Plan za mirovinu

Ma, jest, Pero, to sam onako lupio 10% otprilike.., pitao sam ih prije nekoliko godina. Jos sam par dana doma, pa ako prodjem blizu Aliiansa opet cu provjeriti kako stvari stoje!!!

Nu, aaa, DRUZE, sta kazes na upis krvne grupe za 300 kuna??!

Majku im yeben, jos sam u soku.., u nekim zemljama mogao bi za toliko operirati KURAC.., pa da ti se dize kao nekada!!!

Danas cu poslati mail glavesinama gore u ZG i pitati ih ima li uopce medju njima itko funkcionalan u drustvenom i psiholoskom smislu..,

Do sada sam radio matrikulu pet ili sest puta i ne sjecam se da sam to posebno placao.., ako jesam bila je suma reda do 50 kuna?!!

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
druze daruj krv i spasi nekoga i imat ceš đabe upis te krvne grupe...ja darujem krv kad stignem, ne zbog 300 kunica vec virujen da nekome pomognem, znaci win win, ili placaj 300 kuna i cekaj odgovor na mail od politicara, nema ti druge

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

druze daruj krv i spasi nekoga i imat ceš đabe upis te krvne grupe...ja darujem krv kad stignem, ne zbog 300 kunica vec virujen da nekome pomognem, znaci win win, ili placaj 300 kuna i cekaj odgovor na mail od politicara, nema ti druge

Eeee, druže Nidžo, i ja sam davao dok je bila ona država.., a šta se tiče ove sadašnje mogu jedino reći da obavim malu i veliku fiziološku potrebu na nju!!! Aaa, sjećam se ranije davao krv - bila bi poslije marednda u bolnici besplatno.., bolja nego sada u najluksuznijem restoranu!!!

Nego, reci mi Nidžo - da li si se pelcovao?!

Preduzeće mi prodalo brodove - moram minjati drugo, a ovi novi traže pelcovanje - koliki je rok trajanja ovih pelcovanja novih?

Pozdrav :uzdravlje

Eeee, druže Nidžo, i ja sam davao dok je bila ona država.., a šta se tiče ove sadašnje mogu jedino reći da obavim malu i veliku fiziološku potrebu na nju!!! Aaa, sjećam se ranije davao krv - bila bi poslije marednda u bolnici besplatno.., bolja nego sada u najluksuznijem restoranu!!!

Nego, reci mi Nidžo - da li si se pelcovao?!

Preduzeće mi prodalo brodove - moram minjati drugo, a ovi novi traže pelcovanje - koliki je rok trajanja ovih pelcovanja novih?

Pozdrav :uzdravlje
marenda u mom kotaru bude par ekselans, mislim da i blizu zivimo...bude domaceg vina i brzola s gradela i dobra ekipa...tako da nije do drzave i zastave vec ljudi...je dobia sam i ja čip prije 3 miseca i jos sam na ovom planetu, tako go for it....uzea americku varijantu pa me samo jednom čipiralo, ako preduzezece trazi, sve za dolare, nije problem...ja sam se cipirao jer mi je dopizdilo slusat ženu i njena pitanja kad ces, eto nista vise

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

uzea americku varijantu pa me samo jednom čipiralo,

Čekaj.., da li ovo valjda misliš na Janssen - ovo šta se jednom prima?

A nije mi drago ovo uopće - ali jebo im pas mater - nema druge.

Ja bio kod zubara prekjučer i od onih anestezija dvije noći nisam zaspao, koliko me to ispizdi.

Doli u Brazilu svake sedmice nas testirali i nikada nitko pozitivan.., a bili smo u doku i pun brod onih radnika.

A po propagandi je kao da se umire na svakom uglu od toga. U Riju na ulici rijetko ćeš vidjeti da netko nosi masku osim ako ideš u shopping. Bio tamo u Ikarai i Sao Francisco izašao jednom, puno one omladine, kao da je karneval.

Penzija pomorca je ***** (Bolje da ne govorim, kad odem/odete za mirovinu u mirovinsko, spremit puno vazelina i normabela da se nadje!). Kako znam, evo teta u mirovinskom mi rekla kako racunat: 15 g. x 15/12 (beneficirani od 2011), u prosjeku je 18 g. x 71.5 kn, je 1287 kn plus ono jada iz drugog stupa sta ukupno daje neku mizeriju od toliko i toliko kuna! Razlika od timunjera do kapetana je samo iz drugog sptupa 100 kuna jer je koeficijent nikakav, dakle ide se po minimalnij godini koja je sad 71.5!!!! Zasto je keficijent nikakav, jer je osnovica svima manja od prosjecne BRUTO place u hrvatskoj, koja je sad nekih 110.000 ili tako sta kuna. Zeznuli su nas sa keficijentima i jos ce! dakle, ispod praga siromastva. Ne kazem za one sta su otisli prije, nego za nas nove. Tako da nam je drzava prodala muda za bubrige, uzela za zivota 100000 - 120000 E i vise onima koji placaju stalno (valjda njima duplo, aj dobit ce vise) i rukovala se s nama kulturno i "Licki". Sve u svemu Beneficirani K.****. . Good luck Boyz!

