Drugoga Septembra Princes organizuje u Dubrovniku interview.
Mene zvali iz offfice-a direktno...zna li ko ista o ovome?
Organizuje li i neka agencija zajedno sa njima ili su samo direktno zvali ljude kao mene?
Ima li jos ko da je pozvan?
pa koja agencija te zvala?
mozda ona sto pozove samo da vidi ljude.....a poslije ti nude neke tecajeve da imas prije nego se "ukrcas"
Zvala me zena direktno iz engleskog ofisa pitala da li sam dostupan za inyerviju u Dubrovniku kao posto sam iz Crne Gore pa nemaju ljudi da bi tamo oformili grupu kao bice to drugog septembra na faksu u Dubrovniku simulator test na komp i interviju kao cijeli dan traje...pa pitam zna li ko sta o tome jer obicno su interview-vi bili preko SSM-a u Splitu a ovdje bice neka druga agencija organizuje...
Drugoga Septembra Princes organizuje u Dubrovniku interview.
Mene zvali iz offfice-a direktno...zna li ko ista o ovome?
Organizuje li i neka agencija zajedno sa njima ili su samo direktno zvali ljude kao mene?
Ima li jos ko da je pozvan?
Pozz ekipa, evo ja sam dns kontaktirao ssm split u s vezi ukrcaja na putnicke brodove. Javio mi se gosp. Josip nez kako se preziva i kaze kako ima posla za oficire palube. Ja sam trenutno sekondo palube na brodovima za rasuti teret, pa mi kaze ovako, posto nemam ecdis, btm i jos neki brevet da kao to moram polozit da on moze slat moju aplikaciju njima, jer kao bez toga ne moze. Pa onda zovem ja u zd adriamar koliko ce me izac ta tri breveta oni kazu oko 10k kuna. I opet zovem nazad doticnog Josipa koji kaze da ce mi on dat popust od 1000kn da to polazem kod njih, i da kad to polozim imam realne sanse da me ukrcaju na cruisere nez tocno koja kompanija nije mi konkretno kazao. Mene samo zanima da to nije neka varka kao polozi ti to kod nas pa cemo za ukrcaj lako. Ako ima netko slicno iskustvo, nek pomogne.
K
Pozz ekipa, evo ja sam dns kontaktirao ssm split u s vezi ukrcaja na putnicke brodove. Javio mi se gosp. Josip nez kako se preziva i kaze kako ima posla za oficire palube. Ja sam trenutno sekondo palube na brodovima za rasuti teret, pa mi kaze ovako, posto nemam ecdis, btm i jos neki brevet da kao to moram polozit da on moze slat moju aplikaciju njima, jer kao bez toga ne moze. Pa onda zovem ja u zd adriamar koliko ce me izac ta tri breveta oni kazu oko 10k kuna. I opet zovem nazad doticnog Josipa koji kaze da ce mi on dat popust od 1000kn da to polazem kod njih, i da kad to polozim imam realne sanse da me ukrcaju na cruisere nez tocno koja kompanija nije mi konkretno kazao. Mene samo zanima da to nije neka varka kao polozi ti to kod nas pa cemo za ukrcaj lako. Ako ima netko slicno iskustvo, nek pomogne.
K

Nije spominjao da ce me igdje slat na training, nego sve tamo kod njih. Jos da ce mi izac u susret posto sam sa Pašmana da ne trebam dolazit na predavanja..