Posebni program obrazovanja pomoraca PPOP

@Kolega, Frankie, Kile...

U potpunosti se slazem sa vama, samo bravet vam nece izdati MMPI ni Jadranka Kosor, vec Lucke Kapetanije, a koliko puta ste se do sad uvjerili da, kad je rijec o mirovinskom, zdravstvenom, svaki grad ima svoje tumacenje, pa evo i moj najdrazi prijatelj Propuh, jednu je obavjest dobio od LK Split a drugu od LK Zadar, dakle, vi i dalje skidajte zakone sa interneta, meni je drazi onaj iz prve ruke, odnosno od onog tko ce mi taj bravet izdati, a vi i dalje radite copy-paste.

@Frankie

Ono za mirovinsko i zdravstveno, sve je u redu, placam ko i ostali, krivi su iz porezne u Zadru, al nebi o tome preko foruma, objasnija sam Gucu kad smo se vidili a i tebi cu kad se vidimo.

Hvala Kile!

Casper skuzaj, u pravu si.

Ocigledno se zakon prominija, i po ovome sta je Kile stavija, ti si 100% u pravu i na kapetaniji su ti dobro rekli.

Dakle triba bit 12 miseci CO da bi se dobia brevet barbe (+ sve ostalo naravno).

Jebi ga, ko prizna pola mu se prasta.

Last edited:
Hvala Kile!

Casper skuzaj, u pravu si.

Ocigledno se zakon prominija, i po ovome sta je Kile stavija, ti si 100% u pravu i na kapetaniji su ti dobro rekli.

Dakle triba bit 12 miseci CO da bi se dobia brevet barbe (+ sve ostalo naravno).

Jebi ga, ko prizna pola mu se prasta.

@Marine,

I meni je najprije receno ono tvoje, da bi posli dobio obavjest od LK Zadar da je onako kako je @ Kile napisa.
Ne brini stari, nije meni UPH bilo tko, ocito si zaboravio:

UPH = NEPROCIJENJIVO :D

Hvala Kile!

Kad se mijenjao zakon? Mislim da je tvoj prethodni post točan, ja sam 2010 izvadio brevet, s tim da sam u tom momentu kao c/o imao 8mj.

Ja vam lipo kazem da Casper govori za Zadar, a da je u Splitu druga prica, ali neki od moderatora je capa pik na mene zadnja dva dana i ceka me iza kantuna i brise. Valjda su se opet zaredili ili presli na neku, za sad nepoznatu, vjeru.

Obavijest

Obavijest

POSTOVANJE,

Svi zainteresirani za upis na posebno alternativno skolovanje su ovim putem obavijesteni da Pomorski faks u Splitu zaobidju u sirokom luku te upisu isti u Zadru ili gdje drugdje.
Upravo se desilo na predmetu Brodski strojni sustavi predavaca Gosp Dvornika da je na ispitu palo svih 25 studenata sa ukupnim plovidbenik stazom preko 300 godina.
Zbog radi istog promjenio se ugovor sa pravom polaganja 21 predmeta u dvije godine na 4 godine, te blokada isplata novaca od strane studenata dok se ne poloze svih 11 predmeta prvog semestra .

Ponovo taj Pomorski faks Split joj sto sam se zaebo....:udriglavom

POSTOVANJE,

Svi zainteresirani za upis na posebno alternativno skolovanje su ovim putem obavijesteni da Pomorski faks u Splitu zaobidju u sirokom luku te upisu isti u Zadru ili gdje drugdje.