Čekaj.., da li ovo valjda misliš na Janssen - ovo šta se jednom prima?

A nije mi drago ovo uopće - ali jebo im pas mater - nema druge.

Ja bio kod zubara prekjučer i od onih anestezija dvije noći nisam zaspao, koliko me to ispizdi.

Doli u Brazilu svake sedmice nas testirali i nikada nitko pozitivan.., a bili smo u doku i pun brod onih radnika.

A po propagandi je kao da se umire na svakom uglu od toga. U Riju na ulici rijetko ćeš vidjeti da netko nosi masku osim ako ideš u shopping. Bio tamo u Ikarai i Sao Francisco izašao jednom, puno one omladine, kao da je karneval.

Gavro dze si?
jesi u Riju?

Eto mene doli danas.
Hocemo ic sto izist ako si dole.

A vi'š nisam znao da se plaća prijepis krvne grupe u novu matrikulu. Ja svoj prijepis u treću matrikulu nisam napravio, a sad kad sam vidio da se još plaća, onda i neću, radije ću potrošit 50$ na prostitutku, više je koristi. Čemu ta krvna grupa u našoj matrikuli, to nijedna strana matrikula nema niti mi kompanija traži isto. Imaju sve što treba u zadnjem medicalu. Ja sad čekam ukrcaj u karanteni bez krvne grupe, ko ih jebe, naše ministarstvo pogotovo, taj prijepis je trebao biti automatski u samoj lučkoj kapetaniji džabe i bez odlaska u bolnicu. :D

Last edited:
A vi'š nisam znao da se plaća prijepis krvne grupe u novu matrikulu. Ja svoj prijepis u treću matrikulu nisam napravio, a sad kad sam vidio da se još plaća, onda i neću, radije ću potrošit 50$ na prostitutku, više je koristi. Čemu ta krvna grupa u našoj matrikuli, to nijedna strana matrikula nema niti mi kompanija traži isto. Imaju sve što treba u zadnjem medicalu. Ja sad čekam ukrcaj u karanteni bez krvne grupe, ko ih jebe, naše ministarstvo pogotovo, taj prijepis je trebao biti automatski u samoj lučkoj kapetaniji džabe i bez odlaska u bolnicu. :D
Je, druze, i ne malo vec 300 (rijecima: trehsot) KUNA.., mamu im fasisticku.., kad mi je rekla ko da me macom u glavu oplela!!!

Last edited:
Gavro dze si?
jesi u Riju?

Eto mene doli danas.
Hocemo ic sto izist ako si dole.
Nisan vise doli. Preduzece prodalo sve brodove Brazilcima i stavili brazilsku bandjeru.., i Brazilci bili govorili da'ce ostaviti nas Banderase ali su se predomislili.

I tako, onda dosao doma, odmorio desetak dana i prikljucio se na novo preduzece.., TALIJANSKA BANDIERA.., da'sta!!!

Eo, zamal' dva'miseca ode.., ali dohodak je puno manji.., bulk carrier.

Nisan vise doli. Preduzece prodalo sve brodove Brazilcima i stavili brazilsku bandjeru.., i Brazilci bili govorili da'ce ostaviti nas Banderase ali su se predomislili.

I tako, onda dosao doma, odmorio desetak dana i prikljucio se na novo preduzece.., TALIJANSKA BANDIERA.., da'sta!!!

Eo, zamal' dva'miseca ode.., ali dohodak je puno manji.., bulk carrier.

Napokon si na pravom brodu😂

Od alata moj gavro ostala samo futrola.Evo lagano na karauli ucim mlade kadekinje i vojnikinje.Ceraju me u pemziju a ja se ne dam. Uglavnom svaki dan borba i sikiracija.

Od alata moj gavro ostala samo futrola.

Ja se pelcovao i mamu im yeben fašističku - i odnilo mi snagu totalno!!!

Trnu mi ruke.., sve u qrac otišlo - mažem se svaku večer.., imam dvi tri vrste masti.., kolomasti.., insomma ajme!!!

Ne daj se pelcovati.., radije, neka te u zatvor gone!!!

Back