A aaa777 New member Jul 4, 2018 #22 "Sinkopu" ili tako nesto al dobro valjda nece bit dozivotni ban za US
strojar Offshore kuka Jul 4, 2018 #23 aaa777 said: "Sinkopu" ili tako nesto al dobro valjda nece bit dozivotni ban za US Click to expand... Ae bas to. A ja se nedam da ce tu vizu vise ukinuti mada je ja imam za narednih 8 godina.Samo probleme radi ljudima.
aaa777 said: "Sinkopu" ili tako nesto al dobro valjda nece bit dozivotni ban za US Click to expand... Ae bas to. A ja se nedam da ce tu vizu vise ukinuti mada je ja imam za narednih 8 godina.Samo probleme radi ljudima.
A aaa777 New member Jul 4, 2018 #24 strojar said: Ae bas to. A ja se nedam da ce tu vizu vise ukinuti mada je ja imam za narednih 8 godina.Samo probleme radi ljudima. Click to expand... A kad se ukinu cini mi se da isto nije slobodan ulaz u zemlju tek tako,isto imaju neke procedure,al s ovim prekrsajima kad bi im prizna me nebi pustili u traznit,a kao iskrenost cijene
strojar said: Ae bas to. A ja se nedam da ce tu vizu vise ukinuti mada je ja imam za narednih 8 godina.Samo probleme radi ljudima. Click to expand... A kad se ukinu cini mi se da isto nije slobodan ulaz u zemlju tek tako,isto imaju neke procedure,al s ovim prekrsajima kad bi im prizna me nebi pustili u traznit,a kao iskrenost cijene