Princess Cruises

Lipo je to da Princess minja ugovore na 3on 2 off. :o
Koliko se ja sican a znat ce i dado-st da 2007 smo imali Flexible Lenght Tour i moga si potpisat 5on(2.5off) , 4on(2off) ili 3on(1.5off).
Nikada se nisu mogli drzati potpisanog jer uvik nekome odgovara nesta drugo(Talijani bi sta duze na brodu, Britanci bi uvik 4 miseca itd..), tako da mislim i u ovom slucaju ce biti pojeo vuk magarca..
Kada bi se Princess pozabavio diskriminacijom placanja ljudi i izjednacio nase place i Talijanske place skupa s Britanskim imali bi veci kontraefekat nego igranjem sa 3on 2off. :mad:
To je jedina firma sta znan di place zavise od nacionalnosti.Ekipa na Princessa zdravi bili pa vidili.
Mada nezalim sta sam bio dio Princessa, proveo sam nezaboravne trenutke i steka lipa poznanstva za nekoliko godina tamo. :D

Talijani su bili uglavnom kamen spoticanja jer im firma placa penzioni za svih 12 miseci u godinia oni za to moraju radit 8 miseci pa bilo koje rotacije da se naprave padaju u vodu. Sad izgleda da se je to prominilo i da su se oni sa kompanijom dogovorili u vezi toga.Navodno novi sistem bi triba zazivit do pocetka sedmog slijedece godine. Zivi bili pa vidili.

interview

interview

Drugoga Septembra Princes organizuje u Dubrovniku interview.
Mene zvali iz offfice-a direktno...zna li ko ista o ovome?
Organizuje li i neka agencija zajedno sa njima ili su samo direktno zvali ljude kao mene?
Ima li jos ko da je pozvan?

Organizuje li i neka agencija zajedno sa njima ili su samo direktno zvali ljude kao mene?

pa koja agencija te zvala?

mozda ona sto pozove samo da vidi ljude.....a poslije ti nude neke tecajeve da imas prije nego se "ukrcas"

pa koja agencija te zvala?

mozda ona sto pozove samo da vidi ljude.....a poslije ti nude neke tecajeve da imas prije nego se "ukrcas"

Zvala me zena direktno iz engleskog ofisa pitala da li sam dostupan za inyerviju u Dubrovniku kao posto sam iz Crne Gore pa nemaju ljudi da bi tamo oformili grupu kao bice to drugog septembra na faksu u Dubrovniku simulator test na komp i interviju kao cijeli dan traje...pa pitam zna li ko sta o tome jer obicno su interview-vi bili preko SSM-a u Splitu a ovdje bice neka druga agencija organizuje...

Zvala me zena direktno iz engleskog ofisa pitala da li sam dostupan za inyerviju u Dubrovniku kao posto sam iz Crne Gore pa nemaju ljudi da bi tamo oformili grupu kao bice to drugog septembra na faksu u Dubrovniku simulator test na komp i interviju kao cijeli dan traje...pa pitam zna li ko sta o tome jer obicno su interview-vi bili preko SSM-a u Splitu a ovdje bice neka druga agencija organizuje...

ako nije preko ssm-a onda mora da je nesto ozbiljno.

javi kako je proslo i sritno.

Koliko znam brod je ok. Gradjen u Japanu sta je veliki plus. Ako si u makini comon rail ce ti zagorcat zivot. Brod se trnutno smuca po japanu, uglavnom japanci putnici.

interview

interview

Niko nista i dalje ne zna o ovome? Ima li ikog da ide u Dubrovnik 2og Septembra?

