Repeticije i konzultacije iz navigacije

Evo kako mi je prijatelj već bio na par repeta i kako je saznao par informacija, mo?žda će nekom biti o pomoći.
Kondić u 90% slučajeva radi pojedinačno, dok Baljak i Jurić grupno. Uz to Baljak je najskuplji. Batistić ka?že da je prebukiran i dogovara kasne večernje termine, uvijek neka nezgodna ura. Recimo Petar dolazi ljudima i daje repeticije na kućnu adresu,radi pojedinačno, dobar je iz stabiliteta (poručnički, MB Bellatrix), sad je kod njega sprema ga za popravni iz stabiliteta za poručnički. Petra se mo?že dobit na 091/7629762.
Skupio sam neke informacije od Sukna, ali nije ga uspio kontaktirati. Čovik izgleda prebukiran u vojsci.

Evo kako mi je prijatelj već bio na par repeta i kako je saznao par informacija, mo?žda će nekom biti o pomoći.
Kondić u 90% slučajeva radi pojedinačno, dok Baljak i Jurić grupno. Uz to Baljak je najskuplji. Batistić ka?že da je prebukiran i dogovara kasne večernje termine, uvijek neka nezgodna ura. Recimo Petar dolazi ljudima i daje repeticije na kućnu adresu,radi pojedinačno, dobar je iz stabiliteta (poručnički, MB Bellatrix), sad je kod njega sprema ga za popravni iz stabiliteta za poručnički. Petra se mo?že dobit na 091/7629762.
Skupio sam neke informacije od Sukna, ali nije ga uspio kontaktirati. Čovik izgleda prebukiran u vojsci.

Sunko je najobičniji mlatimudan, nema on mrtve veze čak ni o vojsci... Batistić, Baljak, Kondić i Jurić su neusporeedivo bolji od njega. Sla?žem se da su Baljak i Jurić vrlo skupi i rade isključivo grupno :o... Batistić uvijek nesto mulja i dogovara sulude termine i također radi grupno :udriglavom... Mislim da je najbolji izbor Kondić koji radi isključivo pojedinačno kao ??ta ka?že??. Njegov je mob 098/500560 pa ako kome treba neka razmisli.

Ja sam bija kod Kondića, uredno sam proša poručnički, čovik radi pojedinačno i nije skup. Termini su bili u normalne ure. Sve najbolje o njemu

ima li netko tko dr?ži konzultacije za refreshment za časnike i zapovjednike?

Javi se prof. Kondiću na 098 500 560. i rije??it će?? to bez problema. Čovik je prva liga, sve ti objasni po deset puta ako triba..:)

3000 kn; i svi su tu negdi ili netko uzima po 200 kn blok-sat

mislim da se to mo?že sve samostalno polo?žit, a ne davati takve velike sume, a oni ti repeticije dr?že u grupi od 4-5 ljudi.( 5 kandidata x 3000 kn= 15000 kn za desetak dana grupnih priprema). Fina svota, ne triba onda ići na brod, nego davat repete. Čuo sam i da je Kondić počeo s grupnim repeticijama

mislim da se to mo?že sve samostalno polo?žit, a ne davati takve velike sume, a oni ti repeticije dr?že u grupi od 4-5 ljudi.( 5 kandidata x 3000 kn= 15000 kn za desetak dana grupnih priprema). Fina svota, ne triba onda ići na brod, nego davat repete. Čuo sam i da je Kondić počeo s grupnim repeticijama

Ja sam Kondića preporučio dvojici svojih kolega sa faksa kojima su isto tribale konzultacije za poručnički. Oni su mislili ić skupa kod njega a on ih je odbio i reka da radi isključivo pojedinačno, jer da grupno nije fer i da je to pljačka. Na kraju su i??li svaki pojedinačno i bili su full zadovoljni... polo?žili su bez gre??ke.

mislim da je cijena kod Kondića 3300 kn ali je velika razlika sta radi pojedinacno a ne grupno,prijatelj mi ide kod njega i kaze da je skroz zadovoljan.neznam ko je reka za Sunka da ga se ne kontaktira,samo mogu rec da se slazem u potpunosti,osim ako neko nema viska love i nezna di ih bacit... za konzultacije u vezi porucnickoga savjetujem da ako vec morate ic idete samo kod onih koji rade pojedinacno jer ovi sta rade grupno je nista vise nego krađa velika...ne zelim sad nikoga blatit i prozivat ali neki nisu imali placu ni na brodu ka kapetani koliko zarade u 20-ak dana konzultacija...

