Princess Cruises

Ugovori za juniore 4/2,seniori 3/2
Posle 1/O ide Senior 1/O (Safety Officer) ,on je dnevnicar,ne drzi gvardiju

Sent from my D5803 using Tapatalk

Najbolje da nazoves SSM i pitas kad i da li ce raditi intervju za Princess. Ja sam preko njih dosao 2012-e.
Znam neke momke koji su dosli 2014-e a intervju je radjen preko neke druge agencije u Dubrovniku.
Ne znam ko je trenutno zaduzen za njih u Hrvatskoj?

Sent from my SM-A320F using Tapatalk

Na Princess-u za struju glavni SETO (Staff Electrotechnical Officer), onda sljede 1ETO i 1ETC (Communication). 1ETC ima jos pod sobom jednog Brodcast Managera. 1ETO ima pod sobom jednog do dva 2ETO-a i dva 3ETO-a i jos nekoliko fittera. Evo kako to izgleda iz Crew liste na Sun Class-i.

Job4
SETO
1ETO
2ETO
3ETO
3ETO
1ETC
BCMG
SEFT
FITE
FITE
FITE
FITE
FITE
TVOP
AVOP
2ELF
2ELF

8. Ugovor makinistima je 3-2, zavisno od ofisa preko kojeg su došli im je plata. 2Eng Rumuni i ukrajinci imaju 7200usd mjesecno.

Hvala na odgovoru , pitan zato sta san cua pricu da je ugovor 3-3 i da je 7500€ plaća, bilo mi sumnjivo

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

Nema na čemu. Nisam siguran da ćeÅ¡ dobiti tu lovu kao 2nd eng, euro ugovor. Ako ćeÅ¡ mene posluÅ¡ati, probaj na Seabourn-a, tamo ti je 3-3, permanent lova. Prvi palube ima 6000e (ako me ne laze), za makinu ne znam.

Pozdrav ljudi,

ako ima ko volje napisat nesto friskih informacija za place na palubi. Zanima me koliko imaju 3/O I 2/O sada i jeli jos ugovor juniorima 4/2?

3/O -4100E, 2/0 - 5300 E skupa sa bonusom za Chief Mate licence, navodno i ne primaju bez njega.
3 % godišnje povećanje plaće ali samo vrijedi za isti rank.
Ugovor za 3off je 4-2, a već za 2off možeš dobit i 3-3 ili 2.5- 2.5 ako si BtB sa nekim.

Back