RCCL-pitanja za 3ed electrical engineer???

a di si ti pricidnice,valjda neces ostavit bezglavu zajednicu da nema pojma di si,amo report,u baletnoj inace veselo bilo

Pitanja ili ne

Pitanja ili ne

Ima sam pitanja ali otisla su sa starim laptopom u nepovrat.
Ali nije bilo tesko, ako sta neznas ima google...
Samo od prosle godine test vise ne traje 3 sata, nego 1 sat i ima 39 pitanja.
Ja sam imao priliku odgovorit na njih 38 i od toga 37 tocno.
Ali iza testa ce te zvat superintandant i imas usmeni, otprilike uru vrimena.
Pozdrav i sretno.
I jedan savjet. Razmisli zelis li uistinu na Rccl. Ima i puno bolje.

Pozdrav ekipa,

I mene zanima taj test,I intervju za Royala?
Toma na sto mislis kad si napiso ima I bolje od royala?
Ja sam sad na Celebrityu,I mislim odradit jos jedan ili 2 ugovora I trazit novu kompaniju,
Koje su po tebi bolje od RCCLa I Carnivala?

Ajde podijeli molim te svoje mi??ljenje o Celebrity-u. Ja sam 2 godine na Carnivala pa me čisto zanima. Napi??i na Pm ako ti se neda ??porkat thread.

http://thepiratebay.org/torrent/5294001/CES_4.1__amp__Marlins_English_Test

evo, ove sam testove ja rje??avao. unutra su ti testovi i marlin testovi i upute za "registriranje"

program je malo sheban, vjerovatno je dosta star i tko zna u čemu napisan, ali sku?žit ćete kako radi, ako netko ima frke oko instalacije ili downloada, nek mi se javi

p.s. mogu to staviti i u download ovdje, sve skupa oko 65 MB

bah, a pokretač ovog threada je mogao bar reći hvala za to ??to sam mu na mail poslao test (i trudio se nać isti)

Last edited:
evo oku??ao se i ja u testu, electric exam 73% iz prvog poku??aja , najvi??e me ubili logički sklopovi jer kao da je cijela vječnost kad sam to učio. Hvala na linku :uzdravlje

Jel ima tko da je pisao test za RCCl (za elektricara) u zadnje vrijeme ja bih trebao pisati sutra rekli su mi 30 pitanja i imam 1,5 sat da vratim odgovore mailom, e sad ako bude ovaj CES 4.1 bit ce odlicno :hihi

Dobar dan

Prije svega, pozdrav grupi.

Evo malo citam i vidim da se na ovom forumu mogu dobit stvarno korisne informacije.

Ovako, za tjedan dana bi trebo imat intervju za poziciju 3ed elektricara na RCCL-u preko telefona, pa me zanima, ako neko mozda zna, kakva pitanja mogu ocekivati na tom intervjuu???

unaprijed hvala
terku

Alo, najvjerovatnije ce te zvat neki nas bolesnik znam i koji ali nije uredu spominjat imena.
Pitace te pizdarije, objasni rad asihronog motora itd. znam ljude koji su popusili na taj nacin bez veze, umisto da zaposli naseg covika nakraju prime nekog polupismenog rusa!!!!!
Imaces sricu ako nebude taj nas, moga bi ti bit onda suerintendent za struju Sajber.

Pozdrav i sa sricom.

Nebi se tia misat ali mislim da ti Rusi i nisu bas polupismeni, barem sta se tice elektrike.

Back