Pozdrav

• Thread starter Thread starter Tomash
  • Start date Start date
Status
Not open for further replies.
T

Tomash

Guest
Dobar dan ljudi. Ja sam Tomash, radim kao Kapetan na Queen Mary 2, prije sam bio na Jadroliniji kao mazac. Nadam se da sam ispunio zahtjev offshore1975.

Dobro dosa.On ti prima samo pismene isprike,a pari mi se da si ga dobro najidija hahaha.Nego reci kako je na Jadroliniji i traze li konobare mozda???

hehe ma nisam bia na jadroliniji, to je mala ??ala, sad bi triba ič na kadeturu na onaj brod koji sam napisa, a za konobare neznam jeli tra?že,

ajde fala svejedno mislija sam se zaposlit priko lita na 2-3 miseca na vapor sta ide za Supetar.Tamo je najbolja manca kako kazu:hihi

Dobar dan ljudi. Ja sam Tomash, radim kao Kapetan na Queen Mary 2, prije sam bio na Jadroliniji kao mazac. Nadam se da sam ispunio zahtjev offshore1975.

:D

Priznaj @Offshore1975 da ti je Tomash mudro uvalija kontra kajlu!!!

Pozdrav @ obojici.

.

:D

Priznaj @Offshore1975 da ti je Tomash mudro uvalija kontra kajlu!!!

Pozdrav @ obojici.

.

Da kajlu? Osta san ka As Spadi. :confused:
Cuj meni je normalno pozdravit kad udjem u tudju kucu, a nekome nije, ali ko sam ja da ispravljam krive Drine :udriglavom

@Tomash - nemoj mi se nac uvridjen, dobro ti nama dosa.

Da kajlu? Osta san ka As Spadi. :confused:
Cuj meni je normalno pozdravit kad udjem u tudju kucu, a nekome nije, ali ko sam ja da ispravljam krive Drine :udriglavom

@Tomash - nemoj mi se nac uvridjen, dobro ti nama dosa.

zahvaljujem na komentaru, ma nisam ni i??a za onim topikom predstavi se, samo sam u??a skrola i posta.

Status
Not open for further replies.
Back