Popis pravnih osoba pri zapo??ljavanju...

dome

New member
Evo malo gledam "Popis pravnih osoba kojima su u skladu s odredbama Pravilnika o posredovanju pri zapo??ljavanju pomoraca (â??Narodne novineâ? br. 120/2007) izdane dopusnice za obavljanje poslova posredovanja pri zapo??ljavanju pomoraca,pa da mi netko ka?že za ove agencije i na koje brodove krcaju:
-GLOBE MARINE d.o.o. Rijeka
-ZAPADNI VJETAR d.o.o. Split
-MARE NOSTRUM d.o.o. Split
-ANAMILA d.o.o. Rijeka
-PLEIADES â?? ENTERPRISE d.o.o., Ploče
-NAUTIČKI CENTAR â?? POMORSKI SERVIS d.o.o. Zagreb
-MACON d.o.o., Rijeka;)

znan da je anamila alpex,bizi od toga,
mare nostrum daje za offshore sramotnih 200 us dnevno samo na brodu i to 2-2(miseca)za prvoga,o ostalima neman pojma(jeli bija globtik-magazin),
ali moran uputit kritiku portalu,prije se moga vidit prethodni thread pa bi pogleda,sad moran koji put pisat napamet jer ne vidin,a tesko je koji put...

Nautički Centar: http://www.nc-pomorski-servis.com/

Koliko vidim na stranicama ne piše kojim sve kompanijama rade.

Po slikama ispada da rade sa svima + cruisere i naftne platforme. :)

pise na stranici da imaju i knjigovodstveni servis univerzalci :)

a ovaj zapadni vjetar valjda je west wind evo sta san nasa West Wind pise nd drugom portalu kontakt:

gosp. Tokić Tel.021/485-652 e-mail: crewing@wwmaritime.com

mislin da oni su krcali na onaj kruzer dalmaciju i mislin da imaju jos neke kruzere

Znam za West wind bija krca na Dalmaciju,Andrijanu,Monet...
Koliko znam neki brodovi se prodali ...:rolleyes:

A

A

Bizi od West Winda male su place za poludit.
A sta se tice brodova- Dalmacija je zavrsila svoju plovidbu ja mislim da je vec u rezalistu,Andrea je bila na prodaju ali je niko nije tija kupit pa je bila vezana u nekom skveru.A Monet misli da jedini jos vozi ali to ti je cruiser manji od 80 metara valja kad vidi val na slici:D

-PLEIADES â?? ENTERPRISE d.o.o., Ploče

dali tko zna vise o ovome? također, istim imenom posluje u Veloj Luci..Contact person je Perica Vla??ić..

Back