Posebni program obrazovanja pomoraca PPOP

pogresan pristup,ja bi da oni plate simbolicnu svotu nama za dolazak

casper i ortalano,this is beginning of beautiful frendship,mogu li bit kum kad se veza ozakoni

Ima li itko informaciju iz Zadra dali i kada počinje ??kolovanje,ima li i koliko prijavljenih kandidata,pozdrav svima moje prvo javljanje:uzdravlje

Ima li itko informaciju iz Zadra dali i kada počinje ??kolovanje,ima li i koliko prijavljenih kandidata,pozdrav svima moje prvo javljanje:uzdravlje

Postovanje south p,

Danas sam kontaktirao Sveuciliste u Zadru (odjel za pomorstvo) i pitao ih kad krece PPO, kako stvari sad stoje, najvjerojatnije 15.03 i to trenutno imaju samo strojare kompletirane, ali se nadaju da ce se do tad popuniti i nauticari, no ocekujem poziv od strane Zadarskog sveucilista te cu vam popuniti kompletnu sliku tu na forumu.

Inace svi Zainteresirani za Zadar, mogu se prijaviti tu:

http://www.unizd.hr/Default.aspx?tabid=3176

i pogledati uvjete:

http://www.unizd.hr/Portals/1/Posebni_pr/Uvjeti upisa.PDF

Kada tocno pocinje u splitu?rekli su pocetak 3eg,ali nemaju nista potvrdjeno.

U razgovoru sa Kolegama iz Splitskog fakulteta, doznajem da bi PPO u Splitu trebao krenuti polovinom Travnja (4) 2011 ali jos ce bit potvrdjeno, no tesko da ce prije, radi se o tomu da ovo nije "Tecaj" vec Studijski program i zbog toga mora proc odredjenu Recenziju.

Pa nema nigdje informacije nego ovdje jer ona sta radi tamo dijana je rekla da pocinje u treci mj.a ja sam je zva ali kazu da je nema jer je bolesna.
To je sramota sprdaju se sa ozbiljnim ljudima nema se kome obratiti.kako to da u cetvrti.trebalo je biti u drugi pa u treci sad u cetvrti???

Pa nema nigdje informacije nego ovdje jer ona sta radi tamo dijana je rekla da pocinje u treci mj.a ja sam je zva ali kazu da je nema jer je bolesna.
To je sramota sprdaju se sa ozbiljnim ljudima nema se kome obratiti.kako to da u cetvrti.trebalo je biti u drugi pa u treci sad u cetvrti???

Pa informaciju koju dobijes od mene je isto kao da si je dobio od spomenutog fakulteta, jer ja se najprije raspitam pa onda postam tu na forum.
Dalje, razumjem tvoju frustraciju, ali ovaj put moram stati u obranu fakulteta, jer oni nisu krivi da program jos nije prosao recenziju, svi se nadaju brzo, ali moze biti odgode, zato je trenutno receno Travanj, ali moguce i prije, inace fakulteti ne mogu krenuti sa programom ako nije odobren njegov sadrzaj, no to su sad samo formalnosti i pitanje vremena.
Ako ce ti biti lakse, i meni gori pod petama da to cim prije rijesim.

A sto da ti kazem odbio sam dva ukrcaja bas zbog toga kao da se zivi od zraka a oni odgadjaju.oni, drzava ne znam tko ali se samo odgadja i nema informacija gdje bi trebale da budu.Doznas ovako ,ali ja ti kazem sta mi je ona dijana rekla sta dole kao nesto radi,a sad je nema zvao sam je sve skupa pedesetak puta cak mi prijatelj dolazi sa broda prije vremena da dojde u treci mjesec na "tecaj" sebi i smjeni je platio kartu da bi stigao,a oni to uzimaju olako.
Hvala Vama na informacijama,a ja sigurno nisam normalan ali sam posten i realan.
Ipak pomorci su pa skoro i jedini koji unose cisti novac u proracun u ovaj mlin privatizacije i kapitalizma.

@mikii

Nije bas tako, a najvjerojatnije je Gdjica. Dijana samo "copy-paste" ono sto joj drugi kazu.
I nemojte zaboraviti da su fakulteti ponudili fleksibilnost, pa vjerujem, da taj iskrcaj/ukrcaj nece igrati neku vecu ulogu i da ce se svima izici u susret, iskreno vjerujem u to, jer sam osobno pogleda u oci neke od predstavnika sa fakulteta.
Iako mislim, da je (uz sve duzno postavanje svim ostalima) Zadar daleko najorganiziraniji sto se tice skolstva, kapetanije i ostalih djelatnosti uopce, kad se glada Hrvatska opcenito, a to moze i Propuh potvrditi, jucer sam ga u to uvjerio, no detalje necu iznositi, jer to radim samo za najbolje prijatelje.

Last edited:
Ono bijednici i jadnici, i dalje stoji sto se mene tice, jer da nije tako, davno bi ova drzava bila bez Sanadera, Braznjadura, Bozica, Dolinseka,.......a pomorci bi odavno bili rame uz rame Europskim kolegama, nadam se da sam ti malo poblize objasnio zasto ti epiteti...:uzdravlje

:uzdravlje Casper:uzdravlje
Isto mi??ljenje mog Oca i mene.
Dobro je da se ne čuju psovke , upućene dotičnima!!!

