Pozdrav!!!
Pozdrav!!!
Evo samo da recem da sam bija u istoj kaseti brokava al eto nekako mi se otvorilo pa sam se ukrca....pazi moja agonija je isto pocela tako samo sta sam ja odma nakon zavrsene 2 godine na poomorsko faksu kao strojar trazija da se ukrcam za asa na brod...nakon 6 miseci je uplilo kod zorvica na firmu osg...inace vlcc tankeri, al lako to nisan dobija ni jednog breveta a kasnije su se poceli dilit besplatno na faksu sve san mora platit i svog dzepa... E ajde nekako sam uspija otuc 11miseci na dva broda, i falilo je misec za lasu pa san bacija na ribaricu i polozim klasu al onda muke stari moj....ajme....plati klasu plati ovo, plati ono....ni kune u dzepu majke mi ako nisan priko 70 cv-a posla na 5,6 san dobija samo odg. da nem nista sad da me imaju u planu i to je to...
Kralju posaljem Majci Atlanskoj recm tako da iman "Visu skolu" jer ni dan danas nisan uspija diplomirat jer navigajen samo diplomski osta za rjesit 3 godine....ka kaze dobri Dario Glumčić i atlanske dođi ode na briefing i tako i bilo dosa u DU prosa san sve te njihove pizdarije i za 7 dana na brod se ukrca kao 4th eng ili 3 makine....jedva nekako na atlansku!!! I TO stari 7 miseci san otuka....a vidin ja ode vi bi svi tili na golara, shella...chevrona. burbona itd....nema jer to valja a ono sta valja nece nas dopast....to triba stavit u glavu....
eVO TI STARI JOS JEDNO ZLATNO PRVILO VIDIN DA SE KURCIS SA TIM FAKSOM AL KAD DOĐE? NA BROD NEMOJ AKO MISLIS PRE??IVIT...JER TAKVI SU IM NAJDRA??I JA SAM BIJA PAMETAN PA SAN GOVORIJA DE ME NISU NI? TA NUČILI KA ? TA I NISU...I SVE ISPOČETKA...
Slusaj dalje dosa san doma sa Ap za 06.01. 2011. ove godine ukrca se na Ahlersa preko globtika 04.02.2011. i bija 3 mieca dosa doma 05.05.2011. i onda me zvali da dođem na razgovor za shella i cisto rekreacijjski ja dosa sve lipo prosa, prosa i iduction course sta je bija i evo me sad vec 9dana na Shella ovo pisem sa broda....kralju malo san ti se raspisa nisi sam stari moj i kad se ukrcas nisi rjesija probleme...zapamti to...tek onda dobijes probleme.... AJDE LIPI MOJ COVIK STOJ DOBRO I BUDI PAMETAN POLAKO....