Prebacivanje na offshore

Eto proslo je par mjeseci, bezbrojne molbe ali nikako da se udaljim s tankera i prebacim u offshore. Iskreno cini mi se nemogucom misijom. Poslao sam molbe Na globtik za Jan de Nul, Poslao na Bourbon,Kozulicu, na Vron ali uvijek isti odgovor, Trenutno nema nista. Trenutno mi nije bitna toliko placa koliko su mi vazni kratki ugovori,tj manje od dva mjeseca. Al neide pa neide. Opet ja na Tankeru od 100000 tona. Ako imate koju korisnu adresu posaljite u personal message. Unaprijed zahvaljujem

@Frankie,

Evo sad sam bio u uredu preko puta pricao sa Rig Managerom.
Kaze da ne moze uzeti mene jer se ne zeli zamjeriti ovim mojima.
Ipak se svi oni znaju.Uh...bas steta.

Vidim da si dobro upucen da ce biti sranja sa HFO...puno toga je na ovoj novogradnji sjebano da ne govorim da su vise manje svi sistemi manuala.
A nije ni cudo kad gledam tko je sve na nekim pozicijama dok na jednoj ozbiljnoj kompaniji sa dobrim crewingom nece ni prismrditi blizu.
Tjesi me jedino sto mi se cini drilling strana u redu,barem koliko vidim/cujem,mirnije cu spavati dok sve ostalo bit ce ajme majko.Mislim da su sa ovim placama mogli pokupiti puno iskusnije ljude, a ne amatere.

Last edited:
...Tjesi me jedino sto mi se cini drilling strana u redu,barem koliko vidim/cujem,mirnije cu spavati dok sve ostalo bit ce ajme majko.Mislim da su sa ovim placama mogli pokupiti puno iskusnije ljude, a ne amatere.

Dobro je sta te tjesi,ali realnost je drugacija. Sve ostalo ce ti bit mila majka u uspredbi sa ovim sto te tjesi. A sto se kvalitete ljudi tice to je tek smijeh. Ali da nije tako ja ne bi izdrza dva dana.Ovako bar nikad repreize svaki dan gledam novu komediju.

Trazim posal u offshore. Imam dp advanced radim na klasi 1 kao chief (Jan de Nul 17000brt). Imam Visu i brevet 3000+. Sla sam aplikacije svugdi ali pari se da bez preporuke ili tone srece nema nicega pa jel ima tko sa nekom informacijom iznutra?

Trazim posal u offshore. Imam dp advanced radim na klasi 1 kao chief (Jan de Nul 17000brt). Imam Visu i brevet 3000+. Sla sam aplikacije svugdi ali pari se da bez preporuke ili tone srece nema nicega pa jel ima tko sa nekom informacijom iznutra?

Evala,probaj na brodospasa....nije bas bajno ni doli al je dobro za macat matrikulu:uzdravlje

Offshore

Offshore

Dobar Dan,

Pitao bi iskusne sto tice drillinga, trenutno sam na royalu vec kao 1st Off zadnjih 4 godine. pokusavam vec neko vrijeme se prebacit na drilling i imam par poznanika na transoceanu, advantage drilling, saipemu, brata na enscu, i prijatelja na sea drillu. Pa bas ovaj prijatelj me pokusava ubacit na sea drill kao barge mastera na drill platformu. koliko mi on govori da opis posla je kao chiefa palube na carga? S tim da sam ovdje na royalu kao 1st off deck maintenance pa sam dosta upoznat s poslovima na palubi, budget planningom, AMOS i organizacijom. Sad nisam siguran da li je moguce jer nemam brevet master unlimited iako on govori da moze? Inace je on barge engineer i isto nema brevet za kapa osim do 3000. A kod ovih drugih nitko nece bez experience za jr. DP-a iako imam iskustva sa Royal radiance klase DP 1 i Oasis DP 2. Pa ako ima kakve informacije, unaprijed hvala

e hebiga plavac, ima na toj obali i dobrih mista

poznata mi tvoja situacija ali ne mozes na temelju 2 francuza rec da nista ne valja. Ja san sa supplierima prosa skoro sva podrucja na svitu i mogu ti rec da mi je WA skoro pa najdraza i to me dopala Nigerija. Ucinija san i Angolu i Kongo i jos pokoje selo na toj strani ali mi je ovde zasad najdraze. To sta je tebe dopalo par idiota ne mora znacit da nigdi ne valja.

ajde dodji lipo u nas na 670 pa ces vidit da moze bit i bolje...

dobro si reka turista nemoze sudit po dva kretena kad se makne onda ce vidit sta su cari..neka dodje na 216 eto necemo na 670 ista sesula ka di je sad al druga ekipa :uzdravlje bit ce mu prva liga!!
@turist ..niosan prosa cili svit sa suplajom al samo saudiska i nigerija saudisku preporucujem ko mze neka ne ide jer je ajme meni..a nigerija hm hm tetovirat cu nigeriju na ramenu koliko je volim :p nebi tija dalje odavde..

Offshore

Offshore

I ja bi htio u Nigeriju ali ne sa Francuzima nego sa na??om ekipom,bio sam tamo 2 puta i vidio sam da je zemlja super a i poso;):D:D samo ne sa Francuzima. Ja bi rado pre??a ali neće da me prebaci ovi iz ? vice sa Surfa na Greenmar.:udriglavom

Offshore

Offshore

He,He poku??avam već smo se par puta poslali u onu stvar i jebiga napi??e mi opet na kraju sve 5 preporuke i return to the ship.:D:D:D:udriglavom

a znan,bija san sa njima dovoljno da ih ne mogu vidit,a bilo je kratko,jedini nacin je da sam sebe iskrcas i potaracas kojega u postupku

Offshore

Offshore

a pre?živiti ćemo nekako jo?? 8 dana pa doma, a onda ćemo vidjeti ??to dalje i kako. Znam ja da je ovdije na??a ekipa da bi sve bilo puno lak??e. Ovdi je i na?? kapo isto do??o sa vlikih brodova i pogona i on isto vidi ??to i ja ,ali ??to če?? svih nas za sada dr?ži taj kratki ugovor. Definitivno nas ne vole i gledaju u nama konkurenciju i po??to poto hoće da nam doka?žu da mi ovaj poso nemo?žemo raditi ,ali ne mogu jer mi sve radimo bolje nego oni i oni to vide i tu nastaje problem.;):D

Zadnjih san 6 godna jahtama i evo otvorila mi se prilika za offshore tocnije Tide Water pozicija trecega palube nude mi 100 usd po danu ugovor 90 dana na brodu misec doma neplaceno Brazil ..Treba bi krajem 12 miseca ic ca.Covik iz Sibenika kojeg san susrea u auto- praoni mi je pomoga s time sam tija rec kako ti se srica nasmije svi traze offshore i eto ga na pravo misto u pravo vrime.Znam da ima sve na forumu u svezi offshore ako mi neko moze pomoci tipa posla koji se radi jer na jahtame je sasvim neki drugi svit.Unaprid fala svima i Romeu koji je vlasnik auto-praone i inace kapo na Tide Water koji me spojia s pravin ljudima i tako mi pomoga.

Back