Postovanje,

Sto se tice Zadra, nemojte misliti da je i kod nas u Zadru "daj Mare pi*ke"
Ne mogu komentirati Split ni Rijeku a ni Dubrovnik, ali u Zadru se profesori trude iz petnih zila objasniti gradivo na najbolji moguci nacin, i to ipak daje rezultate, pisali smo kolokvij iz Astronomske i vecina od nas 15 "studenata Nautike" je imala "score" 100 %, a tako i iz ostalih predmeta, i garantiram da nikom nije pusteno, jer nam je rezultat svima bio tocan, pa boze moj, vidili smo svi svoje rezultate i usporedili, a to moze znaciti samo jedno, da nam je dobro objasnjeno, a tako je bilo i iz ostalih predmeta, Meteorologija i Oceanologija, danas iz Sigurnosti, pa ja sam vec nekoliko biljeznica ispisa, dakle nije bas "daj Mare pi*ke", ali da nam se ne objasni profesionalno, objasni, pa iz Stabiliteta imamo jednog od vodecih profesora na tom polju u Hrvatskoj, takodjer Metorologija, profesorica je sa konvencije doletila na Zemunik i direktno nama na predavanje, sigurnost isto, profesor sudjeluje na Evropskoj razini, dakle, i da ne nabrajam ostale.
Dakle vrhunski predavaci i vrhunski rezultati, virujte mi, nije ovo samo "make up" stvarno je tako.

Ne valja Zadar.Barem 3 kafića su na 30 m od faksa.Lako Casperu,on uvik ima bočicu crne ni??tice u đepu,a u??para i na turama ??to se zavrte.

Ne valja Zadar.Barem 3 kafića su na 30 m od faksa.Lako Casperu,on uvik ima bočicu crne ni??tice u đepu,a u??para i na turama ??to se zavrte.

@Guc

Ja barem govorim istinu, nebi da se ljudi zalete iz Dubrovnika u Zadar misleci da ce se samo zabavljati, trebace se ipak oznojiti, ali cinjenica je, da su nam predavaci sama elita Hrvatskog skolstva, bar sto se pomorstva tice.

@Guc

Ja barem govorim istinu, nebi da se ljudi zalete iz Dubrovnika u Zadar misleci da ce se samo zabavljati, trebace se ipak oznojiti, ali cinjenica je, da su nam predavaci sama elita Hrvatskog skolstva, bar sto se pomorstva tice.

Neka se zalete,platit će turu makar.

@Guc

A u Splitu je navodno osta samo ??ljam od prof. jer su svi elitni oti??li predavat u Zadar...a srića ti nisi upisa u Splitu ,jer bi već na prvom semestru zavr??io na Bilice, a koji profesor na Lovrincu....:udriglavom

A u Splitu je navodno osta samo ??ljam od prof. jer su svi elitni oti??li predavat u Zadar...a srića ti nisi upisa u Splitu ,jer bi već na prvom semestru zavr??io na Bilice, a koji profesor na Lovrincu....:udriglavom

Jedno je siguro, za pokrit mi ledja i skloniti me od zakona, obratija bi se tebi, legendo, al istina je da su vecina elite iz Splita dosli u Zadar, a nije ni cudo, bolji ljudi, lipsi grad, lipse cure, pravi muskarci (za profesorice) :hihi

Čisto da se nebi ??irile la?žne informacije i ono samo da se zna. ;)

Neznam ni??ta o nikakvim elitama, ali ovi ??to su nama predavali u Splitu na faksu su ok ljudi i moram priznati da ima stvarno kvalitetnih predavača i da se da naučiti novih stvari bez obzira o praktičnom iskustvu.
Bilo bi nefer reč da u Splitu Mare daje piz*e. Triba se potrudit i iako je prolaznost visoka ipak nije sto postotna. Svi polaznici koje ja znam su zadovoljni odnosom sa profesorima, upravom i samim tečajom.
Tko god je upisa virujem da nije za?žalija.:D

Nima Splita do Splita, a da nije tako zar bi se onda svi sa njime uspoređivali.

