2nd off ajme majko sta je to nemaju veze s mozgom, a i od 3 prva jedan nesto vridi.
Fali im dobrih ljudi i avancamenat je brz s drugog na prvog a posli to ide dosta sporije al jebiga prvi ima 60Kusd za 6 miseci na brodu a to neces svugdi dobiti
Kvaliteta zivota je takva da se ja odavde ne micem bez neke nemoralne ponude koju ne mogu dobit od strane neke cargo kompanije ili bilo koje druge u cruise branchu
Da rezimiramo ROYAL DEFINITIVNO :uzdravlje

Ja sam na cargu poziciji ass struje.ako nije prolem da mi kazes kolika je placa za elektricara na Rccl?
Hvala

Plata za EL3 je oko 3200$, a EL2 oko 5300$ permanent.

Hvala na obavijesti!
Molim te reci mi jos ovo,ukoliko se tek prelaz s carga na rccl, za koju poziciju dolazis,el3 ili el2 ?
Te koliko treba dugo da se ovanca za rang vise?
I kolika je placa el1 a je drugog vec ovako ok?
Jos jednom hvala

imam 42 god nude mi za 2/O

Na Royala bez razmisljanja , jer na Holland Americi je placa mozda malo bolja premda prvi put cujem za to ali dobro .... :o Neznam da li ima koja firma trenutno da ima 14-14 i skoro 6000 $ placu za sekonda koji je ulazna pozicija , rade se novi brodovi a sta se tice avancamenta to je sve relativno , ako si na pravom mistu u pravo vrime moze se avancat kroz par ugovora :hihi

Novi ugovori

Novi ugovori

Pozdrav ekipa.
Pocelo se suskat da ce se od lita minjat ugovori u marine departmentu.
Tj, da se ide na 4/2 on/off s istom godisnjom placom.
Sad, da li je istina ili ne, vrime ce pokazat. Ali jedino znam da se suska na veliko.
Ima li tko od vas kakvih saznanja o tome?

Ma je, prica se o tome ima nekoliko ... Sumnjam jer bi morali potpisati sigurno da ce izgubiti barem 30 posto ljudi, ako ne i vise, najvise sto i drzi ovdje je ugovor. Mada opet, kada god se nesto suskalo po firmi to se i dogodilo. .

Primio sam informaciju da je za sekonde palube ugovor 16 on/16 off,i da je godisnja placa cirka 30k USD godisnje...sad bi me zanimalo da li bi mi netko to mogao potvrditi da li je to istina ili ne?

Primio sam informaciju da je za sekonde palube ugovor 16 on/16 off,i da je godisnja placa cirka 30k USD godisnje...sad bi me zanimalo da li bi mi netko to mogao potvrditi da li je to istina ili ne?

krivu si informaciju primia 14-14 ugovor placa 5868$ na brodu

Back