• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Prijava poreza na dohodak za 2009

pro??le godine porez prijavili po??tom(slu?žbenica nije htjela zaptimit prijavu bez iskazane godi??nje zarade) samo sa osobnim podacima i brojem dana u plovidbi.Ove godine -pravo po??ta.Ista prijava kao i lani,samo osobni podaci(bez broja računa jer i nemamo povrat poreza pa im rač
un ni ne treba) i dani plovidbe kojih je srećom vi??e od 183.Nitko nas za pro??lu godinu nije ni??ta zvao ni tra?žio...

Porez i povrat

Porez i povrat

Pozdrav svima .

Ja san uzeja knjigovodju , platia 200kn , ( da , dvista ) , jer mi je rekla da sta ce naplacivat vise kad nema skoro nista posla oko prijave pomorca , a da je malo skuplje ako se covik bavi izdavanjen stanova i kakovon drugom djelatnosti . Eto van je u Splitu , tel 386580 , zovite pa se odlucite za dogodine , meni je dobro . :kafa

Pozdrav svima .

Ja san uzeja knjigovodju , platia 200kn , ( da , dvista ) , jer mi je rekla da sta ce naplacivat vise kad nema skoro nista posla oko prijave pomorca , a da je malo skuplje ako se covik bavi izdavanjen stanova i kakovon drugom djelatnosti . Eto van je u Splitu , tel 386580 , zovite pa se odlucite za dogodine , meni je dobro . :kafa

Donesi meni ja cu ti ispunit za 100 kuna iducu godinu.

Ima nas svakakvih.Nekome komod ima veću vridnost. Meni npr. to ?žena mujte napravi. Znan, platin ja to na drugu bandu.

Ima nas svakakvih.Nekome komod ima veću vridnost. Meni npr. to ?žena mujte napravi. Znan, platin ja to na drugu bandu.

A cuj ja sam to obavija u 10 minuta,a najvise vrimena sam izgubija na zbrajanje i mnozenje jer mi digitron ne prima toliko znamenaka.

A cuj ja sam to obavija u 10 minuta,a najvise vrimena sam izgubija na zbrajanje i mnozenje jer mi digitron ne prima toliko znamenaka.
Usput,sitija san se onog dila o povratu poreza. Svaka čast.To je još jedan primjer kako zakon nije isti za svakoga, ili možda i je ... :rolleyes:

Back