Ajkulo sta je lose reka?U kojem djelu si se pronasa i osjecas se pogodjenim?
Iritira me stav koji se promovira ovdje,a taj je "tko nije s nama je protiv nas".
Pofalila mi se mala daje nosila tvanspavent i da joj je neki bavba kupija sladoled.i da je dobila i balun.
Zivija Pancho
Jedini je problem sta ce ona sad tit stalno prosvjedovat![]()
Iritira me stav koji se promovira ovdje,a taj je "tko nije s nama je protiv nas".
a ne bi se onako becarski triba ponasat za ozenjena covika,a Boga mi ni Propuh

a ne bi se onako becarski triba ponasat za ozenjena covika,a Boga mi ni Propuh
@ morski pas
Nemojte se nalazit uvridjeni. Ka sta je neko napisa vec ranije na ovom forumu, Pomorci su temperamentni pa cesto puta kazu i ono sto se moze i krivo shvatiti. Vi i ja smo na ovim stranicama vec imali slicnu prepisku prije jedno misec-dva. Gonzo je mislio na one silne nase kolege koji se nikako ne angaziraju, cak ni misljenjem a dodju ovdje jer "ona hrpa frustriranih srednjoskolaca, vozaca viljuskara, balavaca" i ko zna kako nas jos zovu dili mukte informacije o ukrcajima, slobodnim mjestima, obnovi breveta i sl. Draze im je sidit po kojekakvim stekatima i doma isprid tv-a, putit da im se nanosi nepravda i bestimat na sve i sva a kad se treba samo pojavit na Rivi onda nista. Evo malo ranije se i nasa draga gdja Aveo nasla uvridjena (on behalf of maneken) iako je ona jedna od nasih dama sa foruma koje su najangaziranije u raspravama i prijedlozima. BTW Supruzi i meni je osobno zao sto i nju nismo imali prilike upoznati jer nas je masu puta nasmijala do suza u Konobi. Valjda ce biti jos prilike.
Prika u krivu si.
To nije bit moga posta.
Samo sam reka da ima iljade ljudi na forumu koji cuce i cekaju nesto.
A da ti nekazem koliko je onih koji samo dodju pokupit informacije.
I onda se smiju is prikrajka. Vidi onih blesavih sve sta znaju daju okolo na net.
Ako smo im dovoljno dobri da im dajemo razne korisne informacije kako do boljeg posla, di se traze ljudi, kolike su place. Sta se desava u pomorstvu itd...
Moje je pitanje bi bilo; Zasto im nismo toliko dobri da nam se pridruze.
A ja dobro znam koliko si ljudi ukrca i koliko si im pomoga.
Nebi tija falit ali ja mislim ako nekome pomazes da bi taj isti triba nekako drzat tvoju oli ti ga nasu stranu.
Ko je nama servira sve ove informacije kako do posla i na koji nacin.
Siti se malo kako smo lutali ka dva redikula trazeci posal.
Koliko je bilo onih onih nasih koji su cuvali sve informacije za sebe a ti isti su navecer objerucke primali cugu od nas.
Samo se siti.
![]()