pozdrav od ??efike

Status
Not open for further replies.
hvala ljudi!!:uzdravlje

a vi nevjerni tome malo logički razmislite!!! ako je stellla već bila zvjezdan i svi ste to sku?žili, onda nije toliko glup da će se prijavit pod novim nickom, a sa istim avatarom...ne mislite li??:kafa
i hebo vas zvjezdan ili stellan...nisam mu?žjak, ?ženka sam, a moj je mu?žjak tu među vaama...čak je pisao po ovoj temi :cool:

a vi nevjerni tome malo logički razmislite!!! ako je stellla već bila zvjezdan i svi ste to sku?žili, onda nije toliko glup da će se prijavit pod novim nickom, a sa istim avatarom...ne mislite li??:kafa
i hebo vas zvjezdan ili stellan...nisam mu?žjak, ?ženka sam, a moj je mu?žjak tu među vaama...čak je pisao po ovoj temi :cool:

sto se mene tice moze i ekipica sa broda i dalje koristiti stellin profile za razbibrigu. :uzdravlje

a cuj tko se jednom opece...puseee i na ...... a jos i avatar isti...:cool:

nemaju svi IQ iznad 70 pa ...sva??ta se da danas od puka očekivat :) :rolleyes::kafa:cool:

hahahahahah...mladeno, genijalna slika!!!:D
pitaj ga jel ??efika mu??ko il ?žensko, vidit ćemo ??ta će reć...:rolleyes:

evo sma prominila avatar da vas ne bi podsjećala na zvjezdana...:o

Status
Not open for further replies.
Back