• Raspored Ispita

Polaganje klase

Pozdrav ekipa,
Da li ima netko da ide polagati klasu 16.03 u Zadru ?
I zna li se sto tamo najvise traze, kakvi su ispitivaci ?
Prvi put idem u Zadar (ne zato sto sam cuo da je lakse nego sto necu prije stici nigdje drugo), pa me zanima ako tko ima kakvu informaciju.

Pozdrav ekipa,
Da li ima netko da ide polagati klasu 16.03 u Zadru ?
I zna li se sto tamo najvise traze, kakvi su ispitivaci ?
Prvi put idem u Zadar (ne zato sto sam cuo da je lakse nego sto necu prije stici nigdje drugo), pa me zanima ako tko ima kakvu informaciju.
Ispitivači su prva liga , oni ništa posebno ne traže nego sam izvučeš 3 pitanja pa kako te sreća i znanje posluže.

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

Pozz ekipa. Ima li zainteresiranih za vanrednu klasu casnik stroja preko 750kw da se odrzi u st kroz 1. Ili 2.m?

Ovako je izgledala klasa u splitu ako koga zanima.
1. dan pismeno stabilitet (izracunat trim, gazove, šta je uzgon i dijelovi broda prijevod) i engleski ( sastav o sebi, 1 tekst s eng na hrv i s hrv na eng)
2. Dan remorker -izvlacis broj i koji izaberes odgovaras sve predmete pod tim brojem ( struja, odrzavanje, toplinski i pomocii) slicno teoriji.
3. Dan
Toplinski mora si znat dijagrame nacrtat i objasnit, parne turbine, motori klasika moras to znat dobro
Pravo lsgano
Stabilitet lagano
4.dan
struja mora si znat vise od osnove s tim da ima dosta podpitanja i crtanja
Odrzavanje nije tesko bilo ali isto moras znat
5. Dan
Pomocni vidi po toplinski (crtat i objasnit)
Engleski malo prica s tobom bzvz
Drzanje straze lagano.

Ja sam prosa iz prve.
Ljudi su sasvim fer i korektni. Ako zapnes pomognu ti.
​​​​​​ Samo triba sist zagrijat stolicu i nema straha 1-1ipo misec je sasvim dosta za to sve proc i ponovit.

​​

Back