Pozdrav svima

Status
Not open for further replies.

chief

New member
Pozdrav svima
Chief iz Sibenika,na offshoru sam vec chief tri godine.
Sritno razveden:p:p:p,iman 5 komada djece.
Ma dajte mi objasnite ovo sa placanjen clanarine kako to ide i zasto su te pare namjenjene,sta se radi sa tim parama???:udriglavom

Pozdrav svima
Chief iz Sibenika,na offshoru sam vec chief tri godine.
Sritno razveden:p:p:p,iman 5 komada djece.
Ma dajte mi objasnite ovo sa placanjen clanarine kako to ide i zasto su te pare namjenjene,sta se radi sa tim parama???:udriglavom
Sad kad Frenki dođe, svake subote na janjetinu na Klis, vi iz ? ibenika jidete na Boraji, pa sad kolko doteče para...

@Chief dobro nam došli,

O udruzi ćete naći sve što Vas zanima ako kliknete na udruga, pa tako isto i način uplaćivanja članarine. Nadalje, svi članovi udruge imaju majice, a to nešto košta, također imaju lijepe plave plastificirane iskaznice, i to nešto košta, onda se povremeno organiziraju prosvjedi i razna sastajališta, a i to nešto košta, onda u budućnosti će trebati ići u Zagreb na pregovore ( već se je počelo ), pa će i to koštati, i sada neznam šta još reći na sve to nego svaka udruga ima članarinu ( makar simboličnu ), kao šta da bi čovjek bio član nekog kluba (npr.nogometnog, lionsa...) treba dati neki novac, negdje više negdje manje, ali treba se nekako učlaniti. A o radu udruge isto možete pročitati na istoimenoj stranici.

Još jedamput dobro došli u našu malu zajednicu na ovom forumu.

Status
Not open for further replies.
Back