Evo stavili su na stranice,a koliko je ovo sigurno???
"Nastava na "alternativnom studiju" odgađa se do 1daljnjega. Naime, Sveučili??te u Splitu zahtjeva od Pomorskog fakulteta u Splitu, kao svoje sastavnice, provedbu posebnog programa iz NN 142/10 kroz sustav kvalitete Sveučili??ta, a nakon toga potvrdu Senata. Stoga moramo odgoditi nastavu do daljnjega. Očekuje se početak nastave u drugoj polovici travnja 2011. Isprićavamo se svim pomorcima zbog neugodnosti."
doc. dr. sc. Pero Vidan

Evo stavili su na stranice,a koliko je ovo sigurno???
"Nastava na "alternativnom studiju" odgađa se do 1daljnjega. Naime, Sveučili??te u Splitu zahtjeva od Pomorskog fakulteta u Splitu, kao svoje sastavnice, provedbu posebnog programa iz NN 142/10 kroz sustav kvalitete Sveučili??ta, a nakon toga potvrdu Senata. Stoga moramo odgoditi nastavu do daljnjega. Očekuje se početak nastave u drugoj polovici travnja 2011. Isprićavamo se svim pomorcima zbog neugodnosti."
doc. dr. sc. Pero Vidan
odlicno.. ka prosek.. obecanje ludom radovanje.. sutav kvalitete SISO POMORCE 64000 :udriglavom:udriglavom

Nemoj sad i ti poceti ka oni "di si ti bija 91prve" ili oni prije njih "di si ti bija 41prve". Jebes covika koji se ne buni, to ti je normalno, a pogotovo pomorca haha:uzdravlje
Nema se ko sto bojati za pozicije, pa ne postaje se Master samo zato sto imas papir,valjda tribas imati i neke druge "kvalifikacije":confused:
Do sad su decki za polagat senior bravet tribali minimum 2 godine IZGUBITI na faksu a sad ce IZGUBITI minimum 1 godinu i za to ce profesorima platiti 65000 kuna naknade i to je to! Sve ostalo je mlacenje prazne slame.;)

Danas za Mastera na pravoj firmi moras znat cetiri stvari:
1. Malo manovre
2. Komunikacije
3. Dobar Engleski
4. Puuuuuno diplomacije

a za sve ostalo placeni su Cif kuverte, Kapo i prvi makine;)

hahahahahahaaaaa
ma jeli bogati,
to ka kad je meni jedan barba prica pricu da se brod(stari) topia i ljudi su pumpali more vani,uto kaze jedan,barba umorili smo se,a barba ce,a onda cemo potoni....a jeli bogati umisto da i barba malo zamini pa pumpa....dobra dobra.....sve to stoji ako nas dobro plate....;)

p.s.jeli ovo sa spliton i fakultetom,samo tamo ili opcenito se obustavlja program do 4.miseca

ajte svi u zadar ja otvatan kantinu,forumasima uz iskaznicu krafna i feta pice upo scjene,cokoladno mliko-free of charge

@crta zara

Za sad stoji da Zadar ide 15.03, idem do njih ovih dana pa javim ukoliko bude promjena, ma nisu ove Splitske, Rijecke i Dubrovacke p.biiiiiiiip :D dorasle Zadru ;) :D :kafa

Postovanje,

Danas sam bio na Zadarskom sveucilistu, te sam doznao slijedece:

- PPO u Zadru pocima 14.03.2011 za Strojare, Nauticara trenutno ima 8 prijavljenih kandidata i ukoliko se popuni kvota od 10 kandidata za Nauticare do 14.03.2011, onda takodjer startaju i sa nauticarima u prdvidjenom terminu 14.03.2011

- Ukoliko to ne bude slucaj, onda Strojari krecu 14.03.2011 a Nauticari bi krenuli pocetak ili polovina Travnja 2011, jer ima dosta interesenata za taj mjesec.

- Prijave (upisi) pocimaju 01.03.2011 i traju do 10.03.2011 za ovaj prvi termin, i u attachmentu imate sve napisano, sto se sve mora priloziti prilikom upisa, javiti se sa svime, prekrasnoj Gdjici.

Voditeljici: mag.ing.naut. Ana Gundić
Pomorski odjel
Sveučilište u Zadru
tel. 023/ 200 742

- Program ce se odvijati 12 mjeseci kroz godinu, sa mogucnoscu prekida od jednog mjeseca i to u Kolovozu, ali to jos nije definirano i postoji velika vjerojatnost da prekida nece biti.

- Zadarsko Sveuciliste svojim polaznicima osigurava svu potrebnu literaturu i pribor, te se polaznici Zadarskog Sveucilista ne trebaju snalaziti za spomenuto.

- Od polaznika se ocekuje, maksimalna ozbiljnost pristupa programu, te pruzanje povoljnih povratnih informacija, odnosno, znanja, da ne bude da polazu Volovi a ne Pomorci, a za stjecanje tih vjestina, pobrinuce se tim, od zaista profesionalnih Profesora, inace mahom aktivnih kolega Pomoraca.

- Evo jos jedna informacija koju sam upravo dobio, PPO u Zadru je prosao kod Senata i sad je i sluzbeno da program vrijedi i nastava moze poceti, sto se Zadra tice.

IGRAJ ZADRE VOLIMO TE MI......

Toliko za sad,

Uz duzno postovanje,

Casper

http://rapidshare.com/files/449762844/PPO_Zadar.pdf

Last edited:
Back