pozdrav

Status
Not open for further replies.
da ne otvaram novu temu ako smijem pitati,ako netko ima saznja o V-shipu

naime oni su sada preuzeli silversea,i mene interesira kakva je to firma,da li se mogu ocekivati poboljsanja na firmi ili pogorsanje,jer i ovako mislsim da nemoze gore od ovga sada :male plate, a rezervnih djelova nema!

hvala pozz

Evo i ja cu vas pozdravit za sada.........Bio sam jucer u Zagrebu i popusio sam let za N.Y. jer se avion za Frankfurt nije ni pojavio na Plesu zbog kvara.
Iskreno se nadam da ce danas biti drugi avion a ne taj od jucer,ha,ha..

Budite dobri i posteni kao i do sada,i cuvajte ovaj nas forum.

Javim se uskoro cim se malo sredim po brodu ..... POZDRAV !!!!!

Evo i ja cu vas pozdravit za sada.........Bio sam jucer u Zagrebu i popusio sam let za N.Y. jer se avion za Frankfurt nije ni pojavio na Plesu zbog kvara.

Srićan put i dobro more !!!!

Uzivaj i pozdravi ekipu. :uzdravlje

Evo mene,ponovo sve po starome...osim sta je posao drukciji a i placa naravno.

Dalmos.....imas pozdrave od svih i cekaju te u nedjelju (he,he..) Ja sam trenutno u tvojoj kabini doka sam u handover-u.

Evo mene,ponovo sve po starome...osim sta je posao drukciji a i placa naravno.

Dalmos.....imas pozdrave od svih i cekaju te u nedjelju (he,he..) Ja sam trenutno u tvojoj kabini doka sam u handover-u.

E Prika fala na pozdrave i ti in uzvrati svima istom mjerom. A sta se tice Nedilje i mog dolaska nemojte se puno truditi cekati jer necu se pojavit. ( iman nekih drugih obaveza :p ) . Drago mi je da je sve dobro i cujemo se :cool:

P.S

Jeli Neno jos tu?

Je,tu je,pa znas da imamo handover 2 sedmice....evo kaze da ce ti se javiti kad dodje doma.Chile salje pozdrave isto i zeli ti sve najbolje i kaze da ti prenesem novost (stara stvar) opet je slomio onu istu stolicu !

Pozdrav i sretno !

Dok je nama tebe za administratorskom stolicom,nema igranja....prvo zuti,malo ban a onda crveni i iskljucenje......Edin nam je saopcio novost,ajde barem se ne moram micati iz kabine,ha,ha.....

Status
Not open for further replies.
Back