Posao na Cruiseru

@ mlada piletina

moj savjet ti je da ne ides na kruzere...ne samo tebi nego svima koji nisu oficiri....
zivis u zatvoru....ima masu glupih pravila....bude ti sef neki sporki indijac koji te
hebe u zdrav mozak....i jos masu losih stvari za dosta malo para....i nemoj mislit da ces puno svita vidit...hehe....nama oficirima je sve isto ali je para dobra i zato smo tu...
pozdrav

pa najbolje sta ti se more desit je da si u kabini sa tri crnca ili sl,bez wc,i radis oko 16 uri dnevno za nista

Pozdrav!
Molim vas ljudi za pomoc!
Htio bih se ukrcat na Cruisere,kome da se sve javim?
Posto imam LNG iskustvo ne znam bas kako ide sa Cruiserima
Imam odradjenu kadeturu na LNG-u,visu pomorsku skolu,2 ispita mi fali do diplome visoke pom.,porucnicki ispit.
Od breveta:
2.GMDSS General radio operators certificate
3.Advanced liquified gas tanker operations
4.Basic training
5.Tanker familiarization certificate
6.Medical first aid certificate
7.Advanced fire-fighting
8.Radar opservation and Automatic Plotting aid ARPA simulation-operation level
9.Proficiency in survival craft rescue boats operations
10.ECDIS-Electronic Chart Display Information System Training
Molim vas za pomoc.
Thanx
Drzi se plinasa, brze ces napredovat u poslu. Ja sam isto bia zaludjen s kruzerima dok nisam prova. Onda svatis da je to jedan veliki gubitak vrimena.

a je,ja san bija davno na rojala ka 4ti makinje,lipo je bilo,ali su bili dugi ugovori(4 mj) i ne bas neka lova pa san isa ca

a meni je bila puna kapa, svaki dan od 7 do 19 pa onda te jos zovu po noci. zadnja dva ugovora mi je prikipilo

kruzer

kruzer

po??tovanje....
Trebam se ukrcati 02.FEB na Cruiser (Silver Wind),radit cu kao 2nd Electrician!
Po??to mi je prvi put da uopće plovim mo?že?? li mi reći kakav je ?život tamo?Kako se moram pona??ati?Hoću li vidjeti kopno?Hrana???ene?
Unaprijed hvala!

da se i zajebajes. ovi pivac je bija staff kapetan s menon.....a mogu mislit sta plese , suv...a dooobra dva metra, kad je on na brod, koliko god donese pari postola, toliko ima extra lajbota, nema sanse da se ponovi titanik. ja mislin da za par njegovih postoli triba pobit po farme.

We are currently looking for the following positions for a luxury cruise companies.

Chief Engineer - Starting ASAP - For a seasonal position until November

Staff Chief Engineer - Starting End May 2011, 3 months on 3 months off. Salary is paid all year. Candidates must have experience in the cruise industry

1st Engineer's - Starting June, 3 months on 3 months off. Salary is paid all year. Candidates must have experience in the cruise industry

A/c Engineer's - Starting June, 3 months on 3 months off. Salary is paid all year. Candidates must have experience in the cruise industry

Electrical Officer - starting June, 4 months on 2 months off. Salary while on board. Candidates must have experience in the cruise industry

1st Electrician - Starting June, 3 months on 3 months off. Salary is paid all year. Candidates must have experience in the cruise industry

1st Officer - starting June, 4 months on 2 months off. Salary while on board. Candidates must have experience in the cruise industry

Sous Chef - starting June, 4 months on 2 months off. Salary while on board. Candidates must have experience in the cruise industry

Chief Pursers/Financial Controllers - tarting June, 4 months on 2 months off. Salary while on board. Candidates must have experience in the cruise industry

If you are interested in the positions please send CV's to jobs@mc-psl.com

Looking For Jobs on Yachts and Luxury Cruise Lines
Looking For Jobs on Yachts and Luxury Cruise Lines

? to se carnivalcruisesa tiče, evo ??to se tra?ži, ako kome treba za curu ?ženu tetu nije bitno haha (tra?že se prodavači uvjet je 3 god.iskustva dobar engleski ii cv na engl ofc) intervju je 15tog u ZG-u..paa bar nekom pomoć na toj domeni. :hihi

