Posao Kadeta i firme za ukrcaj kadeta

ja sam bio u Splitu u office-u BSM-a prijavit se za kadeta. mora se poc rijesiti neki test na enlgeskom; ako ga dobro rijesis uzmu ti papire.

najbolje Vam je aplicirati po Njemcima tamo cete najbrze uletiti, kako je Bilich reka male firme managementi.
necete se usreciti cekajuci pravu vrime ide i idu godine bitno je zavrsiti kadeturu a nakon toga kad das klasu ako su bili zadovoljni s tobom odma ce te uzet za trecega

najbolje Vam je aplicirati po Njemcima tamo cete najbrze uletiti, kako je Bilich reka male firme managementi.
necete se usreciti cekajuci pravu vrime ide i idu godine bitno je zavrsiti kadeturu a nakon toga kad das klasu ako su bili zadovoljni s tobom odma ce te uzet za trecega

posebno ovi old style njemci koji ce se prije posrat na odoru Luftwafea nego da mu Filipinac vozi brod ;)

covik bi popizdio da Njemci nemaju jedno 100 takvih firmi s +/- 10 brodova :rolleyes:

pa gori se uvik mogu skupit dobre info :)

ovim dauelsberg sam odma posla aplikaciju...

a ovim kemijama ne mogu nac mail za crew ovako na brzinu....

iden ca lec sutra cu prikopat stranicu...

fala ti!

The recruitment of Croatian seafarers to the Eitzen Chemical fleet are managed by our technical manager Thome Ship Management. More information can be find on the managers internet page:

Thome Ship Mangement: index - select contact details for Croatia office

The recruitment of Croatian seafarers to the Eitzen Chemical fleet are managed by our technical manager Thome Ship Management. More information can be find on the managers internet page:

Thome Ship Mangement: index - select contact details for Croatia office

Odma ste se vi kemije uvatili pored ovoga svega sto smo iznili.
Dašta,odma eure brojat :udriglavom

A kad si već bija jesi se javlja Ryanu da priko nji ko i svako drugi ideÅ¡ u nigeriju ka OS a piÅ¡e ti kadeturu. Čujen da je zajebano ali znaju primit , i lova losa nije ( 1500€ ) i da rijeÅ¡iÅ¡ to

Probajte se javit i Kuwait oil tanker company-iji.

Imaju asistente makine, kuverte i struje, bar po onome sto sam ja vidio u attachmentu sto su mi slali.
Mail adrese su na topicu o ovoj firmi nedje na forumu pa nadjite i kontaktirajte ih.;)

kadetić;123120 said:
...plata 200 $
Do sada sam mislio da je 400 USD najnize (koliko sam cuo). Ocito, sa jedne strane situacija je takva da se nude takve cifre, a sa druge strane, situacija je takva da se ovakve cifre i prihvacaju.

Dok sam trazio kadeturu, bilo je kombinacija i za "smjestaj i hranu". Srecom, ispalo bolje od toga na kraju ...

200$ taman za mirovinsko i zdravstveno, hrana dzabe!

Kažu stari da je i noga u guzicu, korak naprijed!

A ovo je i vise od jednog koraka naprijed i

jos nemas briga kud ces sa parama!

Pa dis bolje! :hihi

A sta cu od ljudi kad vec "salju na sve strane".
Malo vise je poznato da firme ne placaju agentima velike pare ( ako im ista i placaju ) za kadete. Tako da i nije cudno sto je odgovor odma s mista "nema".

U mene doslo 40 kadeta u godinu dana samo 2 ukrcana priko nasega vrlog zastupnika agenta za HR..

Miljon puta je receno na forumu da NJEMAČKE firme krcaju NAÅ E kadete.
Njemačka firma nije samo HAMBURG SUD I HAPAG LLYOD i E.R :rolleyes::rolleyes:

Biliću legendo, hvala ti puno! Ovo su male stvari koje znače jako puno.

Evo i moj mali doprinos, neÅ¡to e-mail adresa za Njemačke kompanije, možda je koja druga zabunom upala al to nije ni bitno...

Code:
crewing@dauelsberg.de
http://www.westerships.com/
hamburg@macship.com
recruitment@vega-manila.com.ph
vmci@vega-manila.com.ph
crewing@elbdeich-reederei.de
deepsea@gefo.com
operations@gefogas.nl
unitas-h@t-online.de
barging@gefo.com
contact@reederei-roth.de
crewing@wehrship.de
alianca@sao.alianca.com.br
crewing@fissership.com
info@reederei-wulff.de
agency@hans-lehmann.de
info@thien-heyenga.de
mail@kk-ship.de
management@doehle.de
info@reederei-nsb.com
edye@sloman-neptun.com
lohmann@sloman-neptun.com
crewing@orionbulkers.com
Crew@CarstenRehder.de	
management@rigel-hb.com
info@rantzau.de
personal@laeisz.de
s.hauschildt@cst-hamburg.com
info@juengerhans.de
office@hpw-shipping.de
crewing@keyship.de
 bgiese@keyship.de
hr@reedereibluestar.de
 YHILDEBRANDT@KEYSHIP.DE
bewerbung@briese.de
bewerbung@hartmann-reederei.de

Otkad sam god izaÅ¡a iz Å¡kole stvarno sam se okrenija na glavu da sebi nađem ukrcaj na bilo kakav brod, bilo koje kompanije samo da započnem tu kadeturu .. kad si na samom početku ovako kao i ja, a pogotovo u sadaÅ¡nje vrijeme i bez nekih dobrih veza, reka bi da je svetogrđe iti pomislit na nekakve želje tipa "ajme ja bi volija počet na LNG ili na krudaÅ¡e, ja bi na kruzere, ovi bi na ove, oni bi na one" itd .. uzmeÅ¡ prvo Å¡ta ti uleti, poklopiÅ¡ se uÅ¡ima i grcaÅ¡ u sebi od sriće pa makar drža macu u ruci cilu kadeturu. Tako bi i bilo da je neÅ¡to uletilo ... joÅ¡ me kao maloga mulca ćaća nesvjesno "navuka" na putničke brodove tako Å¡ta je kući donosija velike slike svakog zavrÅ¡enog putničkog broda iz jednog europskog brodogradiliÅ¡ta di je vodija dio posla, i naravno kako sam cili život buljija u njih malo pomalo se rodila zainteresiranost i velika želja ... poanta moje priče je, da sam spreman otić odradit kadeturu na BILO KAKAV PUTNIČKI brod duge plovidbe, BILO KAKVE KOMPANIJE, ma di god plovija, samo da uđem u taj dio pomorskog sektora i da naučim Å¡ta viÅ¡e mogu o njemu i da mu se pokuÅ¡am posvetit, jer me stvarno zanima ... I ODRADIJA BI TO VOLONTERSKI samo da se ubacim ako uopće ima kompanija koja bi pristala na neÅ¡to takvo, zato jer za takvu praksu joÅ¡ nikad nisam čuja (ispravite me ako sam u krivu !!!). Jer to početno iskustvo ti niko ne može platit a i kompanije gledaju Å¡ta viÅ¡e uÅ¡tedit na kadru koji im nije prijeko potreban .. a zna se koliko su kadeti potrebni ikome u ovakva vrimena! A ako prije toga uleti neki klasični trgovački brod, ma nek daju toliku plaću samo da mi kasnije za poručnički Å¡ta ostane da ne moram na Å¡telu negdi par miseci da bi skupija. Jbga do toga je doÅ¡lo .. ustvari, tako je uvik bilo kako sam čuja. Svi su počeci teÅ¡ki! :)

Back