:uzdravlje

Postovanje,

... nemojte misliti da je ... "daj Mare pi*ke" ... objasniti gradivo na najbolji moguci nacin, i to ipak daje rezultate, pisali smo kolokvij ... od nas 15 ..."score" 100 %, a tako i iz ostalih predmeta,... pa ja sam vec nekoliko biljeznica ispisa, dakle nije bas "daj Mare pi*ke", ali da nam se ne objasni profesionalno, .. na Evropskoj razini, dakle, i da ne nabrajam ...vrhunski predavaci i vrhunski rezultati, virujte mi, nije ovo samo "make up" stvarno je tako.

Casperu,

Reka sam ja da će se mnogi od Vas po-gospoditi kada zavr??e te puste ??kole! Onda ćete dolaziti ovdje na forum i dr?žati govore tipa "metropolit" i zaboravit na UPH, jedinu slu?žbu koja radi za morjaka.

Aj bi?ž ća!

;)

Nego zna?? ??to me zanima, ako stigne?? gdje-god raspitati se o ovom ??to me zanima pa javi barem na emajl.., a ako netko drugi zna ??togod o ovome mo?že reći, također. Evo o čemu se radi, pogledajte ovaj oglas:

"We are looking for an EL.Eng for Research/Survey vessel. Gent must have 3rd Eng licence.
Candidate must speak good English, be a non smoker / non drinker and have consistent employment record with Western companies.
Contract - 3 month.
Wages 5500.00 USD + rejoining bonus 750.00 USD for each month.
Embarkaition 10-15 June,2011.
Send your application forms : crew.kl@gmail.com"

Dakle, zanima me ??to ka?žu hrvatski propisi na ovo. To jest da li bandera?? mo?že polagati brevet trećeg makinje. Zapravo, ja sam već radio na dvije kompanije obje du?žnosti ali mi nitko nije tra?žio brevet. Znam čak i za??vajcovati ??togod.., A ova plaća koju nude nije lo??a bogara'mi.

pa za se probit sa kontejnera je dobro,ali malo puno za research vessel,moj struja ima 6500 erla samo na brodu plus bonusi(na 30 dana)

Casperu,

Reka sam ja da će se mnogi od Vas po-gospoditi kada zavr??e te puste ??kole! Onda ćete dolaziti ovdje na forum i dr?žati govore tipa "metropolit" i zaboravit na UPH, jedinu slu?žbu koja radi za morjaka.

Aj bi?ž ća!

;)

Nego zna?? ??to me zanima, ako stigne?? gdje-god raspitati se o ovom ??to me zanima pa javi barem na emajl.., a ako netko drugi zna ??togod o ovome mo?že reći, također. Evo o čemu se radi, pogledajte ovaj oglas:

"We are looking for an EL.Eng for Research/Survey vessel. Gent must have 3rd Eng licence.
Candidate must speak good English, be a non smoker / non drinker and have consistent employment record with Western companies.
Contract - 3 month.
Wages 5500.00 USD + rejoining bonus 750.00 USD for each month.
Embarkaition 10-15 June,2011.
Send your application forms : crew.kl@gmail.com"

Dakle, zanima me ??to ka?žu hrvatski propisi na ovo. To jest da li bandera?? mo?že polagati brevet trećeg makinje. Zapravo, ja sam već radio na dvije kompanije obje du?žnosti ali mi nitko nije tra?žio brevet. Znam čak i za??vajcovati ??togod.., A ova plaća koju nude nije lo??a bogara'mi.

@ Profa
Budi jako oprezan da ne bi naletio na onaj tzv nigerian scam. Malo mi je sumnjiva ona adresa sa gmail.com ili da ne bi bila u djiru neka druga prevara. Ovisi di si dosao do tog oglasa.

@ Profa
Budi jako oprezan da ne bi naletio na onaj tzv nigerian scam. Malo mi je sumnjiva ona adresa sa gmail.com ili da ne bi bila u djiru neka druga prevara. Ovisi di si dosao do tog oglasa.

MIslim da ti je Belboy dobro rekao jer je adresa maila sumljiva

Back