CRUISE LINE JOBS

Open positions Basic Criteria

SPA DEPARTMENT
Hairdressers (male / female)
Beauty Therapists (female)
Massage Therapists (female)
Personal Trainers (male / female)
Nail Technicians (female)
Acupuncturists (male / female)
Medi-Spa Physicians (male / female)
Dentist (male / female)

Aged between 21 - 50

Good English

Diploma / Certificate in profession

Spa, Beauty, Fitness, Massage Cruise Ship Jobs, Recruitment & Training | Steiner - OneSpaWorld

SHOP DEPARTMENT
Shop Assistants (male / female)
Shop Managers (male / female)
Aged between 21 â?? 35

Good English

Starboard Cruise Services &#124 The World's Leading Onboard Retailer

F & B / HOTEL DEPARTMENT
Assistant Waiter (male / female)
Bar Waitresses (female)

Aged between 21 â?? 30

Good English

Working Experiences

www.carnivalcruises.com

PHOTO DEPARTMENT
Photographers (male / female)

Aged between 21 and 30

Good English

Working Experiences

Image :: Onboard Cruise Photography

LAND JOBS - EU Passport ONLY !!!!! :

BABY SITTER

MOTHERS HELP
Au Pair / Baby Sitter Programme

(Female only)
Aged between 18 â?? 35
Basic level of spoken English

INFO MEETINGS

1) HOW TO APPLY FOR AN INFO MEETING ?

Simply :
call us to book your info meeting : 041 739 011 / Helena Vehovec

Please call during office hours : Monday â?? Friday :10.00 â?? 16.00
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

2) WHAT DO YOU NEED TO BRING WITH YOU FOR AN INFO MEETING ?

- filled application form (below)
- picture (small for documents)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

3) WHERE ARE WE LOCATED ?

Our office address is : RIV d.o.o - ? marska cesta 7a, Koper

Smo na cesti iz Kopra za v Pulo / blizu Merkatorja oziroma OMVja.
Na kro?ži??ču pri OMVju â?? greste naprej proti Puli â?? ??e pribli?žno 5o metrov.
Na levi strani boste videli tablo Yamaha, Ocen Bar, Motomania. Tam lahko zavijete samo, če naredite prekr??ek â?? Zato predlagam, da greste naprej â?? nekje zavijete in se vračate proti semaforju. 50 Metrov pred kro?ži??čem zavijete desno in se ob ograji odpeljete do plave, steklene zgradbe.
Mi smo v prvem nadstropju â?? soba ??tevilka 07.

!!! PLEASE DO NOT COME DIRECTLY !!!!

!!! YOU HAVE TO BOOK YOUR MEETING VIA PHONE FIRST !!!

BABY SITTER

MOTHERS HELP

(Female only)
Aged between 18 – 35

Buduci da nemam pametnijeg posla, odmah i idem napisati prigovor da su rasisti i seksisti jer traze samo zene,uz to sukladno pravnom stecevinom EU tako ne bi smjeli postupati.:hihiNe vidm razloga zbog cega muskarac ne bi mogao raditi sa djecom.Inace imam poznanika koji radi u vrticu.

Last edited:

BABY SITTER

MOTHERS HELP

(Female only)
Aged between 18 â?? 35

Buduci da nemam pametnijeg posla, odmah i idem napisati prigovor da su rasisti i seksisti jer traze samo zene,uz to sukladno pravnom stecevinom EU tako ne bi smjeli postupati.:hihiNe vidm razloga zbog cega muskarac ne bi mogao raditi sa djecom.Inace imam poznanika koji radi u vrticu.

Hahah u potpunosti se sla?žem, sexisti!! :o

Putnicki brodovi

Putnicki brodovi

Pozdrav

neko je na forumu pogodio.moji su sa braca a ja sam rodjen beogradu i tu zivim od rodjenja.evo plovim na msc kao drugi palube i hocu da bezim od tamo jer ce polako sve nas maci i dovest indonezane i induse.ima li ko iskustva , da bez iskustva podje na kruzere?cuo sam da ssm ukrcava na princess ali sam zvao tamo i rekli su mi da su sada puni.ukrcava li euros ili pasat na kruzere ali bez iskustva?ima li neko da me posavetuje u vezi agenata, kompanija itd..

Back