Royal Caribbean

Na posljednje dvi stranice su ti plaće ali ono Å¡ta sam ja povata je:
3rd - 2750-3500usd
2nd - 4250-5525usd

Netko od kolega je također napisa:
3rd - 3300usd
2nd - 5600usd

Jedan kolega je napisa da je upa ka 2. i da je dobia 5000usd.

parangalu krivo si povata
te place jesu ali x2. tamo nema permanent ugovora tako da dobijes sve dok si na brodu.
doma ako zena potrosi nemas nista vise

Kako ce mi bit za mirovinsko i zdravstveno od sad? S obzirom da sad necu imat agenciju, sto cu ja morat radit sa prijavama, odjavama itd?

placa ti je svaka dva tjedna. ako si par dana na brodu do prve place isplate te toliko dana a kad ides doma plate ti koliko dana je proslo od zadnje place....tako je bilo prije godinu ipo dana. je se sta prominilo neznam

aha, tako sam i shvatila :)
malo je pitanje offtopic ali koja je trenutno najpozeljnija cruize kompanija? cula sam da je sada aida i da vise ne traze da znas njemacki. je li to istina?

uglavnom ssm trazi dosta ljudi trenutno. znam da je jedan za A/C nedavno dobio ugovor (odlicne uvjete) 2 dana nakon sta im je posla mail. mislim posrecilo mu se da je bas tribalo njegove struke ali nikad ne znas. i mm je posla mail onako, nek se nadje, isto su mu je odgovorilo skoro isti dan da se javi cim se iskrca. znam da ima dosta losih iskustava s njima ali kad je potriba ne pitas, a mozda se kome posrici

Idem 8.12. na Majesy of the Seas. Ima li tko tamo od forumasa?

Parangal_ST
Mene je za drugog struju pitalo samo za basic training i advanced firefighting. Ne vjerujem da je za treceg ista drugacije

Znaci placu dobivam samo na brodu. Kad mi krece para, tek kad dodjem na bord? Ja bi ranije hehehe

Parangal_ST
Mene je za drugog struju pitalo samo za basic training i advanced firefighting. Ne vjerujem da je za treceg ista drugacije

Znaci placu dobivam samo na brodu. Kad mi krece para, tek kad dodjem na bord? Ja bi ranije hehehe

Hvala na odgovoru.
Odlično Å¡ta je tako jer bi bilo lipo zaboravit na advanced medical i tanker brevete tj. ne plaćat ih ponovno :)

Ozbiljne kompanije kakva je RCCL, placaju sve te troskove za brevete (cak i one nase taksene marke ako imas racun za njih), medical se moze radit i na brodu i to je za firmu dosta (ali nije za nase kapetanije i upis u matrikulu)....

Parangal_ST

Placa ti pocimje tec tek kad stupis sa nogon na brod,znaci ako zapnes na aerodromu nema nista od lovr dok ti obe noge ne stanu u brod :)
Dobi ces 15 u misecu placu za tih 7 dana ali je neces mo posla doma dok ti oni ne naprave racun a to traje nekad i do 4mj..Meni je osobno trebalo kad sam bio kod njih 5 mj.i nakon tolikog cekanja opet racun nije radio nego sam jos cekao 1mj.
Putne troskovr koliko znam su sveli na minimum i put placaju nesto sitno.

Čua sam da traže da se izvrÅ¡i pregled kod liječnika prema njihovom formi.

Na cruiseru ima toliko sadržaja ali me zanima koji su dostupni posadi (osim boravka u vlastitoj kabini uz listanje knjiga i gledanje TV-a i kompa)?
Nisam od provoda ali me zanima postoji li npr. kakav zajednički TV, traka za trčanje ili vrata za udahnut svježi zrak :D

Doktor za RCLC

SPLIT
DR. MORANA WAGNER
ZDRAVSTVENA USTANOVA ZA MEDICINU RADA
Hrvatske Morarice 1K

21000 Split, Croatia

385 21 382 986
385 21 383 066 (fax)

ordinacija@wagner.hr

Da se nadovezem za Split, approved od RCCL-a za Hrvatsku:

Dubrovnik: policlinik Med Marin, Dr.med Kojic 020-431-777
Rijeka: Poliklinika Pro-Vita, Dr.med Maravic Bravar, 051 - 352 460