Pomoc molim

evo poslo sam upitnik na persdept@jadroplov.com pa nadam se nekom odgovoru
nego zna li ko kako se zove agencija is splita koja krca na onaj mali kruzer koji plovi na antartiku prije par mjeseci sam njima slao i covjek mi je reko da uzimaju kadete struje naso na martime connectoru a sad vise nema bili su cak na tv-u ako ko zna kako se zove ? :udriglavom

agencija west wind, gospodin tokic

zna li ko kako se zove agencija is splita koja krca na onaj mali kruzer koji plovi na antartiku prije par mjeseci sam njima slao i covjek mi je reko da uzimaju kadete struje naso na martime connectoru a sad vise nema bili su cak na tv-u ako ko zna kako se zove ? :udriglavom
ako se ne varam to je ona kompanija na kojoj mi je poznanik i iskrcava se jer nisu primili plaću odavno:mad:

bok javljam vam se iz hamburga :) "maco" mogu ti samo preporuciti slijedi upute od "Gavran Mile Selimir prof." ja sam u ovoj brazi vec 9 godina

nakon sto sam dugo razmisljao sto cu vuklo me je more mislio sam brod idealno onda su mi govorili odi ZARADIT ces no to nije tako kao sto mnogi misle.
samo mogu potvrditi da na brodu mozes samo zaraditi ako imas dobru zapravo jako dobru skolu i iskustvo te jezik.
Trenutno vec nisam na brodu bio 2 godine jel bas nije tako bilo kako sam si zamislio. Sada sam u Hamburgu u jednoj od vodecih shipping company koja se krasi reklamom 6 kontinenata i dnevno imam susrete sa brodovima i more je blizu!

Sa 19 godina nemas jos to iskustvo no to nije razlog, koji ti je stupanj skole i koje jezike pricas? ja sam poceo na turistikom cruzeru . . . nebi imenovao al onaj bijeli koji se smijesi . . . :)

moja preporuka (jel radis trenutno u smjeru, kojem si zavrsio skolu?) nadji si posao da bi imao barem 2 godine iskustva jel to ti je daljna ulaznica . . .

"never capitulate" ali moras to sve proci da bi onda bio nesto jel ja mislim da za 900 USD nije vrijedno ici na brod ko neki "sljaker"

evo poslo sam upitnik na persdept@jadroplov.com pa nadam se nekom odgovoru
nego zna li ko kako se zove agencija is splita koja krca na onaj mali kruzer koji plovi na antartiku prije par mjeseci sam njima slao i covjek mi je reko da uzimaju kadete struje naso na martime connectoru a sad vise nema bili su cak na tv-u ako ko zna kako se zove ? :udriglavom

Brod se zove ANDREA.
Kontakt West wind Tokic 021/485-652 e-mail: crewing@wwmaritime.com

Drake passage ce ti bit prava kusnja za prvi ukrcaj,znat ces jesi za more ili nisi.
Sritno

to ti je west wind.
Ja sam bija na jadroplova i bilo mi je ok, jedino su me malo zezali za smjenu radi nedostatka kadra, ali bi ja uzeja kufer u ruke i cao (2puta). Firma odlicna za pocetak, jos ako naletis na dobroga struju

Ovako prvo pozdrav svima posto sam novi ovdje onda ovako imam pitanje tj trebo bi nekoga da me uputi
znaci ovako imam 19 god oduvjek sam htio na brod nisam sa mora zivim u blizini zagreba pa nemam nikoga da me uputi pa pitanje je sto mi sve treba ,di se javiti ili preko koga nac posao na brodu inace sam zavrsio za elektricara i htio bi ako bi to bilo moguce da je brod sa bar jednim hrvatom tek tolko radi ugoĐaja nadam se da cete mi pomoc jel ste svi vi negdje poceli pa znate bolje nego ja
hvala.

Provaj i na MSC iz Sorrenta. Meni je prije 6 miseci doslo mislim 5 Asistenata struje na novogradnju u Francusku (MSC Fantasia veliki putnicki brod). POcetkom lita im izlazi sister ship MSC Splendida. Sredi papire i posalji fax na 00390818088653 att.ne Com.te Montuori , napisi molbu na talijanski.

Pozdrav

Ovako prvo pozdrav svima posto sam novi ovdje onda ovako imam pitanje tj trebo bi nekoga da me uputi
znaci ovako imam 19 god oduvjek sam htio na brod nisam sa mora zivim u blizini zagreba pa nemam nikoga da me uputi pa pitanje je sto mi sve treba ,di se javiti ili preko koga nac posao na brodu inace sam zavrsio za elektricara i htio bi ako bi to bilo moguce da je brod sa bar jednim hrvatom tek tolko radi ugoĐaja nadam se da cete mi pomoc jel ste svi vi negdje poceli pa znate bolje nego ja
hvala.

Provaj na CMA CGM.Vjerovatno krcaju asistente elektricara placa 900 e,brzo se napreduje.Krca Techmar Rijeka(cma brodovi).
Njihov broj ti je 051-352 350:uzdravlje

hvala.

pisali su ti da pokusas na turistickom cruzerz ovdje sam ja poceo

al kao sto sam i prije komentirao (ako si procitao) . . .

bez izkustva nista , , , ovo je prigodno zato sto nude i poslove "na obali" kako bi se qualificirao i skupio potrebno iskustvo.
poslaji podatke i zivotopis ako moze na njemackom ljepse se vidi

AIDA Cruises
Human Resources Management
Am Strande 3d
18055 Rostock

Provaj i na MSC iz Sorrenta. Meni je prije 6 miseci doslo mislim 5 Asistenata struje na novogradnju u Francusku (MSC Fantasia veliki putnicki brod). POcetkom lita im izlazi sister ship MSC Splendida. Sredi papire i posalji fax na 00390818088653 att.ne Com.te Montuori , napisi molbu na talijanski.

Pozdrav

a dali ima neki mail ili nesto i dali bas mora biti na talijanskom
:confused:

e dobro danas sam se naslo mailova i svega i da na brodu mi tj .za rad na brodu netreba radna knjizica mislim da znam kad mi kaze otkazni rok ili nema radne knjizice a ja ono gurni si ju u ................ :kafa i samo jos me interesira neka uspinjaca iz zg .poslo i tam i kazu 21g. prije ne reko WTF ili je to neka glupost ili :confused:

:hihi isto ti probaj u barba Rate u jadroplova, ionako in je sad 70% kadra sa zagorskih brega... :o

poslo sam samo neznam jel dobra adresa ako bi mogo dobit neku dobru e mail adresu ili telefon ovo sve kaj ima na internetu je pu??iona :mad:

Pogledaj u Tel imenik, znam da tel počinje sa 021 333 ***, neznam dalje, zaboravio,... U kadrovskoj su ti (bili) Ratomir Martinovic, Kap Pavlovic i jos jedan lik, Vanja nesto...
Ma ima i na netu, nemoj da sada moran googlat ovde na brodu...

Back