D Dado13 New member Dec 5, 2014 #1 Evo nakon proucavanja foruma odlucija sam se predstavit, mogu rec da je zanimljiv, poucan, koristan i iskren pa da i ja nastavim u tom tonu. Last edited: Dec 6, 2014
Evo nakon proucavanja foruma odlucija sam se predstavit, mogu rec da je zanimljiv, poucan, koristan i iskren pa da i ja nastavim u tom tonu.
Duka konopar Dec 5, 2014 #2 Di to pise da se prvo daje pramcani spring.Koja je svrha pramcanog springa ako te kurenat baca po krmi???
Di to pise da se prvo daje pramcani spring.Koja je svrha pramcanog springa ako te kurenat baca po krmi???
Duka konopar Dec 5, 2014 #3 A di si nasa ovo.Neki srpski forum. Mozda je ovo za rijecnu manovru.Salu na stranu.Triba si mu rec da to ovisi od vremenskih uvjeta I razih utjecaja na brod jer se nekoriste uvik isti konopi za sve situacije.
A di si nasa ovo.Neki srpski forum. Mozda je ovo za rijecnu manovru.Salu na stranu.Triba si mu rec da to ovisi od vremenskih uvjeta I razih utjecaja na brod jer se nekoriste uvik isti konopi za sve situacije.