Pozdrav ljudi!!!

Status
Not open for further replies.

castilla

New member
Evo ukratko, prika mi je rekao za forum. Ostao bez posla pa sa 40 na leđima moram navigat, potvrđen mi je ukrcaj 07.03. na Transeuropu Ferryes tzv. Diaz. E sad ako netko ima kakav savjet jer nisam navigao od Å¡kole pomorske koju sam zavrÅ¡io u M. LoÅ¡inju. Jel se puno radi i kakve su mornarske plaće te jel mi kasno krenuti se dodatno Å¡kolovati sa 40. Lijep pozdrav svim dobrim ljudima koji kruh zarađuju na moru!

Evo ukratko, prika mi je rekao za forum. Ostao bez posla pa sa 40 na leđima moram navigat, potvrđen mi je ukrcaj 07.03. na Transeuropu Ferryes tzv. Diaz. E sad ako netko ima kakav savjet jer nisam navigao od Å¡kole pomorske koju sam zavrÅ¡io u M. LoÅ¡inju. Jel se puno radi i kakve su mornarske plaće te jel mi kasno krenuti se dodatno Å¡kolovati sa 40. Lijep pozdrav svim dobrim ljudima koji kruh zarađuju na moru!

DobrodoÅ¡ao! Kako ideÅ¡ na brod a neznaÅ¡ kakva ti je plaća? Neznam ni ja koliko trenutno imaju mornari ali znam da su rezali neÅ¡to. Bio sam tamo prije par godina. Evo ti link sa foruma..tu je tema o Transeuropi pa pročitaj.:uzdravlje
http://www.pomorac.net/forum/trgovacki-brodovi/769-transeuropa-ferries.html

po mom skromnom misljenju nikad nije kasno za nista ako imas volje, a kad vec ides za mornara, neka ti upisu u matrikulu kadet, tako da mozes izac na porucnicki, skolu imas, imas i temeljne brevete ocito, znaci.....mozes polagat poručnički a dalje polako u hodu uz rad, sritno:uzdravlje

Status
Not open for further replies.
Back