• Raspored Ispita

Poručnićki ispit - termini,materijali,iskustva....

Ne znam je li prikladna tema ali gledao sam rokove za porucnicki za ovu godinu i vidim da je zadnji dan 07.10. i to u Splitu. Buduci da cu doc taman oko tog datuma s broda naravno da se necu stici ni spremiti za ispit a kamoli pristupiti. Postoje li vanredni rokovi ako ima dovoljno kandidata ili moram cekati prvi rok u 2020.?

Pozdrav! Jeli netko ima u pdfu ili uslikano odgovore za astronomsku? Sve što imam od astronomske je od onoga porucnicki.zip i knjige:

1. POMORSKI FAKULTET U SPLITU ASTRONOMSKA NAVIGACIJA Zvonimir Lušić Krešimir Baljak
2. ASTRONOMSKA NAVIGACIJA M.KLARIN

U porucnicki.zip fali hrpa odgovora i večina što je napisano je slabo vidljiva i nepotpuna.

Zanima me astronomija , ako slućajno imate saznanja sa zadnjeg ispita koji je bio 06.05. ove godine. Znam da nije ova rubrika!!!
Unaprijed zahvaljujem!!!

Kolege, ima li neka dobra duša koja bi bila voljna riješiti par zadataka iz stabiliteta? Ili ako ne riješiti samo napisati postupak pa ću se snać dalje sam. Mogu zauzvrat pomoć sa nekim materijalima ako nekome fali ili nekako drugačije...

Pozdrav ekipa

Kontakti u Splitu za pripreme porucnickog ispita. I kakve se cijene tu vrte. Obraduju li se svi predmeti? Trajanje?

Hvala Lp

Ima li netko potvrdeno sto je sa porucnickim u Sibeniku 30.3. Ne odgovaraju na poziv, pricali su nesto o 10 sudionika ali nikavih konacnih informacija nemam.

Ima li netko potvrdeno sto je sa porucnickim u Sibeniku 30.3. Ne odgovaraju na poziv, pricali su nesto o 10 sudionika ali nikavih konacnih informacija nemam.
Kako cujen od ovih iz Zadra sto su popadali kapetanski, popravni je odgodjen do daljnjega tako da vjerojatno ti tamo zoves a u sobi nema nikoga

Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk

Kakva je situacija sa porucnickim ispita?? Jel zna tko kad ce se odrzavat?? Oce bit izvarednih rokova preko ljeta??

Poslano s POCOPHONE F1 putem Pomorac.net

Kakva je situacija sa porucnickim ispita?? Jel zna tko kad ce se odrzavat?? Oce bit izvarednih rokova preko ljeta??

Poslano s POCOPHONE F1 putem Pomorac.net

Ministarstvo je donilo odluku da se ponovno utvrde termini za polaganje ispita, zovi pojedine kapetanije koje te zanimaju pa pitaj

U Lk Sibenik se odrzava tijekom ovog mjeseca ali je to naknada od ozujka tako da sumnjam da primaju nove. Ali bitno je da krece bar nesto.

Back