Predstavljanje.:)

Status
Not open for further replies.
ej sad ovo citam pa da ti kazem...Ja sam ove godine zavrsio Pomorski za strojara u Bakru...pa ako ides u Bakar,i ako nisi bas dobar ucenik da ti je mozda lakse za strojara zbog profesora..jer su profesori bolji...za nautiku puno ima ufuranih koji tupe po svome a i pogotovo matematika kod nauticara jer je jako sjeban profesor...al naravno ti odluci ja ti samo kazem svoje iskustvo...i zivim blizu dackog doma...mogu ti samo rec da su ga igradili dosta tj...obnovili skroz i da vas sa ima dosta oko 70-80 sad par komada gore dole...imate vremensko ucenje svaki dan po 2 h ja mislim...imas dorucak,rucak i veceru...nocni izlazak ti je do 22 h...ne smijes dolazit pijan i ne smijes kasnit...moj ti je savjet nemoj pod marendom bit kod kuglane, tamo su losi momci..hehe...ako ti sta bude trebalo ili ako budes imao nekakvih problema javi mi se.....Pozdrav...i da jos ovo moras naucit kad vec ides u bakar...CU ti je kemiski element koji znaci BAKAR..hehe..sretno

Last edited:
Nama stojarima Jana Kegalj jako jako dobra profesorica...a nuticarima Davor Ostri....on jebe ljude s eng sva sreca nije mi predavo..hahah

Valjda Nautičar;107920 said:
Evo da se predstavim. Ja sam David imam 14.5 godina. Dolazim iz Vrsara, to je jedan lijepi gradic pored Poreca. Krecem u Srednju Pomorsku skolu..Planiram upisati Pomorski nauticar. (ali jos nisam 100% siguran) postaviti cu post pa da vidim komentare profesionalaca koji vec rade taj posao.;)
Mozete i ovdije pisati vase komentare da bezveze ne spamam.:P

Zivio majstore!

svaka cast prije svega na iskrenosti i dobrohotnosti koja je tako rjetka u ovim pokvarenim i sebicnim vrimenima.. Iako sam Strojar i zna san da cu to bit od momenta kad san prvi put uzea alat u ruke, mislim da si dobro odabra. Da me se krivo ne svati - da se opet rodim i da mogu birat, nebi nista minja i bija bi to sta jesam ali svi mi Strojari pamtimo momente kad smo pokajnicki u trenucima slabosti priznali - da smo u momentu odluke usli na kriva vrata :udriglavom I makar bi diskusija o prednostima i manama jednog i drugog smjera mogla trajat do u nedogled isto se ne sicam da sam ikad u svojoj karijeri cuja nijednog nauticara da zali sta nije drugacije odabra :)

.... Iako sam Strojar i zna san da cu to bit od momenta kad san prvi put uzea alat u ruke...

A po ovome je moj Gili treba bit rudar kad je sa 3 i po godine uzeja lopatu u ruke za pojist rucak. A bolje da ne pisem sta sam ja prvo uzeja u ruke.

A po ovome je moj Gili treba bit rudar kad je sa 3 i po godine uzeja lopatu u ruke za pojist rucak. A bolje da ne pisem sta sam ja prvo uzeja u ruke.

Bez uvrede ,a je li tebi mo?žda prva stvar koju si uze u ruke bi rivolver?

ja znam, ja znam, ja znaaaaaaaaaaam:D:D:D:hihi:hihi:hihi:hihi
al isto nisi ispa k.... od covika nego upravo suprotno, kraljina na kvadrat

ja znam, ja znam, ja znaaaaaaaaaaam:D:D:D:hihi:hihi:hihi:hihi
al isto nisi ispa k.... od covika nego upravo suprotno, kraljina na kvadrat

Evo jedino je dalma pogodila.Pametno moje. Mada sam prvo uzeja qrac u ruke ipak nikad nisam ispa pedercina.

Last edited:
hehe..hvala hvala..CU! cuo sam da 4 razredi malo maltretiraju prvase u domu? :) ima i kuglana?..e vidis to nisam znao..nego sam cuo da traje 3h sastanak u domu je to istina? :D

A po ovome je moj Gili treba bit rudar kad je sa 3 i po godine uzeja lopatu u ruke za pojist rucak.
Hahahahahaha e stvarno si lud,a dobro Gili i prica sa tobom.:D

Valjda Nautičar;113228 said:
hehe..hvala hvala..CU! cuo sam da 4 razredi malo maltretiraju prvase u domu?

9755-9235-d.jpg

svaki problem ima i paletu rješenja...

zanima me dali u bakru ima za kupiti radne biljeznice,posto sam se dgovorio vec sa jednim deckom da mi proda svoje knjige. tako da mi trebaju samo radne.Pa dali se to moze u bakru kupiti? :D

Ima

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

Status
Not open for further replies.
Back