Šta ti ne bi pametnije bilo u brodostrojare, i radi kakve takve buduće kompatibilnosti struke i radi lakšeg nalaženja ukrcaja... Ako si već završija RGN mislim da ne bi trebao imati nikakvih problema sa nijednim smjerom na pomorskom, pogotovo što bi ti trebalo priznati matematike i mehanike, jedino je pitanje imaš li para i vremena... Pozdrav.
Predmeti sa faksa ti se ne priznaju u srednjoj, npr. čak ni ljudima koji su odustali od pom.faksa i i??li skratiti sve u srednjoj. Dakle predmeti se prenose samo iz srednje u srednju. Priznaju se opći predmeti sa malom iznimkom računarstva/informatike koje bi po propisima trebalo vrijediti samo pet godina od mature, ali ne znam koliko to u praksi provode. Pozdrav.
pa ako imaš četiri matematike iz srednje sa satnicom kao u pom. školi ili u većoj satnici, nemaš problema![]()
ja vec jesan,bez toga
nista,tablica mnozenja i brod ispod 3000kw
Ah, onda je valjda moguce. Iako mozda se isplati potrosit 65k kn pa biti gospodin covjek. :nezna:
normalno da se isplati,jedino ne mogu zamislit sebe u klupi godinu dana,tj.,misec broda-misec klupe,tesko mi je sidit i ona 2-3 dana predavanja za razne brevete,a ako ovo ode,uvik ima vrimena
kokolo ti je vise od gospodin covik
Da ne otvaram drugu temu
Prof. Niksa Kondic,vidm da je profesor nautickih predmeta,
mene zanima zna li ko koji su to predmeti koje on predaje.
Hvala unaprijed