Valjda Nautičar
New member
Hehehe...A hvala vam..Nego..kako vam se yove sin
ko smijem znati 
a dobro nmvz sam mislija ko ima na internetu slika..
a dobro nmvz sam mislija ko ima na internetu slika..
moj ti je savjet nemoj pod marendom bit kod kuglane, tamo su losi momci..hehe...
Valjda Nautičar;107920 said:Evo da se predstavim. Ja sam David imam 14.5 godina. Dolazim iz Vrsara, to je jedan lijepi gradic pored Poreca. Krecem u Srednju Pomorsku skolu..Planiram upisati Pomorski nauticar. (ali jos nisam 100% siguran) postaviti cu post pa da vidim komentare profesionalaca koji vec rade taj posao.
Mozete i ovdije pisati vase komentare da bezveze ne spamam.![]()
I makar bi diskusija o prednostima i manama jednog i drugog smjera mogla trajat do u nedogled isto se ne sicam da sam ikad u svojoj karijeri cuja nijednog nauticara da zali sta nije drugacije odabra .... Iako sam Strojar i zna san da cu to bit od momenta kad san prvi put uzea alat u ruke...
A po ovome je moj Gili treba bit rudar kad je sa 3 i po godine uzeja lopatu u ruke za pojist rucak. A bolje da ne pisem sta sam ja prvo uzeja u ruke.
A po ovome je moj Gili treba bit rudar kad je sa 3 i po godine uzeja lopatu u ruke za pojist rucak. A bolje da ne pisem sta sam ja prvo uzeja u ruke.

Sta ja znan prvo si uzeja onu crvenu od 100 dinara i od nje ucinija 300.. ostalo je vec povijest..A bolje da ne pisem sta sam ja prvo uzeja u ruke.

ja znam, ja znam, ja znaaaaaaaaaaam
al isto nisi ispa k.... od covika nego upravo suprotno, kraljina na kvadrat
A po ovome je moj Gili treba bit rudar kad je sa 3 i po godine uzeja lopatu u ruke za pojist rucak.A po ovome je moj Gili treba bit rudar kad je sa 3 i po godine uzeja lopatu u ruke za pojist rucak. A bolje da ne pisem sta sam ja prvo uzeja u ruke.
Valjda Nautičar;113228 said:hehe..hvala hvala..CU! cuo sam da 4 razredi malo maltretiraju prvase u domu?
Valjda Nautičar;113722 said:ca znas mozda cijenu?![]()