Refrigeration Engineer

Cisto sumnjam, kada je meni bilo za ukrcaj znam da su neke druge kompanije trazile vise certificata nego oni, samo ja sam paluba, pa ti ne mogu bas potvrditi za tvoju poziciju. Ali sibni mail pa ce ti on sve reci, nadam se da ce bar nesto odgovoriti, nemas sto puno izgubiti.
Ajde sretno, pa javi ako sto bude.

Cisto sumnjam, kada je meni bilo za ukrcaj znam da su neke druge kompanije trazile vise certificata nego oni, samo ja sam paluba, pa ti ne mogu bas potvrditi za tvoju poziciju. Ali sibni mail pa ce ti on sve reci, nadam se da ce bar nesto odgovoriti, nemas sto puno izgubiti.
Ajde sretno, pa javi ako sto bude.

Evo vidim da sam mu vec posla tamo 8.4,ali sto ti kazes jos jedan put cu mu,fala puno,nadam se da ce biti nesto,kakva je inace situacia na RCCL,jeli ima nasih u makini.Pozdrav

A prijatelju, to ti nema nego sibaj svako sedmicu dana mail, i da mu ime mozda ostane tvoje u glavi, a mozda se otvori taman kada njemu treba, ovdje treba i malo srece ako nemas nekoga da te pogura za prvi put. Ima dosta nasih u makinji, a sada guraju i latinose da je to za popizditi,. neznam vise odakle ih vade. Barem na mome brodu. Ali samo ti salji, valjda stogoda upali, znam ih dosta sto nisu imali nikoga nego samo ispunioli aplikaciju i to onda poslali ovemu.

Evo položio sam D2 - temeljnu sigurnost i počinjem tražiti ukrcaj za refrigeration engeineera (HVAC engineera, ili kako ih već zovu). U biti vjerovatno trebam prvo za asistenta. Na forumu ima puno korisnih linkova i mail-ova tako da krećem sa slanjem CV-a, ali eto ako netko ima kakvu informaciju u svojoj kompaniji ili kakav drugi korisni podatak neka javi, hvala!

Back