Postovanje,
Danas sam bio na Zadarskom sveucilistu, te sam doznao slijedece:
- PPO u Zadru pocima 14.03.2011 za Strojare, Nauticara trenutno ima 8 prijavljenih kandidata i ukoliko se popuni kvota od 10 kandidata za Nauticare do 14.03.2011, onda takodjer startaju i sa nauticarima u prdvidjenom terminu 14.03.2011
- Ukoliko to ne bude slucaj, onda Strojari krecu 14.03.2011 a Nauticari bi krenuli pocetak ili polovina Travnja 2011, jer ima dosta interesenata za taj mjesec.
- Prijave (upisi) pocimaju
01.03.2011 i traju do 10.03.2011 za ovaj prvi termin, i u attachmentu imate sve napisano, sto se sve mora priloziti prilikom upisa, javiti se sa svime, prekrasnoj Gdjici.
Voditeljici: mag.ing.naut. Ana Gundić
Pomorski odjel
Sveučilište u Zadru
tel. 023/ 200 742
- Program ce se odvijati 12 mjeseci kroz godinu, sa mogucnoscu prekida od jednog mjeseca i to u Kolovozu, ali to jos nije definirano i postoji velika vjerojatnost da prekida nece biti.
- Zadarsko Sveuciliste svojim polaznicima osigurava svu potrebnu literaturu i pribor, te se polaznici Zadarskog Sveucilista ne trebaju snalaziti za spomenuto.
- Od polaznika se ocekuje, maksimalna ozbiljnost pristupa programu, te pruzanje povoljnih povratnih informacija, odnosno, znanja, da ne bude da polazu Volovi a ne Pomorci, a za stjecanje tih vjestina, pobrinuce se tim, od zaista profesionalnih Profesora, inace mahom aktivnih kolega Pomoraca.
- Evo jos jedna informacija koju sam upravo dobio, PPO u Zadru je prosao kod Senata i sad je i sluzbeno da program vrijedi i nastava moze poceti, sto se Zadra tice.
IGRAJ ZADRE VOLIMO TE MI......
Toliko za sad,
Uz duzno postovanje,
Casper
http://rapidshare.com/files/449762844/PPO_Zadar.pdf