Ro-ro brodovi

Dalmos

New member
Pozdrav svima

Jedan od brodskih kompanija me pitao dali mogu poslat average place za cilu posadu za Ro-RO brodove? Znaci ono koja je najbolja firma pa neka srednja pa da sklopimo nesto za Hrvate u skladu sa top placama na toj vrsti broda.

Hvala svima ili barem neka napisu ode neki
Koji znaju.

Thx

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Sta nema nikoga na RO-RO brodovima? Dajte ljudi ako ima netko da poguramo nase ljude na RO-RO firmu samo triba rank po placama.

nema nikog nigdje vise, postalo je pravilo sutnja je zlato,mozda vam uspije potegnit koga za jezik ako ga naljutite,taknete u zivac i tako te sheme...

Evo trenutno

Trenutno su 167 korisnika online. 83 members and 84 guests.

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Pozz kolege,
Prije nekih 10-tak dana sreo sam poznanika koji he na Baleariji. Uglavnom struja ima 5300 eura a kapo 8000 eura.

Eto, barem nekakva informacija.
Probat cu ga kontaktirati za druge rankove.

Mirno more.

Mornar, Cistac... 1300-1600
Kormilar, Mazac... 1600 -1900
Terco, Sekondo... 3200-3700
Electrician... 4200
Chief... 6200
Kapo.. 8200
Barba... 8700

Placa su okvirne i u Eurima na sestrinskoj firmi od Balearije.

Trasmediterania-
O.s-1400
A.B-1900
Bosun-2200
3rd off-3250
2nd off -3900
ch off - 6000cca
master-8900
u eurima....
Balearija =svima nadodajte jos 400 eura
ugl za obujam posla malo....ko nije bija na ro ro na kratkim relacijama nezna za tu patnju :D

i zaboravih reci da Stena ro ro daje placu za terca palube 3100 eura permanent i ugovor 2:2 1:1 pa sad vi vidite jel balearija ili transmediteranea srednja placa ili nize...poz sa ro ro

Trasmediterania-
O.s-1400
A.B-1900
Bosun-2200
3rd off-3250
2nd off -3900
ch off - 6000cca
master-8900
u eurima....
Balearija =svima nadodajte jos 400 eura
ugl za obujam posla malo....ko nije bija na ro ro na kratkim relacijama nezna za tu patnju :D

Hvala tebi i svima koji su pomogli sta ode a sta na mail/poruke. Lista sastavljena i poslana u firmu pa cemo vidit kolike ce biti promjene na bolje

srelec
Javia se na PM ka i dosta njih sta slabije pisu a vise citaju

Last edited:
Hvala tebi i svima koji su pomogli sta ode a sta na mail/poruke. Lista sastavljena i poslana u firmu pa cemo vidit kolike ce biti promjene na bolje

srelec
Javia se na PM ka i dosta njih sta slabije pisu a vise citaju

idem vidit di mi je antisa 4r
a posli toga sredzivat EPIC system...
koje gluposti su ovo...

Ja sam trenuntno na Transmediteranei, upravo dosao sa broda. Ja kao motorman imam 1900e, u 9 mjesecu su je povecali sa 1600. 3rd makine ima 3900e. Kolega iznad je napisao za Baleariu a ja bih dodao jos za FRS, motorman tamo ima dnevnicu 65e a 3rd 150e. Za top 4 ne znam koje su plate.

Isto roro ferry, relacija spanija-maroko-kanarska ostrva-baleari valjda..mislim da imaju i linije u nordu, beligija engleska.

Pozdrav ja sam trenutno zavrsio 2 ugovora kao kadet palube na car carrier (PTCC-Pure Car and Track Carrier). Brodovi su oko 200m sa kapacitetom od 3 400 do skoro 7 000 unita(auta), 11,12 garaza. Plovim na Zodiaku imaju oko 15 roro brodova. Mislim da je MOL (Mitsui OSK Lines) jedna kopanija koja ima dosta brodova ovog tipa. Da li neko ima iskustva I da li moze uporedit rad na roro I nekom drugom teretnom brodu ili ferrju mozda? pozdrav

• Like
Reactions: Ico
Pozdrav ja sam trenutno zavrsio 2 ugovora kao kadet palube na car carrier (PTCC-Pure Car and Track Carrier). Brodovi su oko 200m sa kapacitetom od 3 400 do skoro 7 000 unita(auta), 11,12 garaza. Plovim na Zodiaku imaju oko 15 roro brodova. Mislim da je MOL (Mitsui OSK Lines) jedna kopanija koja ima dosta brodova ovog tipa. Da li neko ima iskustva I da li moze uporedit rad na roro I nekom drugom teretnom brodu ili ferrju mozda? pozdrav

Mozes dat za zodiaca kontakt...

Back