Propade mi ukrcaj zbog filipinaca...

jeba te,nestanen 5 minuti i vidi ti ovo,iden ca definitivno 8 12,a mozda i prije,bingo mi laje na mns,frenkie,da si ga vidija nebi ima cime tipkat bar,na nikoga se ne zesti ka na tebe,osin pasa od prijatelja(isto muskoga),mala in je penzija ali moga bi uzet komad kucice ode,a nije ti luda ta sa gradonacelnikon,popularnost mi raste nemilo,poslali mi jos jednoga kapa i barbu,izveja ih u marinu,samo se gledaju,sve vicu robert,robert,blokali su,da nisu vidili nikad da nekoga zna cilo misto

Ne triba?? ?žurit,brat ti je izgleda proda Binga, jebiga ka?že da je puno jeo, on nigdi ne radi, a ti slabo ??alje??..

Ni ki??a ni snjeg lipo sunce 18 stupnjeva milina za vozit (dok ima sunca). Posli bi?ži kući ljeći ozebline.....:confused:

kupice ti kokolo rukavice,sunce moje,a iman i zatvorenu kacigu,neman a kat pa mi stoji u ormaru,fila,bila,zatvorena,full avioni,jedino sta je filc ispri njuske izgoren od cigareta

Ahhhhhhh kakve to ima veze sa ovim threadom. Mislim samo pitam jer sam upao iz vedra neba?? I to bez kacige..........:hihi

Back