Pozdrav i malo pitanje

prijave za Poručnički u ZD će počet uskoro kao i pripreme u školi ( što toplo preporučam...) a poručnički je mislin krajen 3.miseca,bar je tako bilo prošle godine...

prijave za Poručnički u ZD će počet uskoro kao i pripreme u ??koli ( ??to toplo preporučam...) a poručnički je mislin krajen 3.miseca,bar je tako bilo pro??le godine...

mene zanima onaj kasniji rok jer on na ovaj ne stigne.
i je li moras ima bas 12 miseci navigacije ili ti malo "progledaju kroz prste"??

fala zombi

ne znam jeli se sto prominilo na bolje zadnjih godina,ali ekipa je imala problema s tumacenjem (stanoviti godpodin(citaj idiot) iz splitske lucke kapetanije) sto znaci 6 mjeseci duge plovidbe.jednom momku koji je bio 6 mjeseci na brodu(od 01.02 d0 02.08 brojili dane i ispalo mu 182 dana.i kazu mu kako nema 6 mjeseci duge plovidbe jer veljaca ima 28 dana.
ako ti je muz skupio vise od 6 mjeseci(183 dana) duge plovidbe, provjeri mogu li ga na plivaricu ili kocu ukrcat par mjeseci ako mu fali.prije se moglo,sad ne znam vise.

Nemoj stari ni za živu glavu za timunjera, kad si već sredija višu i sve ostale brevete onda samo za oficira. Za početak bi ti bilo dobro kontaktirat Cosuliche u Trst i Mare Nostrum u Splitu (Seacore), taman ti ove dane traze terca za neki crewing brod u Arabiji. Uvjeti su sranje i placa nikakva, ali sa tin bi dobija "iskustvo" u offshoreu ionaj misec sta ti triba za DP Simulator brevet. Onda ih lipo odjebes i CV na Burbon (Mustra) ili Tidewater. Ako su misto popunili pokusaj na CMA CGM (kontejneri) za terca (Dolinšek u Rijeci). Pa u međuvremenu šalji CV kompanijama u offshoreu. Tribaš bit uporan (ono šta bi naši rekli dosadan), jer ovi vanka to cijene za razliku od naših papaka. Da sad ja ne bi bija papak koji samo pizdi, evo ti lipo adrese di ces se javit.

CMA SHIPS CROATIA
Office line: +385.51.352.350
Direct line: +385.51.352.355
Fax: +385.51.352.368
rjk.ecehic@cmaships.com

Mare Nostrum
Adriana
Mob. 098/222-903
info@msm-hr.com

Također kontaktiraj Anglo Eastern (Dumanic u Solinu) 021/261-555 trazili su nedavno terca za LNG (dobra lova, a ti mlad i sa vison, moglo bi upalit) i Dal-mar (offshore, ukrcaje na vise kompanija):

Dal-Mar recruitment
Tel:+44 20 8123 7588
Mobile:+385 (0)98 9789 650
recruitment@dal-mar.com

I jos jedan savjet: pošalji prvo CV pa onda sutra ili prekosutra nazovi, ka da provjeris jesu li zaprimili.
Aj lipo sa srićon, pa javi jeli šta uspilo.

Nec ti progledat kroz prste,obavezno 12 miseci navigacije od toga 6 duge.Imas rok i u 9.misecu ja mislin.

Back