Posebni program obrazovanja pomoraca PPOP

U Splitu je dva puta po 12 Å¡etemani. Triba odsluÅ¡ati sve (svako predavanje se potpisuje) da bi se pristupilo ispitu. Ukoliko nekom fali neki manji dio, znaju izać profe u susret pa se radi neka nadoknada, ali uglavnom se sve mora u redovnom terminu odsluÅ¡ati. Ja san krenija početkom 2014 i joÅ¡ iman ne odsluÅ¡anih kolegija.
Većinom, ako ima dovoljno kandidata, odradi se 1. I 2. Dio jedan za drugim. Za to uvatit, triba ostat doma po godine i nadat se da bude dovoljno svita, da bi se organiziralo.

Lako za odslusat
Kako stoje sa polaganjem
Oce tribat 2 ili 3 godine za izac na klasu

Send from my Super Kinez

Cosmic ako ti nije problem napisat zasto se tako oduzilo ?! Da si uzea 7-8 miseci godisnjega bili uspija rjesit to iz komada ?!
Ja se mislim skinit i rjesit to , ali ako se oduzi vise od 9-10 miseci morat cu ic nadopunit financije :)

Zato Å¡ta se nisan moga "skinit". Dođem na početak i oden na pola. Kad se vratim nema niÅ¡ta... Pa onda treći put uvatin drugu polovicu drugog dila....
Ja se ne opterećujem, jer kad san 20 godina odugovlačija, sigurno se sad neću živcirat,a osim toga mi za avancamenat ne triba.

Jose polaže se na zadnjem satu tekućeg kolegija. Ap cap.

Razmisljam o upisivanju posebnog programa sljedece godine. Trenutno studiram vanredno po bolonji u Rijeci ali mi se to pokazalo nemogucom misijom, sto zbog kolokvija ,sto zbog seminara a nadasve zbog toga jer iako si vanredni moras cekati da zavrsi semestar da bi prijavio ispit. Zanima me dali se ispiti polozeni po posebnom programu priznaju kasnije ako nastavis studirati po bolonji i obratno

Razmisljam o upisivanju posebnog programa sljedece godine. Trenutno studiram vanredno po bolonji u Rijeci ali mi se to pokazalo nemogucom misijom, sto zbog kolokvija ,sto zbog seminara a nadasve zbog toga jer iako si vanredni moras cekati da zavrsi semestar da bi prijavio ispit. Zanima me dali se ispiti polozeni po posebnom programu priznaju kasnije ako nastavis studirati po bolonji i obratno

To ti sve ovisi o profesorima, većina ti prizna.

U zadru svi ispiti sa faxa se priznaju na ppop...medutim sa ppop se ne priznaju svi ako ides redovno ali dosta njih da.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Jeli ko zna jel se cijena ubrzane vise sta umanjuje posto su polozeni ispiti ?

Ne smanjuje se, ti upises normalno sve predmete i onda ideš molit profesore da ti priznaju ako si položio. Sto kaže kolega u postu povise ako ideš redovno priznat ce ti na ubrzanom ali ako je obratno tesko.

Zato jer je po nekoliko kolegija sa redovnog/vanrednog programa ukomponirano u jedan kolegij za ubrzani tecaj. Sve ovisi sa kime imas posla, psihijatrija :)

Bogati dragoga pa grzan je ljudina i do cove najaci i meni najdrazi profesor...sta se bojis bogati nebi da ce te bacit :)

Bogati dragoga pa grzan je ljudina i do cove najaci i meni najdrazi profesor...sta se bojis bogati nebi da ce te bacit :)

Profesor je odlican ali da ne gubimo puno vrimena lakse je ako mozemo naci barem nesto gotovih materijala od ekipe koja je vec zavrsila ovaj modul.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

''ubrzani'' fakultet

''ubrzani'' fakultet

Bok, zavrÅ¡io sam za nautičara srednju Å¡kolu u sustavu obrazovanja odraslih. Nemoguće je naći kadeturu.. Da li postoji u Hr fakultet vanredno koji se može zavrÅ¡iti ''ubrzano''? Naime, imam već koju god (rođen sam 1989.g.) i nemam baÅ¡ puno vremena za gubiti.. tri godine bi mi bilo joÅ¡ stvarno previÅ¡e.. ako me netko može savjetovati bio bi jako zahvalan..

Back