Zar nije bio interview 1.9? Jer mi smo bili tad.
Ja uopce nisam ni znao za to nego smo frend i ja upali nepozvani kako smo u zadnji tren saznali. Kako tri covjeka nisu dosla, primili su nas na interview. Eto tako da se zna da su ekipa sa interviewa: kapetan, kapo, i 2 cure iz officea, bili maksimalno susretljivi i obzirni i ovom prilikom im hvala!
Sve zazejdno trebalo je bit 5 strojara i 6 elektricara, na kraju je bilo sve zajedno 9 ljudi jer neki nisu dolsi.
Inteview je bio u zgradi sveucilista, za nas struje bio je CES test ili kako se vec zove, te smo trebali napravit sastav "nesto nevalja na mostu i sad obavijesti superintendenta o tome ali on je jako kratak sa vremenom pa ucini to kratko i jasno", pa je bio interview sa kapom i jednom od cura iz officea, a strojari su jos morali odradit i nesto na simulatoru kojeg mi nismo imali priliku vidit...

SSM Split

SSM Split

Pozz ekipa, evo ja sam dns kontaktirao ssm split u s vezi ukrcaja na putnicke brodove. Javio mi se gosp. Josip nez kako se preziva i kaze kako ima posla za oficire palube. Ja sam trenutno sekondo palube na brodovima za rasuti teret, pa mi kaze ovako, posto nemam ecdis, btm i jos neki brevet da kao to moram polozit da on moze slat moju aplikaciju njima, jer kao bez toga ne moze. Pa onda zovem ja u zd adriamar koliko ce me izac ta tri breveta oni kazu oko 10k kuna. I opet zovem nazad doticnog Josipa koji kaze da ce mi on dat popust od 1000kn da to polazem kod njih, i da kad to polozim imam realne sanse da me ukrcaju na cruisere nez tocno koja kompanija nije mi konkretno kazao. Mene samo zanima da to nije neka varka kao polozi ti to kod nas pa cemo za ukrcaj lako. Ako ima netko slicno iskustvo, nek pomogne. ;)
K

Pozz. Bar sto se tice Princess-a ako prodjes interview oni te prvo posalju u Almeru u training centar (CSMART | Center for Simulator Maritime Training) na dvi sedmice da polozis ECDIS i BRM pa tek onda na brod na ucenje. Njima je na interview-u najvaznije da imas Chief mate licencu i naravno, rezultati testiranja za vrime inteview-a. Ove dodatne svjedodzbe, sve se to da rijesiti....

Pozz ekipa, evo ja sam dns kontaktirao ssm split u s vezi ukrcaja na putnicke brodove. Javio mi se gosp. Josip nez kako se preziva i kaze kako ima posla za oficire palube. Ja sam trenutno sekondo palube na brodovima za rasuti teret, pa mi kaze ovako, posto nemam ecdis, btm i jos neki brevet da kao to moram polozit da on moze slat moju aplikaciju njima, jer kao bez toga ne moze. Pa onda zovem ja u zd adriamar koliko ce me izac ta tri breveta oni kazu oko 10k kuna. I opet zovem nazad doticnog Josipa koji kaze da ce mi on dat popust od 1000kn da to polazem kod njih, i da kad to polozim imam realne sanse da me ukrcaju na cruisere nez tocno koja kompanija nije mi konkretno kazao. Mene samo zanima da to nije neka varka kao polozi ti to kod nas pa cemo za ukrcaj lako. Ako ima netko slicno iskustvo, nek pomogne. ;)
K

nije varka, platis 9k kuna ,dobijes 3 braveta + privjesak,kemijska i upaljac sa logom ...

probaj pa javi iskustvo kad napravis te bravete

Nije spominjao da ce me igdje slat na training, nego sve tamo kod njih. Jos da ce mi izac u susret posto sam sa Pašmana da ne trebam dolazit na predavanja..

K

Ti si stvarno naivan kao francuska sobarica:hihi

Nije spominjao da ce me igdje slat na training, nego sve tamo kod njih. Jos da ce mi izac u susret posto sam sa Pašmana da ne trebam dolazit na predavanja..

to je prednost.....
ne trebas ici nigdi,samo uplatis i hp donese na adresu.
usluga je na nivou.

a radi se preko telefona ili skype ;)

Back