ja preporučujem baljka,posebno za one koji pola?žu navigaciju u njega ili u lu??ića.bude vi??e ljudi u grupi,ali mo?žda je i bolje tako jer sam rje??ava?? zadatke ,tj.ima?? vrimena ne??to i sam sku?žit.uz to, s njim uči?? samo ono ??ta ti triba i uvik će ti reć ??ta te čeka na ispitu

ako sam dobro skuzio, taj baljak i lusic daju repeticije, to uredno naplacuju, i onda se kod njih polaze navigacija. pa to je sjajno, fakat sam u pogresnom biznisu, :mad:

ako sam dobro skuzio, taj baljak i lusic daju repeticije, to uredno naplacuju, i onda se kod njih polaze navigacija. pa to je sjajno, fakat sam u pogresnom biznisu, :mad:

A moj valdez koji si ti naivac.Pa tko to u Hrvatskoj zivi od svoga znanja.Moras sta bolje iskoristit poziciju na kojoj si o tome se radi.I imas pravo u pogesnom si biznisu.Triba bizat od uljara.

kolega morska zvir jesi li mozda pomislija da je drugacije kada im se plati,mozda dobiju volju za predavanjem hehe meni je isto palcic predavao u srenjoj,ali mi je isto tako i kondic predavao 2 predmeta sta nema veze sa navigacijom pa ovde na forumu ispada da je Kondić jos i najbolji od ovih svih sta drze konzultacije:o moje je misljenje ako vec i moras ic na konzultacije da ides kod nekoga ko radi pojedinacno a ne grupno...nije fer da mi kojima su doticni predavali u srednjoj da sudimo o njima po srednjoj iako sam ja isto ka i ti za Palčića rekao prije nekog vremena za Batistića,onda sam se siitija da kad im se plati mo?žda dobiju inspiraciju..a da su nas naucili u srednjoj....

Kap.Nikola Juri??ić je meni predava Pomorstvo u ??koli i čovik mi je ba?? reka da ako kome trebaju instrukcije da mu se javi.Inaće bija je dosta godina dijelatnik LK-? ibenik tako da bi vam prolaznost trebala biti 100%.Ipak svi dobro znamo da su oni svi povezani!

U Zadru su obično instrukcije bile u ??koli, mi smo za kapetanski bili za astronimsku kod prof. Klarina, svaki je platio nekoliko stotina kuna, odr?žao je vrlo profesionalno instrukcije, za pojedince koji su bili spriječeni prisustvovati redovnim satovima naknadno je te sate odr?žao u Subotu ili neki drugi pogodan dan. Prolaznost ovisi samo o nama, prođe?? li pismeni onda si 95% pro??a i usmani jer od 3 pitanja jedno će?? uvijek znati.
Kod stabiliteta bile su takođe konzultacije u ??koli kod prof. Marnike mislim 2 popodneva cijena ista ali samo za 3-4 sata (malo za moj ukus preskupo), upozna?? se sa zadacima koje u biti ima?? tijekom ??kolovanja i to je to.
Sve u svemu prolaznost zadovoljavajuća, kod astronomske najveći problem je direktna metoda i dosta dečki iz Splita je palo iz toga, ali na konzultacijama se zbilja upozna?? sa rje??avanjem tih zadataka i uz neke primjere nije toliko te??ko. Vi??e manje svi zadaci se mogu pogledati na download.
Ovdje se priča o tisućama kuna koje se plaćaju za konzultacije 1 na 1, onda ??to smo i??li u ??kolu ako ne znamo rije??iti sami zadatke.
Sretno i veselo

Kap. N. Juri??ić je bio gl. inspektor LK ? bk. Jedan od rijetkih ljudi koji je uz Tijardovića mr.sc. navigacije.

Da dodam sjećam se da su pojedinim dečkima iz Splita bili neki mentori iz astronomske (skupa sa nama na večeri) ali nisu im očito pomogli ili nisu pogodili način rje??avanja ili je bilo premalo vremena.

Back