ajde reci lipo o kakvima novcima ti pricas i o kakvoj clanarini prvo kad sam imao problem u barceloni i zvao sam i zvao trazio pomoc pa smo se igrali gluvog telefona i nista sve linije ste prisikli i onda da platim clanarinu kome i koliko samo reci sutra saljem i molim te naznaci u kojoj valuti da ne bi bilo zabune![]()
Jesi faca...
A di su sad oni brisači...
Sad pajke kad se vriđa...![]()
Postovanje neptun340,
Vokabularom kojim se vi koristite, nije ni cudno da ste odbijeni, ako ste tako i sa njima pricali (tipa, nedlje ti brajo), i ja bih vas odbio.
Kao drugo mi nismo ITF.................
Ustvari htio sam vam neke stvari objasniti, ali nema smisla........
Mogu vam samo sa sigurnoscu reci, da ovi ljudi sa kojima ste se uhvatili u raspravu, takve kao vi pojedu za dorucak, mentalno i fizicki.
Zelim vam svako dobro u Novoj 2010-oj, vama i vasoj obitelji.
Casper
Postovanje neptun340,
Vokabularom kojim se vi koristite, nije ni cudno da ste odbijeni, ako ste tako i sa njima pricali (tipa, nedlje ti brajo), i ja bih vas odbio.
Kao drugo mi nismo ITF.................
Ustvari htio sam vam neke stvari objasniti, ali nema smisla........
Mogu vam samo sa sigurnoscu reci, da ovi ljudi sa kojima ste se uhvatili u raspravu, takve kao vi pojedu za dorucak, mentalno i fizicki.
Zelim vam svako dobro u Novoj 2010-oj, vama i vasoj obitelji.
Casper
covik ovako i ja sam iz zadra ajde da se nadjemo na kavi na kalelargi pa cemo popricat malo pa da ja tebi objasnim neke stvari di si bija kad je grmilo pozdrav pozdrav ivici arbanasu i mojim bivsim suborcima
ovo ce bit jebeno........
e ovako casper nisam ti ja nedije ti brajo nego sam ti ja u petricima pa ako imas volje navrati do papilona kad uvatis vrimena naci ces ma tamo