Pozdrav forumasima

Status
Not open for further replies.
Pomoc kako upasti na PSV,ERRV Offshore brodove

Pomoc kako upasti na PSV,ERRV Offshore brodove

Pozdrav svima
Plovim vec nekoliko godina na Cruiserima kao 2.casnik palube sistem 3:3.
Radim kao Nav.officer karte,planiranje rute itd kao i na svakom drugom brodu ali tj posao mi je stagnacija.Dosao sam na cruisere sa platforme radio sam u Libiji na Jack Up Rigu 4 godine kao Deck pusher(nesto kao Nostromo kuverte).Uglavnom posto sam dobio taj posao preko Kozulica uvjeti su bili katastrofa i nije bilo mogucnosti promocije ,a imam brevet za 1.palube unlimited.Zanima me dali postoji neka firma koja uzima ljude koji nemaju bas offshore iskustva na supply brodovima kao 3 ili 2 casnik palube.Kontaktirao sam od Nomisa i Vroona i North Star shipping ali kazu nista bez iskustva.Nije mi jasno kako mogu tamo upasti i dali ima netko tko mi moze pomoci po tom pitanju????

Hvala na pomoci ,pozdrav iz Spanjolske

Pitanje o Juanu

Pitanje o Juanu

Pozdrav Juan ti je ja mislim sada na brodu isao je doma prije mene tako da su sada na putu za Japan ako se ne varam pa idu preko Aleuta za LA.Ljeto Mediteran standardno...
Pozdrav

Pozdrav svima
Plovim vec nekoliko godina na Cruiserima kao 2.casnik palube sistem 3:3.
Radim kao Nav.officer karte,planiranje rute itd kao i na svakom drugom brodu ali tj posao mi je stagnacija.Dosao sam na cruisere sa platforme radio sam u Libiji na Jack Up Rigu 4 godine kao Deck pusher(nesto kao Nostromo kuverte).Uglavnom posto sam dobio taj posao preko Kozulica uvjeti su bili katastrofa i nije bilo mogucnosti promocije ,a imam brevet za 1.palube unlimited.Zanima me dali postoji neka firma koja uzima ljude koji nemaju bas offshore iskustva na supply brodovima kao 3 ili 2 casnik palube.Kontaktirao sam od Nomisa i Vroona i North Star shipping ali kazu nista bez iskustva.Nije mi jasno kako mogu tamo upasti i dali ima netko tko mi moze pomoci po tom pitanju????

Hvala na pomoci ,pozdrav iz Spanjolske

Probaj priko shipping-connecton agencije!!!Nađi njihovu stranicu ,nađi broj,i direktno tra?ži Capt.Tewari-ja!!!Popričaj osobno s njim,jako je ugodan za popričat!!!

Probaj priko shipping-connecton agencije!!!Nađi njihovu stranicu ,nađi broj,i direktno tra?ži Capt.Tewari-ja!!!Popričaj osobno s njim,jako je ugodan za popričat!!!

@KIKI75

Ovo ??to ti je spomenuo Green-go, adresa ti je: www.shipping-connections.com
Capt. Tewari je Indijac, dosta je ljubazan, zvao sam ga vi??e puta, ali nisam bio preko njega. Na stranici ima?? istaknute - otvorene potrebe za ljudima, i kontakt detalje agencije.

Ima?? takodjer u UK agenciju Dalmar (na??i koji rade iz UK).

Hasta luego, y buena suerte!

.

Ok Hvala ti frende mislio sam da sam sve probao ,zvat cu ga sutra ujutro imas mozda njegov broj jer mi nesto sa nesto explorer steka???

Pozdrav Kristijan

Hvala thanks imate jos sta zanimljivog? na Tidewatera sam slao iso tamo mi je frend iz Rijeke Master na PSV-u pa sam isto probao ali nema odgovora.

@KIKI75 Step by Step,prvo obradi Tewarija!!!
I malo mu kreni niz dlaku,reci da si od puno Hrvata čuja sve najbolje o njemu to ga odma omekša!!!

Sritno!!!

Hvala thanks imate jos sta zanimljivog? na Tidewatera sam slao iso tamo mi je frend iz Rijeke Master na PSV-u pa sam isto probao ali nema odgovora.

Ako hoče?? na Tidewater onda idi opet Cosulichu,nisu neki uvjeti,ali imat če?? iskustvo za dalje.:(

Status
Not open for further replies.
Back